Ozan'ı da güldürdük ya çok şükür.Aaa tşşk Yeni yıla girmeden seninde yüzünü güldürebildik kayıt zamanlamam tam yerinde olmuş @xemrexxx @Harunnn60
Ozan'ı da güldürdük ya çok şükür.Aaa tşşk Yeni yıla girmeden seninde yüzünü güldürebildik kayıt zamanlamam tam yerinde olmuş @xemrexxx @Harunnn60
İyi @xemrexxx gibi kara kurdele takmamışsın
destere saydek olurdu
boydan kara giymiş buİyi @xemrexxx gibi kara kurdele takmamışsın
Avatarıma kıyamadımİyi @xemrexxx gibi kara kurdele takmamışsın
İnsanın gözünün önünden şerit gibi geçiyor ilk kayıt yılından kutlama yılına kadarRica ederim ne demek utandırma beni de şimdi.
Böyle sürprizler yapmayı seviyorum, değer veririm böyle şeylere. Sana da bir anı oldu hem zaten 5 yıl olmuş şarttı böyle bir şey.
İlk geldiğin zamanı hatırlıyorum. O zaman da samimiydinİnsanın gözünün önünden şerit gibi geçiyor ilk kayıt yılından kutlama yılına kadar
Ölücekken oana kadar gözünün önünden geçerya 1 dakıkaya sığar şerit gibi aynı öyle
Aaa doğru şuankı avatarı kurdeleden bile daha sinir bozucuboydan kara giymiş bu
2014 dü zaten işte bu @gözlemci çığlık dizisi @xemrexxx @destere sohbetletimizi okumaktan uyuyamıyordun Bazen bakıyorum şuankının aynısıyız hatta senin destereye tavırlarında aynıİlk geldiğin zamanı hatırlıyorum. O zaman da samimiydin
Maşallah, ne güzel çocuk
Koca bir yılı asık suratla geçiricekti yoksaOzan'ı da güldürdük ya çok şükür.
sonra düşündüm de seninle niye aynı karede olayım da rezil olayım böylesi daha iyi@Harunnn60 a kırılmışsın ama sankı bir tosbağa koymadın diye
Maşallah, ne güzel çocuk
buğra da açıldı ankaranın havasından suyundan galiba hepsi kuduruyorBu dergi iyi çekmiş ya kaç gündür dikkatimi çekti.
Ankara'nın gülü çok, bizim buranın havasından alan yakıyor ortalığı @xBUGRAxbuğra da açıldı ankaranın havasından suyundan galiba hepsi kuduruyor