Orda uzun saçlı hali çok sexydi sen ne anlarsın![]()
Aşkı Memnudan Adnana dönmüştü bee 50 yaşında görünüyorduPardon da bu mu çökmüşAdam her bölüm böyleydi
![]()
Yoksa bu mu
![]()
öbür konuda @Forumdash a nayacığımı andım rahmetli @destere de severdi özellikle şu performansını
kız sen de göbeğinden zeytin yiyip karabiberim söylemek istiyordun kıvanç a o kısmı atlama kudurukAşkı Memnudan Adnana dönmüştü bee 50 yaşında görünüyordu@xemrexxx her gün göbekli fotolarını atıyordu
![]()
![]()
![]()
Aşkı Memnudan Adnana dönmüştü bee 50 yaşında görünüyordu@xemrexxx her gün göbekli fotolarını atıyordu
![]()
![]()
![]()
öbür konuda @Forumdash a nayacığımı andım rahmetli @destere de severdi özellikle şu performansını@Çiğdem- @Harunnn60
Şuanda da kası yok dizisini izliyorsun diyeAşkı Memnudan Adnana dönmüştü bee 50 yaşında görünüyordu@xemrexxx her gün göbekli fotolarını atıyordu
![]()
![]()
![]()
@Çiğdem- @mrt-06 @Aserat @Yiğitt @Dosi @denizz19 @S.G.A.T. @xemrexxx @vadikızı @MasacRE- @eskici @gözlemci @turkuazz @DarkLegenD @Harunnn60 @serhatt @dreamy @kerem @Ahmed @MayısKralı @mesmeso61 @batuhankaralar @Forumdash @cookies @Thequeer @XanTier @Arslan Bey @BesaleT @Yakamoz-Asi @ozmoturk @MEnes @bazinga @Tolstoyevski @pompy @sokak sanati @tolgab @Billy Kane @Maskeli Fedai @YıldırıM @Tzira @RüzgarGülü @papuleoo @turkuazz @soo @Polat Şaşmaz @Arslan Bey @Mr.At @38AhmetKK @Since2011 @HachiKo @-potterhead- @offensive @GunesinOglu @Ahmet Bayram @Ice_Cool_23 @kerim yavuz @WesTxCoasT @BuraK @Jonsnow @yigit_00 @12.Adam @RüzgarGülü @s10 @ömer karataş @Emree-29 @Titanium @takas @Gizmen @DiziTutkunu @MelankoliK
tebrikler @Çiğdem-
Maşallah, ne güzel çocuk![]()
Bu dergi iyi çekmiş ya kaç gündür dikkatimi çekti.![]()
Aşkı Memnudan Adnana dönmüştü bee 50 yaşında görünüyordu@xemrexxx her gün göbekli fotolarını atıyordu
![]()
![]()
![]()
Şuanda da kası yok dizisini izliyorsun diyeSen Allah bilir 8 karakterini oynarken de böyle deli gibi olmustursun
![]()
destere fok değil miydi, ne zaman ayıya dönüştükız hazır konusundayken destere ile çiğdemin günlük yaşamından bir video paylaşayım@MasacRE- @DarkLegenD @MEnes @Sherlock @ozmoturk @Dosi @Maskeli Fedai @Billy Kane @ozgur2113 @Aserat
üstü fok altı bozayıdestere fok değil miydi, ne zaman ayıya dönüştü![]()
oyuncağını özledin galibakız hazır konusundayken destere ile çiğdemin günlük yaşamından bir video paylaşayım@MasacRE- @DarkLegenD @MEnes @Sherlock @ozmoturk @Dosi @Maskeli Fedai @Billy Kane @ozgur2113 @Aserat
Şuanda da kası yok dizisini izliyorsun diyeSen Allah bilir 8 karakterini oynarken de böyle deli gibi olmustursun
![]()
Kıvancın zaten izlediğim tek dizi Ezel dizisiydikız sen de göbeğinden zeytin yiyip karabiberim söylemek istiyordun kıvanç a o kısmı atlama kuduruk@Forumdash
kız hazır konusundayken destere ile çiğdemin günlük yaşamından bir video paylaşayım@MasacRE- @DarkLegenD @MEnes @Sherlock @ozmoturk @Dosi @Maskeli Fedai @Billy Kane @ozgur2113 @Aserat
destere fok değil miydi, ne zaman ayıya dönüştü![]()
üstü fok altı bozayı![]()
oyuncağını özledin galiba![]()
Hhaha @destere ye demediği hayvanı bırakmıyor kı @xemrexxxkıskandın galiba![]()
Aaa çok tşşkler cnmTebrikler Çiğdem. Foruma açık ara en çok damgasını vuran isimsin. Sen olmasan ben dahil muhtemelen burada olmazdık buralar dutluk olurdu. İyi ki varsın.![]()
Aaa bunlar benim adamlarım bir isteğimle seni ikiye yarıp sobada yakarlar kütük bey@Çiğdem- Tebrikler başımızın belası, nice senelere diyeceğim de yeter artık git başımızdan
Hediyelerin de senin son zamanlarındaki favori kötülerin olsun. Al anam babam Mahsun ile Veli CevherBu ikisi seni gebertir inşallah
![]()
![]()
Çiğdem tamam şimdi sıra @sokak sanati ndaAaa çok tşşkler cnmGüzel düşüncelerin karşılıklı ama sen fazla duygusal konuşmayı sevmediğin için yazını hayranlıkla okurkan fotomu çekip yolladım bu yeterlidir
@Harunnn60
![]()
Biliyorum malımı afasghdasjfasjfadkKıvancın zaten izlediğim tek dizi Ezel dizisiydiSekiz karakteri bence hala en iyi rolu
![]()
![]()
@MasacRE- @Harunnn60