Hediye konusunda senden başka kimseyi tanımam.Tebrikler @Çiğdem- başarıların daim olur inşallah,hediyelerin yoldalar
Çok saol o senin bakışınHediye konusunda senden başka kimseyi tanımam.
Böyle diyorsun ama Çiğdem'siz de yapamıyorsun. Elinin altında olacak illa.geldi mi o bedbaht gün : herkesi bu duruma olan üzüntü ve tepkisini göstermek üzere avatarlarını siyah kurdele yapmaya davet ediyorum @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @serhatt @kerem @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @ozmoturk @mrt-06 @denizz19 @destere @Forumdash @Sherlock @Billy Kane @Maskeli Fedai @turkuazz @dreamy @ozgur2113
aşağılayacak birileri lazımBöyle diyorsun ama Çiğdem'siz de yapamıyorsun. Elinin altında olacak illa.
Kıza bugün tatil izni ver.aşağılayacak birileri lazım
videoda ben yokum kendini koymuşsun hadsiz .ssKıza bugün tatil izni ver.
Nasıl yaptın biraz temiz hava almaya çıktım mezun olacakten tek ders sıkıntı çıkarıyorVideoda varsın
Çalış sende pompy Bak @Çiğdem- ablanı mutlu et üstüne titriyor seninNasıl yaptın biraz temiz hava almaya çıktım mezun olacakten tek ders sıkıntı çıkarıyor
videoda ben yokum kendini koymuşsun hadsiz .ss
İlk fotomdakıler senle @serhatt işte öyle düşünün ayollKıza bugün tatil izni ver.
Böyle diyorsun ama Çiğdem'siz de yapamıyorsun. Elinin altında olacak illa.
Hhahah profilimle giriş yaptımm orada tuhaf bir paylaşımı var avatarını görünce anlamınıda anlamıştım konuya gelmeden Ayy dünden beridir forum yok bende büyümü yaptı naptı ama yuvama gelebildim geçte olsageldi mi o bedbaht gün : herkesi bu duruma olan üzüntü ve tepkisini göstermek üzere avatarlarını siyah kurdele yapmaya davet ediyorum @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @serhatt @kerem @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @ozmoturk @mrt-06 @denizz19 @destere @Forumdash @Sherlock @Billy Kane @Maskeli Fedai @turkuazz @dreamy @ozgur2113
Youtube'den izledin mi yoksa önceden.Hhahah profilimle giriş yaptımm orada tuhaf bir paylaşımı var avatarını görünce anlamınıda anlamıştım konuya gelmeden Ayy dünden beridir forum yok bende büyümü yaptı naptı ama yuvama gelebildim geçte olsa