Hediye konusunda senden başka kimseyi tanımam.
Çok saol o senin bakışınHediye konusunda senden başka kimseyi tanımam.![]()
![]()
Böyle diyorsun ama Çiğdem'siz de yapamıyorsun.geldi mi o bedbaht gün :herkesi bu duruma olan üzüntü ve tepkisini göstermek üzere avatarlarını siyah kurdele yapmaya davet ediyorum
![]()
![]()
@MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @serhatt @kerem @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @ozmoturk @mrt-06 @denizz19 @destere @Forumdash @Sherlock @Billy Kane @Maskeli Fedai @turkuazz @dreamy @ozgur2113
aşağılayacak birileri lazımBöyle diyorsun ama Çiğdem'siz de yapamıyorsun.Elinin altında olacak illa.
![]()
videoda ben yokum kendini koymuşsun hadsiz .ssKıza bugün tatil izni ver.![]()
![]()
Nasıl yaptın biraz temiz hava almaya çıktım mezun olacakten tek ders sıkıntı çıkarıyorVideoda varsın![]()
Çalış sende pompyNasıl yaptın biraz temiz hava almaya çıktım mezun olacakten tek ders sıkıntı çıkarıyor
videoda ben yokum kendini koymuşsun hadsiz .ss
İlk fotomdakıler senle @serhatt işte öyle düşünün ayollKıza bugün tatil izni ver.![]()
![]()
Böyle diyorsun ama Çiğdem'siz de yapamıyorsun.Elinin altında olacak illa.
![]()
Hhahah profilimle giriş yaptımm orada tuhaf bir paylaşımı var avatarını görünce anlamınıda anlamıştım konuya gelmedengeldi mi o bedbaht gün :herkesi bu duruma olan üzüntü ve tepkisini göstermek üzere avatarlarını siyah kurdele yapmaya davet ediyorum
![]()
![]()
@MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @serhatt @kerem @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @ozmoturk @mrt-06 @denizz19 @destere @Forumdash @Sherlock @Billy Kane @Maskeli Fedai @turkuazz @dreamy @ozgur2113
Youtube'den izledin mi yoksa önceden.Hhahah profilimle giriş yaptımm orada tuhaf bir paylaşımı var avatarını görünce anlamınıda anlamıştım konuya gelmeden![]()
![]()
Ayy dünden beridir forum yok bende büyümü yaptı naptı ama yuvama gelebildim geçte olsa
![]()
![]()
![]()