Yok öyle bir şey.Aaa yok yanı benim konum görmemişti yada bukadar görmez diye falan
Sen sorguya katılmışmıydın daha önce![]()
Yok öyle bir şey.Aaa yok yanı benim konum görmemişti yada bukadar görmez diye falan
Sen sorguya katılmışmıydın daha önce![]()
Ben şu saatden sonra bu konu üzerinde samimiyetine inanmıyorum ayollYok öyle bir şey.Neyse beni sohbete çekmeye çalışıyorsun şu an.
Buna izin vermeyeceğim.
Burası sorgu odası.
![]()
Ben çok yoğunum ondan soramadım, sorarım tabi ki yarından sonra.O değilde 2. günden sonra sorular tükenmişBhnd dışında sorusu yok milletin
@destere @sokak sanati @Yiğitt@MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab@Billy Kane @Aserat@dreamy @turkuazz @MasacRE-@xemrexxx @vadikızı@denizz19@Tolstoyevski @mesmeso61@S.G.A.T. @XanTier @Maskeli Fedai@YıldırıM @mrt-06 @gözlemci @serhatt@Ahmed @batuhankaralar@Forumdash @pompy @Thequeer@Harunnn60 @Dosi @Yakamoz-Asi@cookies@pompy@Forumdash @xBUGRAx @38AhmetKK@HachiKo @Güvencionurcu @yigit_00@Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @emree-29@legolass9900 @Titanium @eskici
Çok muhtelif bir soru olacak![]()
Yolda yürüyorsun ama kimse yok karşında sadece bir kadın var senden yardım istiyor (tecavüze uğradığını görüyorsun) Ancak kadına yardım etmeye gittiğinde suratını görüyorsun ve o kadın senin Annen ve kardeşin yolda yürürken kaldırıma çıkıp ezen kişi yalnız haberi az önce alıyorsun(resim atıyorlar sana tanıdığın biri) ve kadında ezip kaçarken yolda tecavüze uğruyor ne yaparsın ?
aaa töbest daha neler duyucaz bakalımBende geçenlerde duydum
Benim hakkımda ne düşünüyorsun'un kısaltmasıymışBen bilmiyorum diye dalga geçenler oldu
Eski üyeler bilmiyor arkadaşlar
![]()
Aaa Merve sende mi buradaydın tatlımDaha özenli kur şu cümleleri tatlım. Kimse anlamadı soruyu çünkü. Birde senarist olacağını iddia ediyorsun![]()
Aaa Merve sende mi buradaydın tatlım![]()
O anladı ama sana da izah edeyim neyse
Senin anne ve kız kardeşini gözlerin önünde ezen kadın az sonra sende kovalarken tecavüze uğruyor ne yapardın![]()
Sen Merve Aksak olamazsın tatlımTatlım biz her yerdeyiz. Ben Merve Aksak canım.
Ne saçma dalak sorular bunlar.s.s (Ozan Güven Mod on)
bi kişiye daha ihtiyacınız var mı diye sorardım ben tecavüzcülerevar derlerse yardımcı olurdum..
Sen Merve Aksak olamazsın tatlım![]()
Soru saçma olabilir ama olabilitesi yüksek şeyler, ayrıca kadına tecavüze sende mi katılıyorun eee yuh yani bizde seni vicdanı hür insan sanardık![]()
Yazıklarrrr olsun@Forumdash canı çektiği için söylüyor ama eskiciye gönderme yaptım diyerek kurtulmaya çalışıyor![]()
Gönül rahatlığıyla sohbet de mi edemeyeceğiz ayoll![]()
![]()
tabi ki edeceksiniz ama doğru bölümde
https://fav10.net/forum/threads/sohbetin-merkezi.55836/page-136
Öyle bir bölüm mü varmış![]()
![]()
Bu nasıl bi bölüm adıdır yaa?Uzayllı gören masum köylü gibi kaldım şuan yeni gördüm 😱😱😱
Ben sana bir soru daha sormuştum ama görmedin galiba reyiztekrar sorayım seni hiç köpek kovaladı mı kovaladıysa ısırdı mı
![]()
![]()
Soru-sohbet yeri bence burası. Bırak akışına gitsinBırak kalsın 23. sayfasını gördü oda.Soru gelince cevaplar.
Mutlaka aktif olması gereken oda değil ki burası.
![]()
Aaaa yoksa içine gerçekten Merve mi kaçtı senin 😱😱😱😱 Bu nasıl konuşma hoşttTatlım ben Merve Aksak.
Vicdan yapmayız biz. İntikam kozu geçmiş elimize hemen değerlendiririz![]()
Sohbet her yerde edilebilir ama buranın ansiklopedi gibi kalması lazım senden foruma hatıra olarak.Beni en son türkiyede köpek kovalamadı da havladı gibi.. Bende korkup kaçtım ısırma falan da olmadı hiçNe sayko bir soru bu reyiz
Soru-sohbet yeri bence burası. Bırak akışına gitsinÇiğdem'e de ben soru sorayım hatta
![]()
Enis diye akrabası olan varsa burayı dikkatle okusunAkrabalarımın çoğu paragöz ve nefret ederim o tip insanlardanİnşallah herhangi bir akrabam yazdıklarımı okumuyordur
![]()
![]()
@S.G.A.T. 'ın inadına Pazar'a kadar sayfayı 50'ye katlayalımSohbet her yerde edilebilir ama buranın ansiklopedi gibi kalması lazım senden foruma hatıra olarak.![]()
Sen beni niye ifşalıyorsun kardeşimEnis diye akrabası olan varsa burayı dikkatle okusunParagözmüşsünüz
Niye paragözlermiş akrabaların Enis
![]()
Beni en son türkiyede köpek kovalamadı da havladı gibi.. Bende korkup kaçtım ısırma falan da olmadı hiçNe sayko bir soru bu reyiz
Soru-sohbet yeri bence burası. Bırak akışına gitsinÇiğdem'e de ben soru sorayım hatta
![]()
En sevdiğin renk?
Hangi futbol takımını tutuyorsun?
Hayalindeki meslek?
Dünyada değiştirebilsen neyi değiştirirdin?
Ne bileyim akrabalarla yüzleşin istiyorumSen beni niye ifşalıyorsun kardeşimNeyse bu ara sayfalarda kimse duymaz bizi
![]()
Akrabalarım Allah'tan bu tarz şeylere ön yargıyla yaklaşıyorlarEn sevdiğim renk tabiki Siyah.
GS'liyim ama fanatik değil. Hatta takım tutmuyorum bile diyebilirimDaha iyi değilmi?
Hayalimdeki meslek şarkıcı olmak da bu sesle mi diye sorarlar adama
Dünyayı değiştirebilseydim kesinlikle kapitalizm sistemini, dinleri, ırkçılığı ortadan kaldırırdım. Dünyaya yeni bir distem getirirdim ama nerde... Çoktan kapitalizm kurbanı olmuşuz bile malesef..
Yarın kapanıyormuş
Ne bileyim akrabalarla yüzleşin istiyorumIsimlerini bilseydim etiketlerdim buraya
![]()