FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hmm, o sinirle ne yapardım bilmiyorum ama kesinlikle peşine düşerdim iz kaybetmesin diye elimden geleni yapardım. Bulunca da arkadaşlarımla bi güzel benzetirdim :A:A Bidim öyle bi grubumuz varda :A:A Sonrada polise verirdim müebbetle de yargılanması için elimden geleni yapardım :A
Güzzel cevap fena olması sanki :D yeni soruya geçelim sen madem soru istiyordun :D

Gelecek birazndan sorumn :A

Sen napardın peki? Merak ettim şimdi :A:A

Yine yakalayamadın @Çiğdem- hanım :A:A Ona da mı ayol dedirteceksin yoksa :A
Ben aslında o an çok ciddi bir an buradan ne desem belki o an farklı olur gider kadınını kurtarır gıtlaklar öldürürdüm yani bilemem ben çok çabuk sinirlenen birisiyim ama ona işkence mi ederdim öldürür müydüm yoksa hapise mi gönderirdim muamma :A

Son düzenleme:
ne demek istiyorsun "ayoll" :A:A:A:A @eskici @Çiğdem-
Sana 'ayol'u da ögretmiş :A:A Allah rahmet eylesin :A @eskici de anam derse şaşırmam artık :A

@destere de zaten johnny bravo gibi kızlardan soğudu, hemcinsleri olması her an mümkün :F
Ne var ayoll bunda erkekler de söyleyebilir bunu :A :F
hogtaha bunu kasten yapıyor :)bekliyor bekliyor ben tam çıkınca foruma damlıyor birde aaaa tamda geldiğimde çıkmış diyor hiçde inandırıcı değil :))
Bilemiyorum artık denk gelemiyorsunuz bu aralar pek :A

Haklısın benim söylediğim normal bir şey :A :A

Haklısın benim söylediğim normal bir şey :A :A
oscar törenlerine 3 gün falan kalmış artık orda birlikte sabahlarız :))
Aaa evet Oscarı izleriz @destere tabi yine kaçıp gitmezsen , bir ifadenide alırız orda :A

@eskici Lan lun dan iyidir Ayoll yanı kelime başı kelime sonu tamamlama veya şaşırma cümlesi yada kızma cümlesi tepki olarakta yanı herşeye uyumlu :F @Forumdash bile canı çekmiş ufaktan demeye başladı . @kerem İse can atıyor öyle sizi yoklayıp oda başlayacak:A :A :A

Aaa evet Oscarı izleriz @destere tabi yine kaçıp gitmezsen , bir ifadenide alırız orda :A

@eskici Lan lun dan iyidir Ayoll yanı kelime başı kelime sonu tamamlama veya şaşırma cümlesi yada kızma cümlesi tepki olarakta yanı herşeye uyumlu :F @Forumdash bile canı çekmiş ufaktan demeye başladı . @kerem İse can atıyor öyle sizi yoklayıp oda başlayacak:A :A :A
@Forumdash canı çektiği için söylüyor ama eskiciye gönderme yaptım diyerek kurtulmaya çalışıyor :A :A
Gönül rahatlığıyla sohbet de mi edemeyeceğiz ayoll :A :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,172
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil