FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aaa yok yanı benim konum görmemişti yada bukadar görmez diye falan :A

Sen sorguya katılmışmıydın daha önce :F
Yok öyle bir şey. :D Neyse beni sohbete çekmeye çalışıyorsun şu an. :A Buna izin vermeyeceğim. :A Burası sorgu odası. :A

En sevdiğin renk?
Hangi futbol takımını tutuyorsun?
Hayalindeki meslek?
Dünyada değiştirebilsen neyi değiştirirdin?

O değilde 2. günden sonra sorular tükenmiş :A:A Bhnd dışında sorusu yok milletin :A

@destere @sokak sanati @Yiğitt@MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab@Billy Kane @Aserat@dreamy @turkuazz @MasacRE-@xemrexxx @vadikızı@denizz19@Tolstoyevski @mesmeso61@S.G.A.T. @XanTier @Maskeli Fedai@YıldırıM @mrt-06 @gözlemci @serhatt@Ahmed @batuhankaralar@Forumdash @pompy @Thequeer@Harunnn60 @Dosi @Yakamoz-Asi@cookies@pompy@Forumdash @xBUGRAx @38AhmetKK@HachiKo @Güvencionurcu @yigit_00@Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @emree-29@legolass9900 @Titanium @eskici
Ben çok yoğunum ondan soramadım, sorarım tabi ki yarından sonra. :Z

Çok muhtelif bir soru olacak :A :A

Yolda yürüyorsun ama kimse yok karşında sadece bir kadın var senden yardım istiyor (tecavüze uğradığını görüyorsun) Ancak kadına yardım etmeye gittiğinde suratını görüyorsun ve o kadın senin Annen ve kardeşin yolda yürürken kaldırıma çıkıp ezen kişi yalnız haberi az önce alıyorsun(resim atıyorlar sana tanıdığın biri) ve kadında ezip kaçarken yolda tecavüze uğruyor ne yaparsın ?

Daha özenli kur şu cümleleri tatlım. Kimse anlamadı soruyu çünkü. Birde senarist olacağını iddia ediyorsun :A

Daha özenli kur şu cümleleri tatlım. Kimse anlamadı soruyu çünkü. Birde senarist olacağını iddia ediyorsun :A
Aaa Merve sende mi buradaydın tatlım :A :A O anladı ama sana da izah edeyim neyse :A

Senin anne ve kız kardeşini gözlerin önünde ezen kadın az sonra sende kovalarken tecavüze uğruyor ne yapardın :A

Aaa Merve sende mi buradaydın tatlım :A :A O anladı ama sana da izah edeyim neyse :A

Senin anne ve kız kardeşini gözlerin önünde ezen kadın az sonra sende kovalarken tecavüze uğruyor ne yapardın :A

Tatlım biz her yerdeyiz. Ben Merve Aksak canım.

Ne saçma dalak sorular bunlar.s.s (Ozan Güven Mod on:A)
bi kişiye daha ihtiyacınız var mı diye sorardım ben tecavüzcülere:A var derlerse yardımcı olurdum..

Tatlım biz her yerdeyiz. Ben Merve Aksak canım.

Ne saçma dalak sorular bunlar.s.s (Ozan Güven Mod on:A)
bi kişiye daha ihtiyacınız var mı diye sorardım ben tecavüzcülere:A var derlerse yardımcı olurdum..
Sen Merve Aksak olamazsın tatlım :A :A

Soru saçma olabilir ama olabilitesi yüksek şeyler, ayrıca kadına tecavüze sende mi katılıyorun eee yuh yani bizde seni vicdanı hür insan sanardık :A

Sen Merve Aksak olamazsın tatlım :A :A

Soru saçma olabilir ama olabilitesi yüksek şeyler, ayrıca kadına tecavüze sende mi katılıyorun eee yuh yani bizde seni vicdanı hür insan sanardık :A

Tatlım ben Merve Aksak.
Vicdan yapmayız biz. İntikam kozu geçmiş elimize hemen değerlendiririz:A

@Forumdash canı çektiği için söylüyor ama eskiciye gönderme yaptım diyerek kurtulmaya çalışıyor :A :A

Gönül rahatlığıyla sohbet de mi edemeyeceğiz ayoll :A :A
Yazıklarrrr olsun :T: Daha geçen gün hak vermiştin. Nasıl kurtulcam bu illet bana yardım et Forumdash dede diyordun:A Ne tez unuttun :(

Öyle bir bölüm mü varmış :A :A
Uzayllı gören masum köylü gibi kaldım şuan yeni gördüm 😱😱😱
Bu nasıl bi bölüm adıdır yaa? :F Eskiden geceleri 12den sonra 0900lü hatlar için sloganlar olurdu.Konunun başliği bana onu hatırlattı. Sohbetin Merkezi diyerek ne konuşcaz:A

Ben sana bir soru daha sormuştum ama görmedin galiba reyiz :A tekrar sorayım seni hiç köpek kovaladı mı kovaladıysa ısırdı mı :A :A
Beni en son türkiyede köpek kovalamadı da havladı gibi.. Bende korkup kaçtım ısırma falan da olmadı hiç :A:A Ne sayko bir soru bu reyiz :A

Aaaa 1 dakıka sen @kerem in senden daha çok mu ilgi görmesine kıskandın :A :A :A @eskici
Bırak kalsın 23. sayfasını gördü oda. :A Soru gelince cevaplar. :A Mutlaka aktif olması gereken oda değil ki burası. :D
Soru-sohbet yeri bence burası. Bırak akışına gitsin :A:A Çiğdem'e de ben soru sorayım hatta :A

Beni en son türkiyede köpek kovalamadı da havladı gibi.. Bende korkup kaçtım ısırma falan da olmadı hiç :A:A Ne sayko bir soru bu reyiz :A

Soru-sohbet yeri bence burası. Bırak akışına gitsin :A:A Çiğdem'e de ben soru sorayım hatta :A
Sohbet her yerde edilebilir ama buranın ansiklopedi gibi kalması lazım senden foruma hatıra olarak. :A

Akrabalarımın çoğu paragöz ve nefret ederim o tip insanlardan :A İnşallah herhangi bir akrabam yazdıklarımı okumuyordur :A :A
Enis diye akrabası olan varsa burayı dikkatle okusun :A:A Paragözmüşsünüz :A Niye paragözlermiş akrabaların Enis :A

Sohbet her yerde edilebilir ama buranın ansiklopedi gibi kalması lazım senden foruma hatıra olarak. :A
@S.G.A.T. 'ın inadına Pazar'a kadar sayfayı 50'ye katlayalım :Z:A @Çiğdem- @eskici

@S.G.A.T. ın niyetini ben anladım :A Büyük bir komploya kurban gitmek üzeresin ama müsade etmeyiz :A :A :A

En sevdiğin renk?
Hangi futbol takımını tutuyorsun?
Hayalindeki meslek?
Dünyada değiştirebilsen neyi değiştirirdin?

En sevdiğim renk tabiki Siyah.

GS'liyim ama fanatik değil. Hatta takım tutmuyorum bile diyebilirim :A Daha iyi değilmi? :A

Hayalimdeki meslek şarkıcı olmak da bu sesle mi diye sorarlar adama :A

Dünyayı değiştirebilseydim kesinlikle kapitalizm sistemini, dinleri, ırkçılığı ortadan kaldırırdım. Dünyaya yeni bir distem getirirdim ama nerde... Çoktan kapitalizm kurbanı olmuşuz bile.

Sen beni niye ifşalıyorsun kardeşim :A Neyse bu ara sayfalarda kimse duymaz bizi :A
Ne bileyim akrabalarla yüzleşin istiyorum :A:A Isimlerini bilseydim etiketlerdim buraya :A

Son düzenleme:
En sevdiğim renk tabiki Siyah.

GS'liyim ama fanatik değil. Hatta takım tutmuyorum bile diyebilirim :A Daha iyi değilmi? :A

Hayalimdeki meslek şarkıcı olmak da bu sesle mi diye sorarlar adama :A

Dünyayı değiştirebilseydim kesinlikle kapitalizm sistemini, dinleri, ırkçılığı ortadan kaldırırdım. Dünyaya yeni bir distem getirirdim ama nerde... Çoktan kapitalizm kurbanı olmuşuz bile malesef..

Yarın kapanıyormuş :A

Ne bileyim akrabalarla yüzleşin istiyorum :A:A Isimlerini bilseydim etiketlerdim buraya :A
Akrabalarım Allah'tan bu tarz şeylere ön yargıyla yaklaşıyorlar :A Yoksa ifşalanırdım kesin :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,176
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil