O nee öyle bide ayağına çağırıyor sen kim be
Amann amann gözlerimden ırak gönlümden de suriye olsunŞenlik var evinizde işte
Ben Fazilet gibi teyze bulsam bırakmam![]()
O nee öyle bide ayağına çağırıyor sen kim be
Amann amann gözlerimden ırak gönlümden de suriye olsunŞenlik var evinizde işte
Ben Fazilet gibi teyze bulsam bırakmam![]()
Sende kendini Merve zannetmeye devam et diyeceğim de rüyalar uyanana kadar sürüyor biliyorsun Rashelcim.
Kerem'ime laf yok
Pazar'a kadar sürsün işte. Kitleyip yeni bir konu açarsınaslında 5 gün o ama ilgi olursa pazar da olabilirsırada bekleyenler var
![]()
Tm bekiyorumBen çok yoğunum ondan soramadım, sorarım tabi ki yarından sonra.![]()
Rashelcim @sokak sanati 'nin bir üst modelidirKerem'ime laf yok
Kilolu Ayşe de aslında birisi olabilir buradan ona benziyor dedikodu potansiyali açısından.![]()
Ilk zamanlarımda bu forumdaki tartışmamı ilk senle yapmıştımseni görmek işte bi fotoğraf karesi kafi
Kavgamı ettik biz tatlım hiç hatırlamıyorumIlk zamanlarımda bu forumdaki tartışmamı ilk senle yapmıştımgıcık
Beni niye merak ediyorsun?![]()
Sorunu cevaplayayım o zaman. Ben 1.85 boyunda 78 kilo bir adamım.Kavgamı ettik biz tatlım hiç hatırlamıyorumya herkes seninle ilgili şeyleri merak ediyo ben de bi farklılık yaratıp seni merak ediyim dedim yani aaa ne nazlı şeymişsin sen canım
![]()
ahahaahh bunlar değil ama sorumun cevabıSorunu cevaplayayım o zaman. Ben 1.85 boyunda 78 kilo bir adamım.Saçlarım kumral gözlerim siyah normal bir insanım işte
![]()
Pazar'a kadar sürsün işte. Kitleyip yeni bir konu açarsınHem daha sorularını hazırlayanlar var
Tm bekiyorum
Rashelcim @sokak sanati 'nin bir üst modelidir![]()
Illa foto mu atmalıyımahahaahh bunlar değil ama sorumun cevabı![]()
Canım sende kişilik bozukluğu var herhaldeYok Harun bu Avukat kadın olsun. Hem yiyip hem tüküre tüküre konuşuyor@Harunnn60
@gözlemci 'de benim elim ayağım olduğuna göre Rachel olurAslında Raşel @Ahmed olsun. Elim ayağım sonuçta
![]()
Özele gel bievet illa foto olmalısın![]()
Kendi hayal dünyan gerçekleri yansıtsaydı keşke RashelcimYok Harun bu Avukat kadın olsun. Hem yiyip hem tüküre tüküre konuşuyor@Harunnn60
@gözlemci 'de benim elim ayağım olduğuna göre Rachel olurAslında Raşel @Ahmed olsun. Elim ayağım sonuçta
![]()
Benim sorular biraz değişik olur reyizBeni en son türkiyede köpek kovalamadı da havladı gibi.. Bende korkup kaçtım ısırma falan da olmadı hiçNe sayko bir soru bu reyiz
Soru-sohbet yeri bence burası. Bırak akışına gitsinÇiğdem'e de ben soru sorayım hatta
![]()
Niye reyizBenim sorular biraz değişik olur reyiz![]()
![]()