FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslında 5 gün o ama ilgi olursa pazar da olabilir :A sırada bekleyenler var :A
Pazar'a kadar sürsün işte. Kitleyip yeni bir konu açarsın :A Hem daha sorularını hazırlayanlar var :A

Ben çok yoğunum ondan soramadım, sorarım tabi ki yarından sonra. :Z
Tm bekiyorum :Z

Kerem'ime laf yok :A

Kilolu Ayşe de aslında birisi olabilir buradan ona benziyor dedikodu potansiyali açısından. :A
Rashelcim @sokak sanati 'nin bir üst modelidir :A

Son düzenleme:
@kerem benim hakkında tek merak ettiğim sensin,seni görmek istiyorum hadi sorumu cevapla

Ilk zamanlarımda bu forumdaki tartışmamı ilk senle yapmıştım :A:A gıcık :A

Beni niye merak ediyorsun? :A
Kavgamı ettik biz tatlım hiç hatırlamıyorum :) ya herkes seninle ilgili şeyleri merak ediyo ben de bi farklılık yaratıp seni merak ediyim dedim yani aaa ne nazlı şeymişsin sen canım :A:A

Kavgamı ettik biz tatlım hiç hatırlamıyorum :) ya herkes seninle ilgili şeyleri merak ediyo ben de bi farklılık yaratıp seni merak ediyim dedim yani aaa ne nazlı şeymişsin sen canım :A:A
Sorunu cevaplayayım o zaman. Ben 1.85 boyunda 78 kilo bir adamım. :A Saçlarım kumral gözlerim siyah normal bir insanım işte :A

Pazar'a kadar sürsün işte. Kitleyip yeni bir konu açarsın :A Hem daha sorularını hazırlayanlar var :A

Tm bekiyorum :Z

Rashelcim @sokak sanati 'nin bir üst modelidir :A

Yok Harun bu Avukat kadın olsun. Hem yiyip hem tüküre tüküre konuşuyor:A @Harunnn60
@gözlemci 'de benim elim ayağım olduğuna göre Rachel olur:A Aslında Raşel @Ahmed olsun. Elim ayağım sonuçta :A

evet illa foto olmalısın :)
Özele gel bi :A

Yok Harun bu Avukat kadın olsun. Hem yiyip hem tüküre tüküre konuşuyor:A @Harunnn60
@gözlemci 'de benim elim ayağım olduğuna göre Rachel olur:A Aslında Raşel @Ahmed olsun. Elim ayağım sonuçta :A
Kendi hayal dünyan gerçekleri yansıtsaydı keşke Rashelcim :A Eee Mila çok yaramaz değildir umarım, yoksa eşyalarını topla topla bitmiyor üstünede hizmetçilik yoruluyorsundur kesin :A

Son düzenleme:
Beni en son türkiyede köpek kovalamadı da havladı gibi.. Bende korkup kaçtım ısırma falan da olmadı hiç :A:A Ne sayko bir soru bu reyiz :A

Soru-sohbet yeri bence burası. Bırak akışına gitsin :A:A Çiğdem'e de ben soru sorayım hatta :A
Benim sorular biraz değişik olur reyiz :A :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...