FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hhaha Aaa @xemrexxx @destere ile bu konuda öncü birlik sayılabiliriz konularda sohbet olayında öncülük gibi bir şey yapmıştık zamanında hatta destere protesto falan yapmıştı :F Sonra konularda herkes sohbet ederek forumu 2014 de sohbet ortamı ol arak baya geliştirmiştik . Bence diğer forumlardan ayrılmamızın en önemli yanıda bu sohbet aile ortamlarımız çünkü diğer forumlarda habere yorum yap çık devlet dairesi gibi o sıcaklık yok buranın en önemli özelliği bu :A :A :A @Yiğitt @gözlemci @Harunnn60 @eskici @Forumdash @destere
Burada herkes kıraathane de gibi :A Bildiğin @destere de kahvehaneci tipi var :A :A

Forumun Müge Anlısı ilan ediyor :A @kerem
Zaten gece gece de Müge anlıyı izliyormuş @eskici :A Osikopat dedektif kılığı var :F

Evet o konuda haklısın çok iyi bir gözlem yapmişsin:A c@gözlemci nin mesleğini elinden alıyorsun :A
Şimdi @gözlemci kardeşimle bizi birbirimize düşürmeyin plz. :A:A

Benim hayatım dizilere benzemez ama :A :A
Niye eskicilerde oyuncu olamıyor mu :A

Evet o konuda haklısın çok iyi bir gözlem yapmişsin:A c@gözlemci nin mesleğini elinden alıyorsun :A
Küçük şapşal ben gözlemci değil gözlemeciyim artık :A :A
Zaten gece gece de Müge anlıyı izliyormuş @eskici :A Osikopat dedektif kılığı var :F

Şimdi @gözlemci kardeşimle bizi birbirimize düşürmeyin plz. :A:A

Niye eskicilerde oyuncu olamıyor mu :A
Yok kardeşim düşmeyiz birbirimize buyur gözlemlerini yap sen :A

Artık ifşa vakti!!!

@gözlemci nin objektifinden @eskici yi takip ettim ve günlük hayatını fotografladık:A @kerem @Çiğdem- @destere

1845636_940x531.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...