@Forumdash ve @Harunnn60 iki dakikada çözer seniBeni çözmek kolay değildir![]()
![]()
@Forumdash ve @Harunnn60 iki dakikada çözer seniBeni çözmek kolay değildir![]()
![]()
Burada herkes kıraathane de gibiHhaha Aaa @xemrexxx @destere ile bu konuda öncü birlik sayılabiliriz konularda sohbet olayında öncülük gibi bir şey yapmıştık zamanında hatta destere protesto falan yapmıştıSonra konularda herkes sohbet ederek forumu 2014 de sohbet ortamı ol arak baya geliştirmiştik . Bence diğer forumlardan ayrılmamızın en önemli yanıda bu sohbet aile ortamlarımız çünkü diğer forumlarda habere yorum yap çık devlet dairesi gibi o sıcaklık yok buranın en önemli özelliği bu
![]()
![]()
@Yiğitt @gözlemci @Harunnn60 @eskici @Forumdash @destere
Bence de yaniHiçbir şey yok![]()
Uuuu yanıtını merakla bekliyorum reyiz![]()
Faruk'u dedektif mi ilan ettiniz başımıza
Doğuştan eskiciyim diyor reyiz
Çocuk paralı dizilerin beleş izlemesinin her yolunu buluyorFaruk'u dedektif mi ilan ettiniz başımıza![]()
![]()
Forumun Müge Anlısı ilan ediyorFaruk'u dedektif mi ilan ettiniz başımıza![]()
![]()
Evet o konuda haklısın çok iyi bir gözlem yapmişsinDoğuştan eskiciyim diyor reyizBen anlam veremedim
Sen açıkla bana bunu
Çocuk paralı dizilerin beleş izlemesinin her yolunu buluyorNiye dedektif olmasın
![]()
Doğuştan eskiciyim diyor reyizBen anlam veremedim
Sen açıkla bana bunu
Çocuk paralı dizilerin beleş izlemesinin her yolunu buluyorNiye dedektif olmasın
![]()
Benim hayatım dizilere benzemez amaForumun Müge Anlısı ilan ediyor@kerem
Evet o konuda haklısın çok iyi bir gözlem yapmişsinc@gözlemci nin mesleğini elinden alıyorsun
![]()
Zaten gece gece de Müge anlıyı izliyormuş @eskiciForumun Müge Anlısı ilan ediyor@kerem
Şimdi @gözlemci kardeşimle bizi birbirimize düşürmeyin plz.Forumun Müge Anlısı ilan ediyor@kerem
Evet o konuda haklısın çok iyi bir gözlem yapmişsinc@gözlemci nin mesleğini elinden alıyorsun
![]()
Niye eskicilerde oyuncu olamıyor muBenim hayatım dizilere benzemez ama![]()
![]()
Küçük şapşal ben gözlemci değil gözlemeciyim artıkForumun Müge Anlısı ilan ediyor@kerem
![]()
Yok kardeşim düşmeyiz birbirimize buyur gözlemlerini yap sen
Valla @eskici ve @Forumdash aramıza kara kedi gibi girebilirler. Malum tartışmadan ve dedikodudan çok zevk alan iki dostumuzKüçük şapşal ben gözlemci değil gözlemeciyim artık![]()
Yok kardeşim düşmeyiz birbirimize buyur gözlemlerini yap sen![]()
Neden hep şu manyağı çıkartıyorsunuz karşıma
Sen benim objectifime girme cesaretini nerden buldun
Aaa @eskici kankam yapmaz öyle şeyler dimi kankam yapmazsınValla @eskici ve @Forumdash aramıza kara kedi gibi girebilirler. Malum tartışmadan ve dedikodudan çok zevk alan iki dostumuz![]()