Yapmam tabii ki de kankamSen benim objectifime girme cesaretini nerden buldun![]()
Aaa @eskici kankam yapmaz öyle şeyler dimi kankam yapmazsın![]()
![]()
Yapmam tabii ki de kankamSen benim objectifime girme cesaretini nerden buldun![]()
![]()
Kimsenin arasına girmem benValla @eskici ve @Forumdash aramıza kara kedi gibi girebilirler. Malum tartışmadan ve dedikodudan çok zevk alan iki dostumuz![]()
Sende de manyak tipi varNeden hep şu manyağı çıkartıyorsunuz karşıma![]()
![]()
Sen Faruk'a ne bakıyorsun uyduruyor işte
Manyak değilim ama öyle görünüyorum sadeceKimsenin arasına girmem ben
Sende de manyak tipi var![]()
Sen boynunda objeftikle yufka açarken gözleme yemek için dükkana gelmiştim. O zaman sana bi teklif yapmiştim. Sen itiraz etmiştim. "ruhumu şeytana satmam" diye itiraz etmiştin. Hatırladın? İşte o şeytan bendimSen benim objectifime girme cesaretini nerden buldun![]()
![]()
Ben ne dedim? Tipin öyle dedimSen Faruk'a ne bakıyorsun uyduruyor işte![]()
Manyak değilim ama öyle görünüyorum sadece![]()
Tamam işte o adamla karşılaştırılamam onu diyorum ben deSen boynunda objeftikle yufka açarken gözleme yemek için dükkana gelmiştim. O zaman sana bi teklif yapmiştim. Sen itiraz etmiştim. "ruhumu şeytana satmam" diye itiraz etmiştin. Hatırladın? İşte o şeytan bendimBak sergi filan açtin sayemde
Yukseldin.
Ben ne dedim? Tipin öyle dedim![]()
Tüm dinler için aynı düşüncedemisin?Aslında tüm bu düşüncelere 2014 Ağustos'ta daeş tarafından öldürülen ve kaçırılan 15.000 Ezidi insanının kimsenin umurunda olmayışı anında vakıf oldum. :/
Islam zaten araplardan doğmuş bir din. Kuran arapça zaten?
Buraya dikkat etmen şaşırttı.
Abiler bahane zaten. Fok @destere 'nin
cesaret veya özgüven eksikliğindendir![]()
Hemen Euzi besmele çekeyimde ortadan kaybolSen boynunda objeftikle yufka açarken gözleme yemek için dükkana gelmiştim. O zaman sana bi teklif yapmiştim. Sen itiraz etmiştim. "ruhumu şeytana satmam" diye itiraz etmiştin. Hatırladın? İşte o şeytan bendimBak sergi filan açtin sayemde
Yukseldin.
Ben ne dedim? Tipin öyle dedim![]()
Ben bitti demeden anlaşma bitmezHemen Euzi besmele çekeyimde ortadan kaybol![]()
![]()
Açılımı ne bu SPN nin
supernaturalAçılımı ne bu SPN nin![]()
![]()
Kim kısalttı şimdi bunu .ss Supernaturel'i biliyoruz heraldesupernatural13 senelik efsaneyi bilmemeni kınıyorum. Kınadım.
Ne varmış @eskici kankam çöpleri karıştırırken yakalanmış alt tarafıAma kabul edelim @Forumdash çok güzel bir uyum yakaladıBir taşla iki kuş ifşa etti
@eskici @gözlemci 'ye poz vermiş resmen
![]()
Tabii ki hayır. Dinler zaten birbirinden farklı inançlardır. Gepsini aynı keseye koyamam. Hepsinin bir düşüncesi vardır bendeTüm dinler için aynı düşüncedemisin?
Ama kabul edelim @Forumdash çok güzel bir uyum yakaladıBir taşla iki kuş ifşa etti
![]()
Ben çöp karıştırmamKim kısalttı şimdi bunu .ss Supernaturel'i biliyoruz heralde![]()
Ama öylemi kısaltılır o dizi
Ne varmış @eskici kankam çöpleri karıştırırken yakalanmış alt tarafı![]()
Yok kanka sen eskileri karıştırıyorsun çöp demedim hay ağzımı eşşek arısı soksunBen çöp karıştırmam![]()
![]()
Eskicilerin kızlarla arası çok iyidir böyle özelliklerimiz de var yani
Bundan sonra kelimelerimize dikkat edelim lütfen kankacımYok kanka sen eskileri karıştırıyorsun çöp demedim hay ağzımı eşşek arısı soksun![]()
![]()
Çünkü bunlar gerçeklerAma kabul edelim @Forumdash çok güzel bir uyum yakaladıBir taşla iki kuş ifşa etti
![]()
Nasıl kısaltılacakmiş? Dil kurumu mu oldunKim kısalttı şimdi bunu .ss Supernaturel'i biliyoruz heralde![]()
Ama öylemi kısaltılır o dizi
Ne varmış @eskici kankam çöpleri karıştırırken yakalanmış alt tarafı![]()