FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen benim objectifime girme cesaretini nerden buldun :A :A

Aaa @eskici kankam yapmaz öyle şeyler dimi kankam yapmazsın :A :A
Sen boynunda objeftikle yufka açarken gözleme yemek için dükkana gelmiştim. O zaman sana bi teklif yapmiştim. Sen itiraz etmiştim. "ruhumu şeytana satmam" diye itiraz etmiştin. Hatırladın? İşte o şeytan bendim:A Bak sergi filan açtin sayemde:F:F Yukseldin.

Sen Faruk'a ne bakıyorsun uyduruyor işte :A :F

Manyak değilim ama öyle görünüyorum sadece :A
Ben ne dedim? Tipin öyle dedim :A

Sen boynunda objeftikle yufka açarken gözleme yemek için dükkana gelmiştim. O zaman sana bi teklif yapmiştim. Sen itiraz etmiştim. "ruhumu şeytana satmam" diye itiraz etmiştin. Hatırladın? İşte o şeytan bendim:A Bak sergi filan açtin sayemde:F:F Yukseldin.

Tamam işte o adamla karşılaştırılamam onu diyorum ben de :A

Aslında tüm bu düşüncelere 2014 Ağustos'ta daeş tarafından öldürülen ve kaçırılan 15.000 Ezidi insanının kimsenin umurunda olmayışı anında vakıf oldum. :/

Islam zaten araplardan doğmuş bir din. Kuran arapça zaten?

Buraya dikkat etmen şaşırttı. :A
Abiler bahane zaten. Fok @destere 'nin
cesaret veya özgüven eksikliğindendir :A
Tüm dinler için aynı düşüncedemisin?

Hemen Euzi besmele çekeyimde ortadan kaybol :A :A

Ama kabul edelim @Forumdash çok güzel bir uyum yakaladı :A:A Bir taşla iki kuş ifşa etti :A:A @eskici @gözlemci 'ye poz vermiş resmen :A
Çünkü bunlar gerçekler:X Anlattiğim olayda hiçbişey sırıtmıyor ki @eskici de @gözlemci de itiraz edemedi:A

Kim kısalttı şimdi bunu .ss Supernaturel'i biliyoruz heralde :A :A Ama öylemi kısaltılır o dizi :A

Ne varmış @eskici kankam çöpleri karıştırırken yakalanmış alt tarafı :A
Nasıl kısaltılacakmiş? Dil kurumu mu oldun :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...