Acaba bu 23 nisanda kimi oturtcaklarTabi canım TDK nın başında ben oturuyorum ne sandın ya![]()
![]()
Senin itirazın yok hükmündedirBen itiraz ettim![]()
Acaba bu 23 nisanda kimi oturtcaklarTabi canım TDK nın başında ben oturuyorum ne sandın ya![]()
![]()
Senin itirazın yok hükmündedirBen itiraz ettim![]()
Ne oldu şenlik mi var kaçırdım mı benAcaba bu 23 nisanda kimi oturtcaklar![]()
Neden öyle oluyorAcaba bu 23 nisanda kimi oturtcaklar
Senin itirazın yok hükmündedir![]()
Yok daha 2 ayın varNe oldu şenlik mi var kaçırdım mı ben![]()
![]()
Seni senden alırlarsa seni sana bırakmazlarBeni benden daha mı iyi bilecek onlar![]()
![]()
Sen iyi alıştın bu espri işineSeni senden alırlarsa seni sana bırakmazlar![]()
Al işte şom ağız. Kötüyü çağirdinOhh ne güzel ben şimdi kaçıyorum az önce baktım gelmişyerimi ona bırakıyorum gittiğinden emin olduğunuzda bana haber verin
![]()
Ay sorma baş belası ağzımı açtığım an gelmişAl işte şom ağız. Kötüyü çağirdin![]()
@Forumdash espri konusunda çığır açarak @eskici reyizi solladı
Beni kimse sollayamaz daha çok çalışması lazım@Forumdash espri konusunda çığır açarak @eskici reyizi solladıSahalara da @xemrexxx geri döndü. Nolacak meraktayız
![]()
geldi yine hafta sonu canavarıAl işte şom ağız. Kötüyü çağirdin![]()
Tabi ki sollayamam seni. Seni sollamam için önce araban olmalı. Pardon vardı senin araban dimi? Anahtarını almiştim elindenBeni kimse sollayamaz daha çok çalışması lazım![]()
![]()
Bizde araba bitmezTabi ki sollayamam seni. Seni sollamam için önce araban olmalı. Pardon vardı senin araban dimi? Anahtarını almiştim elindenunutmuşum @kerem
![]()