FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye paragöz bunlar :A:A

Hayırdır kanka. Sen kadın izlemiyor muydun? Ne bu aksak sevgisi :A
Niyeyse niye ne yapacan sanki sorgu odasında ben mişim gibi :A :A

Hepsi açgözlü ondan kaynaklanıyor ve fakirler :A :A Tövbe estağfrullah neler dedirtiyorsun :A Neyse ki içim rahat dediklerim gerçek çünkü :A :A

Kanka Ben ilk 13 bölümde ki Merve Aksak'ım. Son 5 haftadır Merve Merve değil :F
Sen olsan olsan Merve Aksak'ın evinde ki Rachel olursun evde hizmetçilik yapa yapa taklit yeteneğin gelişmiş :A :A + kişilik kayması yaşıyorsun :A

Kanka Ben ilk 13 bölümde ki Merve Aksak'ım. Son 5 haftadır Merve Merve değil :F
Aynen. Dizi saçmalaya başlayınca son ikk bölümünü bile izleyemez hale geldim, boş çünkü :A E sende Pelo ol o zaman :A:A

Hepsi açgözlü ondan kaynaklanıyor ve fakirler :A :A Tövbe estağfrullah neler dedirtiyorsun :A Neyse ki içim rahat dediklerim gerçek çünkü :A :A

Sen olsan olsan Merve Aksak'ın evinde ki Rachel olursun evde hizmetçilik yapa yapa taklit yeteneğin gelişmiş :A :A + kişilik kayması yaşıyorsun :A
Ahahahah fakirlermiş :A:A Aralarında Fazilet kılıklıklar varsa gerçek Hazım'lar yandı :A:A

@xemrexxx

Eniscim tatlım benim kendine gel. Ayıl artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...