Aaaa yoksa içine gerçekten Merve mi kaçtı senin 😱😱😱😱 Bu nasıl konuşma hoştt![]()
Niye paragöz bunlarAkrabalarım Allah'tan bu tarz şeylere ön yargıyla yaklaşıyorlarYoksa ifşalanırdım kesin
![]()
Hayırdır kanka. Sen kadın izlemiyor muydun? Ne bu aksak sevgisiDemiştim ben Merve Aksak diye
Şuan yine hevesim kaçtıDemiştim ben Merve Aksak diye
Niye paragöz bunlar
Hayırdır kanka. Sen kadın izlemiyor muydun? Ne bu aksak sevgisi![]()
Niyeyse niye ne yapacan sanki sorgu odasında ben mişim gibiNiye paragöz bunlar
Hayırdır kanka. Sen kadın izlemiyor muydun? Ne bu aksak sevgisi![]()
Sen olsan olsan Merve Aksak'ın evinde ki Rachel olursun evde hizmetçilik yapa yapa taklit yeteneğin gelişmişKanka Ben ilk 13 bölümde ki Merve Aksak'ım. Son 5 haftadır Merve Merve değil![]()
Aynen. Dizi saçmalaya başlayınca son ikk bölümünü bile izleyemez hale geldim, boş çünküKanka Ben ilk 13 bölümde ki Merve Aksak'ım. Son 5 haftadır Merve Merve değil![]()
Ahahahah fakirlermişNiyeyse niye ne yapacan sanki sorgu odasında ben mişim gibi![]()
Hepsi açgözlü ondan kaynaklanıyor ve fakirler![]()
Tövbe estağfrullah neler dedirtiyorsun
Neyse ki içim rahat dediklerim gerçek çünkü
![]()
Sen olsan olsan Merve Aksak'ın evinde ki Rachel olursun evde hizmetçilik yapa yapa taklit yeteneğin gelişmiş![]()
+ kişilik kayması yaşıyorsun
![]()
Niyeyse niye ne yapacan sanki sorgu odasında ben mişim gibi![]()
Hepsi açgözlü ondan kaynaklanıyor ve fakirler![]()
Tövbe estağfrullah neler dedirtiyorsun
Neyse ki içim rahat dediklerim gerçek çünkü
![]()
Sen olsan olsan Merve Aksak'ın evinde ki Rachel olursun evde hizmetçilik yapa yapa taklit yeteneğin gelişmiş![]()
+ kişilik kayması yaşıyorsun
![]()
Fazilet teyzem gibi çoğu zatenAhahahah fakirlermişAralarında Fazilet kılıklıklar varsa gerçek Hazım'lar yandı
![]()
Aynen. Dizi saçmalaya başlayınca son ikk bölümünü bile izleyemez hale geldim, boş çünküE sende Pelo ol o zaman
Ahahahah fakirlermişAralarında Fazilet kılıklıklar varsa gerçek Hazım'lar yandı
@xemrexxx
Hayatımda hiç peşpeşe bu kadar olmamış yememiştimEniscim tatlım benim kendine gel. Ayıl artık.
Hayatımda hiç peşpeşe bu kadar olmamış yememiştimO da oldu
![]()
Dur hemen @xemrexxx maskemi takayımSen başta aşağı olmamışsın. Çık dışarı.
Sen Merve'ysen, Harun'da Pelin ..Pelom çok harika ama o @Harunnn60
Seni zirveye çıkarttığımız gibi indirmesinide bilirizBe musicSurvivor all star ve 7. Sezon şampiyonu emekli moderatör sokak sanatı
Sen kimsin asıl
Sen Merve'ysen, Harun'da Pelin ..
Oya, Arzu, Serhan, Taylan kim oluyor o zaman
Biz kim oluyoruz kankaEvini taşlayanlar mı
![]()
Seni zirveye çıkarttığımız gibi indirmesinide bilirizAyy haspam sanki doğuştan zirvedesin
![]()
![]()
Şenlik var evinizde işteFazilet teyzem gibi çoğu zaten![]()
Entrika alasıyla var bizim sülalede![]()