Murat Dalkılıç nerde toplamda
Murat Dalkılıç nerde toplamda
Şu kısmı ilk sayfaya da ekle
İki konudur şu kızın güzelliği gözüme çarpıyor, başım dönüyor bu ne güzelliktir ya Rab
![]()
Aşık Veysel elenmedi hala, gelecek hafta da kurtarabilirim diye düşünüyorumZaten düşündüğüm şarkı gayet güzel de forum nasıl karşılayacak bilmiyorum
![]()
Murat Dalkılıç nerde toplamda![]()
İnsanlar görsün tepkileri iyi olursa kullanacan dimi kimi kandırıyon senBu şarkıyı yarışmamda kullanmayı düşünmüyorum, ama heba olmaması için paylaşma ihtiyacı duydum
Bugün kıl kaptım sana yine az bile yapıyorumKüçük hata bile aramaya başladınız bee.
Ekledik.![]()
Valla ben hata bulmayı çok severim ama maalesef kusursuz sundun bugünKüçük hata bile aramaya başladınız bee.
Ekledik.![]()
Seni Rakip olarak görmüyorum kendime
Ay sen 8.mi oldun bu hafta yeni fark ettim
Yoo haftaya şarkım belli, bu şarkıyla elenebilirim diye yarışmak istemiyorum ama boşa gitmesin dedimİnsanlar görsün tepkileri iyi olursa kullanacan dimi kimi kandırıyon sen
Bugün kıl kaptım sana yine az bile yapıyorum![]()
Ekli dosyayı görüntüle 55028
Sunumumu beğenen beğenmeyen herkese çok teşekkürler. Genel olarak beğenildi zaten.
Herkese katıldığı için asıl ben teşekkür ederim. Güldürdüysem ne mutlu.
@mesmeso61 geçmiş olsun bu arada.
@mrt-06 @denizz19 @Tolstoyevski @batuhankaralar @mrt-06 @Billy Kane @OzaN @destere @sokak sanati @Çiğdem- @MasacRE-
Seninde yardımınla.Emeğine sağlık. Gerçekten güzel bir haftaydı. Tüm negatif insanlara rağmen.Sunumunu özlemişiz..
Seninde yardımınla.![]()
Fena sunmadınEkli dosyayı görüntüle 55028
Sunumumu beğenen beğenmeyen herkese çok teşekkürler. Genel olarak beğenildi zaten.
Herkese katıldığı için asıl ben teşekkür ederim. Güldürdüysem ne mutlu.
@mesmeso61 geçmiş olsun bu arada.
@mrt-06 @denizz19 @Tolstoyevski @batuhankaralar @mrt-06 @Billy Kane @OzaN @destere @sokak sanati @Çiğdem- @MasacRE-
Ay sen 8.mi oldun bu hafta yeni fark ettim
Elinde iddialı şarkılar kaldı ama korkmuyorum, savaşa hazırızBenim parçalar da çok iddialı, bu hafta itibariyle şova başlıyoruz
![]()
Ben sana bu hafta iyi verdim bi teşekkür etmedin.8.olmama rağmen final puanı sırasında seni göremiyorum, hele bi Erkin'in yarısına gel ondan sonra bakalım.
Gelecek hafta elenmem ama efsane bir şarkıyla da gelmeyeceğim, fakat ondan sonraki son 6-7 haftanın her biri zirveye aday, yine de beklemediğimiz yerden gol yiyebiliriz büyük konuşmayalım.![]()
Ben sana bu hafta iyi verdim bi teşekkür etmedin.![]()