MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Sonuçları

8.olmama rağmen final puanı sırasında seni göremiyorum, hele bi Erkin'in yarısına gel ondan sonra bakalım. :A

Gelecek hafta elenmem ama efsane bir şarkıyla da gelmeyeceğim, fakat ondan sonraki son 6-7 haftanın her biri zirveye aday, yine de beklemediğimiz yerden gol yiyebiliriz büyük konuşmayalım. :A
Emre Altuğ, bir Yalın bir Gökhan Türkmen kadar sevilmiyordu forumda sevdirmek zaman aldı :A 4 final puanı da iyidir şu anlık, zamanla daha da yükselecez inşallah :A

Ben sonradan açılmayı severim :A O golü yemen için elimden geleni yapacağım, nefesim hep Erkin amcanın ensesinde olacak :A

Kışkırtıcı mesajlara tepki vermeyince daha da ileri gidiyor resmen art niyetini gözler önüne seriyor. Neyse ki insan tahlilini çok iyi yapıyorum ve bunu dile getirebilecek cesareti kendimde buluyorumda biraz olsun gerçek kimliğini ortaya çıkartıyorum. İyi oldu bu gece😉

Kendini tatmin et dur :A asıl kışkırtan kendisi ama insan kendi kendinin aynasıdır nasıl da yansıyor foruma :F

'Korktu engel atmak istedi' 'sokak sanatının haftaya kötü etkisi' 'müsvedde' gibi hakaretler edilsin ama kışkırtan ben olayım.:X
Gece kendisi ile ilgili sadece Asıl müsvedde Ferhat Göçer dedim. Tüm bunlara rağmen kendisine değil sanatçısına eleştiride bulundum. Gerçekten çok kışkırtıcı biriyim:))

Saplar arasından biri daha eksildi, hayırlısı.

Kadın şarkıcı bırakmayanlar düşünsün :A

Zaten istesen de bana laf atamazsın cürmün yetmez hadi yaylan :A

Neyse nerde kalmıştık elenmedim bu hafta da :D

Ayrıca iyi ki engelli benle her mesajımı okuyor keşke engel koymasaydık :D

Yalan benim işim değil. Kimseye yalan borcum yok. Açık işte eklenti çalışmıyor bende. Aç falanda yazmıyor..

Bi kere de olumlu bir şey yap sende.:A Erken eleniyorsun, Strateji yapmıyorsun oyu geç yolluyorsun. Hiç ovulecek yan göremiyorum.:A

Bende öyle düşünüyorum. Almasa da ben ispiklerim @EFE UYSAL 'ı.:A
Birincisi ben bu sezon yarışmaya hiç katılmadım. Katılmayı da düşünmüyorum 🙂 İkincisi stratejinin kralını yaparım yapsam. Geçen aylarda diğer şarkı yarışmasında istediğim konstepti 2 hafta üst üste arkadan gelerek seçtirdim. Üçüncüsü övülecek bir yanımı göremediysen güzel gözlem yapamıyorsun demektir. :D :A

Birincisi ben bu sezon yarışmaya hiç katılmadım. Katılmayı da düşünmüyorum 🙂 İkincisi stratejinin kralını yaparım yapsam. Geçen aylarda diğer şarkı yarışmasında istediğim konstepti 2 hafta üst üste arkadan gelerek seçtirdim. Üçüncüsü övülecek bir yanımı göremediysen güzel gözlem yapamıyorsun demektir. :D :A

Gidip Bağdat şarkısını seçersen elenirsin tabi. Hiç müzik zevkin yok.:A
Oy niye yollamadın.😡 @MasacRE- 'ye ders oldu ama bu. 1 puan ile final puanı alamadı tokatı sert yedi:A