MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Sonuçları

Aynen faji bir de Sherlock var o da iyi veriyordu. Haftaya bu 3-4 kişiyle özel olarak ilgileneceğiz değil mi @Çiğdem- :A
Bizim tayfadan da dreamy var oy vermeyen, Murat'la Emre'ye yüksek veriyor genelde :A

Senin kaderinde yok demek ki final puanı almak, inşallah final puanı alamadan elenmezsin :A

Bizim tayfadan da dreamy var oy vermeyen, Murat'la Emre'ye yüksek veriyor genelde :A

Senin kaderinde yok demek ki final puanı almak, inşallah final puanı alamadan elenmezsin :A
aaa iyi yönden bkalım bazıları iyi şarkısıyla bile sonlarda kalıyor feridun 2 kez 5.oldu sanırım ilk 5 te demekki iyi şarkıları ilgi görücek @MasacRE- sakladığı iyi şarkıalrla çeyreği görebilir en azından :A

aaa iyi yönden bkalım bazıları iyi şarkısıyla bile sonlarda kalıyor feridun 2 kez 5.oldu sanırım ilk 5 te demekki iyi şarkıları ilgi görücek @MasacRE- sakladığı iyi şarkıalrla çeyreği görebilir en azından :A
Feridun'da var bir talihsizlik, bir yerde patlayacak maalesef :A

Şu 2 haftayı da geçersem Emre Altuğ'dan daha iyi bir dereceyle yarışmayı bitireceğimi düşünüyorum :A

Feridun'da var bir talihsizlik, bir yerde patlayacak maalesef :A
yarışmanın 2.gününde bir genel hatırlatma yapıyordum gelemediğim için yapamadım son güne yapabildik oyüzden 2-3 kişi yollayamadı ama yine iyi toparladık genel oy sayımıza ulastı o yollamadı billy falan yolladı yani oy konusunda en çok oy alan yarışmayız zaten sağolsunlar yolluyorlar o yollamazsa baskası yollıyor özellikle hiç hatırlatmadan geçirdik bu haftayı erteleme sıkıntısı iyiki yaşamadık yeni konuyu hazırlıyorum şuan :Z:Z:Z

Şu 2 haftayı da geçersem Emre Altuğ'dan daha iyi bir dereceyle yarışmayı bitireceğimi düşünüyorum :A
Önümüzdeki haftayı geçebilirsin de, iddialı şarkı kullanmadan diğer haftayı geçmen zor :A

Ha geçersen de şarkılarımla döverim seni sıkıntı yok :A

aa evet bu sezonkı başkanlarım zaten tecrübeli ayoll @Harunnn60 da @sokak sanati da sunum konusunda tecrübeliler aksaklık oldumu yarışmayı götürebilirler @destere başkkanken sun deseydim konuyu çıplaklar kampına çevirirdi 1.cide zara larsson 2.sırada selena gomez falan yazar puan durumuna puanları onlara verirdi :A

@vadikızı @Bully teşekkürler acile gittim bugün ilaç falan aldım şifayı kapmışız fena :(

öksürüm geçti gibi sık gelmiyor en azından ama kuru baş ağrısı geçmiyor en kötüsüde o üşümemde az devam ediyor ama toparlarım inş 1-2 güne :bhr::bhr::bhr:
@destere bile beğendi sunumumu. :A Yokluğunu aratmadık. :A

Ben yokkende varkende Kılçık deme döverim seni haa :F

@mrt-06 final almana çok sevindim cnm benim zira favorilerimdensin 1.olmanı çok isterim :D
@Bully yinemi sen finali puanı aldın yaw yumucuğum tebrik ederim :kissingheart::kissingheart::D

Sonunda bende aldım final puanımı beni tebrik eden tüm arkadaşlarıma çok tşk ederim :Z
@mesmeso61 tekrar geçmiş olsun kazım koyuncuyu saygıyla anıyorum:(

Başın sağolsun canım arkadaşım Allah mekanını cennet eylesin :(

Allah rahmet eylesin.

başın sağolsun mekanı cennet olsun...

Ay burada da saldırmış bana. :(

Allah rahmet eylesin :(

Başın sağolsun. Mekanı cennet olsun.:(

öncelikle @Harunnn60 a çok tşşk :bhr: hastalığımdan dolayı erteleyebilirdim sonucları ama MS forumun 2.5 yıldır en önemli yarışması benim albümümde ilgi görmüştü ama MS bu forumdakı üyeler olarak her zaman gönlümüzde yeri ayrı kalacak oyüzden heyecanın kesilmesine engel olan ve en önemlisi eğlence konusunda beni aratmayanki en büyük kritierim bu harun başkana çok ama çok teşekkürler :bhr::bhr::bhr:

konuda katkı yapan @sokak sanati başkanada teşekkürler ayıp olmasın :A

@mrt-06 nihayet istediğin 1.cilik gelmiş ama bu şarkıyıda 2.cilik bile yakışmazdı :bhr:

@Bully bukadarmı ile en sevdiğim 2 hareketli şarkısıydı emrenin hakkınıda almışsın :bhr:

@vadikızı sevdiğim 3-4 parçasından biriydi puan almasan yazık olurdu :bhr:

@MasacRE- sende üzülme ayoll iyi şarkılarının geride kalmamasıda birşeydir :Z

@mesmeso61 sevgili hemşerim başın sağolsun gerisinin önemi yok :(
Arkadaşlar hepiniz sağolun.:)

Herkese güzel puanları için teşekkürler. (Birkaç kişi hariç, onlar kendilerini biliyor. :D)

Final puanı alamama bahtsızlığı devam ediyor. 2 puanla 3 sıra birden kaptırmışım. İnşallah gelecek haftaya. :Z
bana teşekür etmeyi unuttun sanırım :) mirket i bu hafta çok sevmiştim :)

Aman Allah'ım bu bir rüya olmalı. :hearteyes: Uzun bir zaman sonra yaptığım bir işi beğenndi. :A
@sokak sanati @Çiğdem- görün hemen. :F
biz iyiye iyi, kötüye kötü deriz:) icraatı gerçekleştiren berbat olsada yaptığı iş tebriği haketmişse tebrik etmesinide biliriz dimi @Çiğdem- :) bizde yanlış olmaz :)

Anneannem vefat etti çarşamba günü.
başın sağolsun mesmes . mekanı cennet olsun .. geride kalanlara sabırlar diliyorum

öncelikle @Harunnn60 a çok tşşk :bhr: hastalığımdan dolayı erteleyebilirdim sonucları ama MS forumun 2.5 yıldır en önemli yarışması benim albümümde ilgi görmüştü ama MS bu forumdakı üyeler olarak her zaman gönlümüzde yeri ayrı kalacak oyüzden heyecanın kesilmesine engel olan ve en önemlisi eğlence konusunda beni aratmayanki en büyük kritierim bu harun başkana çok ama çok teşekkürler :bhr::bhr::bhr:

konuda katkı yapan @sokak sanati başkanada teşekkürler ayıp olmasın :A

@mrt-06 nihayet istediğin 1.cilik gelmiş ama bu şarkıyıda 2.cilik bile yakışmazdı :bhr:

@Bully bukadarmı ile en sevdiğim 2 hareketli şarkısıydı emrenin hakkınıda almışsın :bhr:

@vadikızı sevdiğim 3-4 parçasından biriydi puan almasan yazık olurdu :bhr:

@MasacRE- sende üzülme ayoll iyi şarkılarının geride kalmamasıda birşeydir :Z

@mesmeso61 sevgili hemşerim başın sağolsun gerisinin önemi yok :(
klavyen kırılsın hogatha :) koskoca yazıda benim ismim geçmemiş lanet olsun sana :)

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan