MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Sonuçları

@Harunnn60 muhteşem bir sunum yapmışsın dibin düşer inşallah :)

hayırlı olsun konu çok güzel @vadikızı sonuclarda olmucam evet çok tşşk :bhr:

@destere nin kızlarınıda ekle benim konumdan bakıp söylemesin ahsta hasta çekemem @Harunnn60 :A

çok tşşk tekrardan desteklerin için @Bully etiketlere yeni yeni bakıyorum sana @destere ye @mrt-06 ya bir övgü gelecek birazdan oralara dönüş yapacam çıkmadan :bhr:
lady gaga sunumda seni aratmamış fazlası var eksiği yok hatta :) yani gelmesende olur bir kaç ay dinlenmeye çekil bence o hastalık başka türlü geçmez :)

@destere çok pis şeyler söylemişti arkandan, ama ben hep seni savundum :A
hiç fırsatları kaçırmıyorsun sırtımızı dönsek dedikodu gırla umarım elenirsin diyecektimde elenen @mesmeso61 olmuş bu hafta kötü geldiğini demiştim aslında doğruyu söylemek arkadaşları rahatsız etsede demeye devam edeceğim :) kazım koyuncunun tarzıyla alakasız bi şarkıyla gelmiş duyanda kazım koyuncuyla değilde davut güloğluyla yarıştığını sanır :)

@destere bir kerede şaşırt beni bee:ppp:
@destere sana teşekkürlerimi sunuyorum :Z

2.olmuş olmam lazım diye düşünüyorum ama bakalım :A

@vadikızı abla 3 puana çıkmayı başarmışsın tebrikler :A
aynen iyilik yaramıyor kimseye :) 3 puana çıkmışız dönüp teşekür edeceğine birde çemkiriyor haftaya 3 puanıda bulamayacaksın :)

Bu skandal oylardan sonra jüri üyeliği falan da istemiyorum. İlk hafta sözsüz müzik paylaşmam bazılarının kanına dokunmuş belli oluyor.
aynen kanımıza dokundu :))
ama bu hafta iki puana çıktın senden bir teşekür beklerdim en azından :)

Milliyetçilik duygularımız üzerine oynama bu halk seni istemiyor artık :A
oğlanın sesi pis neresiyle oynarsa oynasın kurtarmıyor :)

Son düzenleme:
hiç fırsatları kaçırmıyorsun sırtımızı dönsek dedikodu gırla umarım elenirsin diyecektimde elenen @mesmeso61 olmuş bu hafta kötü geldiğini demiştim aslında doğruyu söylemek arkadaşları rahatsız etsede demeye devam edeceğim :) kazım koyuncunun tarzıyla alakasız bi şarkıyla gelmiş duyanda kazım koyuncuyla değilde davut güloğluyla yarıştığını sanır :)

aynen iyilik yaramıyor kimseye :) 3 puana çıkmışız dönüp teşekür edeceğine birde çemkiriyor haftaya 3 puanıda bulamayacaksın :)
Sen de sıvama napayım, bana malzeme verirsen elbet değerlendireceğim :A

Kazım Koyuncu yanlış strateji ve biraz da acemilik kurbanı oldu. Her hafta elenecek dediğimiz Aşık Veysel yaşamaya devam ediyor :A

Kılçık da final puanı almış benimle birlikte, çatla :A

Aşık Veysel bu haftayı da kurtardı, gizli final adayı bence, @Bully e kalsa her hafta elenecek gözüyle bakıyor :A
şu kılçıkla ördeğide eleseydi başka bişey istemiyoruz aşık veysel üstadımızdan :)
birde bu son haftalar mirket e kıl oldum çok berbat şarkılarla geliyor böyle giderse yeni kılçık başımıza bela olacak :)

Kazım Koyuncu yanlış strateji ve biraz da acemilik kurbanı oldu. Her hafta elenecek dediğimiz Aşık Veysel yaşamaya devam ediyor :A

mirket de bayağı puan toplamış bu haftaki berbat şarkıyla kesin gider diyordumda jürinin zevki batsın yine tutunmuş yarışmaya )

şu kılçıkla ördeğide eleseydi başka bişey istemiyoruz aşık veysel üstadımızdan :)
birde bu son haftalar mirket e kıl oldum çok berbat şarkılarla geliyor böyle giderse yeni kılçık başımıza bela olacak :)

mirket de bayağı puan toplamış bu haftaki berbat şarkıyla kesin gider diyordumda jürinin zevki batsın yine tutunmuş yarışmaya )
Mirket beyin hit şarkılarından birisiydi, elenmezdi :A 12.haftaya kadar yarışmada kalma hedefi varmış, bakalım başarabilecek mi :A

gönlümüzdeki elenen herzaman mayıs böcüğü olacaktır o yüzden öyle yazmış harub :)

Mirket beyin hit şarkılarından birisiydi, elenmezdi :A 12.haftaya kadar yarışmada kalma hedefi varmış, bakalım başarabilecek mi :A
o pis şarkıyı hit hale getirenlere lanet olsun:) başkada beddua bilmiyorum zaten en kötüsünü yaptım :)

tumblr_ojddi8b0mi1tirvx3o1_500.gif

Herkes koltuğuna güzelce yayılsın. 😛:bhr: Güzel bir gece bizi bekliyor..:smilingimp::sunglasses::wink:
Türk malı ronaldo @EFE UYSAL 'ın oyları :)
1) Feridun Düzağaç - Söz Ver​
2)Kazım Koyuncu - Fadime Kara Kuş​
3)Mehmet Erdem - Bülbülüm Altın Kafeste​
4)Rafet El Roman - Yana Yakıla​
5)Murat Dalkılıç - Bir Güzellik Yapsana​
6) Erkin Koray - Gönül Salıncağı​
7)Emre Altuğ - Kapış Kapış​
8)Mirkelam - Bir Fotoğraf Çekinebilir Miyiz​
9) Aşık Veysel - Dostlar Beni Hatırlasın​
10)Ferhat Göçer - Yanına Kalmaz​
11)Zeki Müren - Yıldızların Altında​

yıldızları dikizleyenler benle @Çiğdem sanırım çok romantik bir ortam herşey olabilir orda :)

@destere Teşekkürler sıvaların efendisi :A
bu haftayı bayağı rahat atlatmışsın noldu ağaçkakana nişadırmı sürdün naptın :))

Son düzenleme:
gönlümüzdeki elenen herzaman mayıs böcüğü olacaktır o yüzden öyle yazmış harub :)

o pis şarkıyı hit hale getirenlere lanet olsun:) başkada beddua bilmiyorum zaten en kötüsünü yaptım :)

yıldızları dikizleyenler benle @Çiğdem sanırım çok romantik bir ortam herşey olabilir orda :)

bu haftayı bayağı rahat atlatmışsın noldu ağaçkakana nişadırmı sürdün naptın :))
Sorma ya 1 puanla final puanını kaçırmışım ne olurdu 1 puan fazla verseydin yani :A

Herkese güzel puanları için teşekkürler. (Birkaç kişi hariç, onlar kendilerini biliyor. :D)

Final puanı alamama bahtsızlığı devam ediyor. 2 puanla 3 sıra birden kaptırmışım. İnşallah gelecek haftaya. :Z

Cenazem dolayısıyla şu anda girebildim foruma ve şaşırmadım desem yalan olur. Bu şarkıdan korkuyordum. Bu haftayı atlatsaydım iyi şarkılarım kalacaktı elimde. Neyse sağlık olsun. Oy veren vermeyen herkese teşekkürler. Kalanlara da başarılar.

@Harunnn60 muhteşem bir sunum yapmışsın dibin düşer inşallah :)

lady gaga sunumda seni aratmamış fazlası var eksiği yok hatta :) yani gelmesende olur bir kaç ay dinlenmeye çekil bence o hastalık başka türlü geçmez :)
Aman Allah'ım bu bir rüya olmalı. :hearteyes: Uzun bir zaman sonra yaptığım bir işi beğenndi. :A
@sokak sanati @Çiğdem- görün hemen. :F

Cenazem dolayısıyla şu anda girebildim foruma ve şaşırmadım desem yalan olur. Bu şarkıdan korkuyordum. Bu haftayı atlatsaydım iyi şarkılarım kalacaktı elimde. Neyse sağlık olsun. Oy veren vermeyen herkese teşekkürler. Kalanlara da başarılar.
Başın sağ olsun yakın biri miydi?

Başın sağolsun Allah rahmet eylesin yakınmıydı kimdi acaba

Ben yokkende varkende Kılçık deme döverim seni haa :F

@mrt-06 final almana çok sevindim cnm benim zira favorilerimdensin 1.olmanı çok isterim :D
@Bully yinemi sen finali puanı aldın yaw yumucuğum tebrik ederim :kissingheart::kissingheart::D

Sonunda bende aldım final puanımı beni tebrik eden tüm arkadaşlarıma çok tşk ederim :Z
@mesmeso61 tekrar geçmiş olsun kazım koyuncuyu saygıyla anıyorum:(

Anneannem vefat etti çarşamba günü.

Başın sağolsun canım arkadaşım Allah mekanını cennet eylesin :(