@mesmeso61 elendiğin için üzüldüm, yorumda da belirttiğim gibi strateji hatası yüzünden elendin. Neyse artık benim onlarca kez çıkardığım gibi sen de ders çıkarırsın bu durumdan
İlk 3'ten yalnızca hak eden @vadikızı ablamı tebrik ediyorum, gerisine 1-2 puan verdiğim için beni ilgilendirmiyor Haftaya cover şarkıyla gelmeyeceğim avucunuzu yalayın
Ayy ben seni yerim tontişim tşk ederim
hiç fırsatları kaçırmıyorsun sırtımızı dönsek dedikodu gırla umarım elenirsin diyecektimde elenen @mesmeso61 olmuş bu hafta kötü geldiğini demiştim aslında doğruyu söylemek arkadaşları rahatsız etsede demeye devam edeceğim kazım koyuncunun tarzıyla alakasız bi şarkıyla gelmiş duyanda kazım koyuncuyla değilde davut güloğluyla yarıştığını sanır
aynen iyilik yaramıyor kimseye 3 puana çıkmışız dönüp teşekür edeceğine birde çemkiriyor haftaya 3 puanıda bulamayacaksın
aynen kanımıza dokundu )
ama bu hafta iki puana çıktın senden bir teşekür beklerdim en azından
oğlanın sesi pis neresiyle oynarsa oynasın kurtarmıyor
hiç fırsatları kaçırmıyorsun sırtımızı dönsek dedikodu gırla umarım elenirsin diyecektimde elenen @mesmeso61 olmuş bu hafta kötü geldiğini demiştim aslında doğruyu söylemek arkadaşları rahatsız etsede demeye devam edeceğim kazım koyuncunun tarzıyla alakasız bi şarkıyla gelmiş duyanda kazım koyuncuyla değilde davut güloğluyla yarıştığını sanır
aynen iyilik yaramıyor kimseye 3 puana çıkmışız dönüp teşekür edeceğine birde çemkiriyor haftaya 3 puanıda bulamayacaksın
aynen kanımıza dokundu )
ama bu hafta iki puana çıktın senden bir teşekür beklerdim en azından
oğlanın sesi pis neresiyle oynarsa oynasın kurtarmıyor
3 puan veriyonda birde tşk mi bekliyon şuna bak sen