Gül Ki Ferhat'ın çıkış şarkılarından kesinlikle bu sonuçtan daha iyi bir yerde olurdun.Sanmam ve bunu belki bilemeyiz![]()
lady gaga sunumda seni aratmamış fazlası var eksiği yok hattahayırlı olsun konu çok güzel @vadikızı sonuclarda olmucam evet çok tşşk
@destere nin kızlarınıda ekle benim konumdan bakıp söylemesin ahsta hasta çekemem @Harunnn60
çok tşşk tekrardan desteklerin için @Bully etiketlere yeni yeni bakıyorum sana @destere ye @mrt-06 ya bir övgü gelecek birazdan oralara dönüş yapacam çıkmadan![]()
Olsun en azından kullanmayı çok istediğim şarkıyı kullandım pişman değilimGül Ki Ferhat'ın çıkış şarkılarından kesinlikle bu sonuçtan daha iyi bir yerde olurdun.![]()
hiç fırsatları kaçırmıyorsun sırtımızı dönsek dedikodu gırla umarım elenirsin diyecektimde elenen @mesmeso61 olmuş bu hafta kötü geldiğini demiştim aslında doğruyu söylemek arkadaşları rahatsız etsede demeye devam edeceğim@destere çok pis şeyler söylemişti arkandan, ama ben hep seni savundum![]()
@destere bir kerede şaşırt beni bee![]()
aynen iyilik yaramıyor kimseye
aynen kanımıza dokunduBu skandal oylardan sonra jüri üyeliği falan da istemiyorum. İlk hafta sözsüz müzik paylaşmam bazılarının kanına dokunmuş belli oluyor.
oğlanın sesi pis neresiyle oynarsa oynasın kurtarmıyorMilliyetçilik duygularımız üzerine oynama bu halk seni istemiyor artık![]()
Sen de sıvama napayım, bana malzeme verirsen elbet değerlendireceğimhiç fırsatları kaçırmıyorsun sırtımızı dönsek dedikodu gırla umarım elenirsin diyecektimde elenen @mesmeso61 olmuş bu hafta kötü geldiğini demiştim aslında doğruyu söylemek arkadaşları rahatsız etsede demeye devam edeceğimkazım koyuncunun tarzıyla alakasız bi şarkıyla gelmiş duyanda kazım koyuncuyla değilde davut güloğluyla yarıştığını sanır
aynen iyilik yaramıyor kimseye3 puana çıkmışız dönüp teşekür edeceğine birde çemkiriyor haftaya 3 puanıda bulamayacaksın
![]()
şu kılçıkla ördeğide eleseydi başka bişey istemiyoruz aşık veysel üstadımızdanAşık Veysel bu haftayı da kurtardı, gizli final adayı bence, @Bully e kalsa her hafta elenecek gözüyle bakıyor![]()
mirket de bayağı puan toplamış bu haftaki berbat şarkıyla kesin gider diyordumda jürinin zevki batsın yine tutunmuş yarışmaya )Sen de sıvama napayım, bana malzeme verirsen elbet değerlendireceğim
Kazım Koyuncu yanlış strateji ve biraz da acemilik kurbanı oldu. Her hafta elenecek dediğimiz Aşık Veysel yaşamaya devam ediyor
Kılçık da final puanı almış benimle birlikte, çatla![]()
Senin de yok valla benim için.Gidip Bağdat şarkısını seçersen elenirsin tabi. Hiç müzik zevkin yok.
Oy niye yollamadın.😡 @MasacRE- 'ye ders oldu ama bu. 1 puan ile final puanı alamadı tokatı sert yedi![]()
Mirket beyin hit şarkılarından birisiydi, elenmezdişu kılçıkla ördeğide eleseydi başka bişey istemiyoruz aşık veysel üstadımızdan
birde bu son haftalar mirket e kıl oldum çok berbat şarkılarla geliyor böyle giderse yeni kılçık başımıza bela olacak
mirket de bayağı puan toplamış bu haftaki berbat şarkıyla kesin gider diyordumda jürinin zevki batsın yine tutunmuş yarışmaya )
gönlümüzdeki elenen herzaman mayıs böcüğü olacaktır o yüzden öyle yazmış harub@MayısKralı elendi yazılmış![]()
o pis şarkıyı hit hale getirenlere lanet olsunMirket beyin hit şarkılarından birisiydi, elenmezdi12.haftaya kadar yarışmada kalma hedefi varmış, bakalım başarabilecek mi
![]()
![]()
Herkes koltuğuna güzelce yayılsın. 😛Güzel bir gece bizi bekliyor..
Türk malı ronaldo @EFE UYSAL 'ın oyları
1) Feridun Düzağaç - Söz Ver2)Kazım Koyuncu - Fadime Kara Kuş3)Mehmet Erdem - Bülbülüm Altın Kafeste4)Rafet El Roman - Yana Yakıla5)Murat Dalkılıç - Bir Güzellik Yapsana6) Erkin Koray - Gönül Salıncağı7)Emre Altuğ - Kapış Kapış8)Mirkelam - Bir Fotoğraf Çekinebilir Miyiz9) Aşık Veysel - Dostlar Beni Hatırlasın10)Ferhat Göçer - Yanına Kalmaz11)Zeki Müren - Yıldızların Altında@sokak sanati @destere @Çiğdem- @xemrexxx @MasacRE- @Bully @denizz19 @mrt-06@OzaN @Tolstoyevski @Dosi @vadikızı @ozmoturk
bu haftayı bayağı rahat atlatmışsın noldu ağaçkakana nişadırmı sürdün naptın@destere Teşekkürler sıvaların efendisi![]()
Sorma ya 1 puanla final puanını kaçırmışım ne olurdu 1 puan fazla verseydin yanigönlümüzdeki elenen herzaman mayıs böcüğü olacaktır o yüzden öyle yazmış harub
o pis şarkıyı hit hale getirenlere lanet olsunbaşkada beddua bilmiyorum zaten en kötüsünü yaptım
yıldızları dikizleyenler benle @Çiğdem sanırım çok romantik bir ortam herşey olabilir orda
bu haftayı bayağı rahat atlatmışsın noldu ağaçkakana nişadırmı sürdün naptın)
Senin de yok valla benim için.![]()
Aman Allah'ım bu bir rüya olmalı.@Harunnn60 muhteşem bir sunum yapmışsın dibin düşer inşallah
lady gaga sunumda seni aratmamış fazlası var eksiği yok hattayani gelmesende olur bir kaç ay dinlenmeye çekil bence o hastalık başka türlü geçmez
![]()
Başın sağ olsun yakın biri miydi?Cenazem dolayısıyla şu anda girebildim foruma ve şaşırmadım desem yalan olur. Bu şarkıdan korkuyordum. Bu haftayı atlatsaydım iyi şarkılarım kalacaktı elimde. Neyse sağlık olsun. Oy veren vermeyen herkese teşekkürler. Kalanlara da başarılar.
Cenazem dolayısıyla şu anda girebildim foruma ve şaşırmadım desem yalan olur. Bu şarkıdan korkuyordum. Bu haftayı atlatsaydım iyi şarkılarım kalacaktı elimde. Neyse sağlık olsun. Oy veren vermeyen herkese teşekkürler. Kalanlara da başarılar.
Başın sağ olsun yakın biri miydi?
Anneannem vefat etti çarşamba günü.Başın sağolsun Allah rahmet eylesin yakınmıydı kimdi acaba
Sen de sıvama napayım, bana malzeme verirsen elbet değerlendireceğim
Kazım Koyuncu yanlış strateji ve biraz da acemilik kurbanı oldu. Her hafta elenecek dediğimiz Aşık Veysel yaşamaya devam ediyor
Kılçık da final puanı almış benimle birlikte, çatla![]()
Anneannem vefat etti çarşamba günü.
Allah rahmet eylesin.Anneannem vefat etti çarşamba günü.