MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Sonuçları

Marstayım hiç kimse bilmiyor ve bunun gibi birkaç gerçekten iyi şarkısı var, ayrıca Zeki Müren in de efsane şarkıları sürüyor eğer böyle erkenden harcamazsa son 3'ün ikisi Ferhat Göçer ve Zeki Müren olabilir gibi. :A
Marstayım Şarkısı listemde Yok yalnız :A

2 final puanı almak sevindirici, destekleyen herkese teşekkürler, düşük verenler ve kıskananlar da çatlasın :A

@mrt-06 @vadikızı sizleri de tebrik ederim canlar :Z

@mesmeso61 geçmiş olsun, maalesef bu haftada zayıf kaldı şarkın :( Yine de ilk yarışma tecrübende fena gitmedin, sağlık olsun diyelim :D

Mesmesoya saygısızlık yapılmış sonuç kısmında bu özel geceye gölge düşürdü :A

Final puanını kaybetmişiz ama Gül Ki ile de daha iyisini alamazdım eminim :D

@mrt-06 @Bully ve @vadikızı tebrikler :)

:D Teşekkür ederimm canım benimm :Z

O adamın en sevdiğim şarkısı 15 şarkılık listende yok. :fearscream:

Hiii allahım bıkmadan usanmadan dinlediğim şarkıdır yaa @denizz19 bunu mutlaka kullan bence :D

@sokak sanati Belanı bulmuşsun deyince tahmin etmiştim böyle bir şey olduğunu, 1 puanla final puanı kaçırmak nedir ya :T:

@MEnes @FaJi @Sherlock Siz neredeydiniz bu hafta ya, siz puan verseniz alabilirdim final puanını :D Haftaya çok kritik lütfen oy vermeden geçmeyelim @Çiğdem- arkadaşlara oklava gönderelim :A

oklava.jpeg

@mesmeso61 elendiğin için üzüldüm, yorumda da belirttiğim gibi strateji hatası yüzünden elendin. Neyse artık benim onlarca kez çıkardığım gibi sen de ders çıkarırsın bu durumdan :F

İlk 3'ten yalnızca hak eden @vadikızı ablamı tebrik ediyorum, gerisine 1-2 puan verdiğim için beni ilgilendirmiyor :A Haftaya cover şarkıyla gelmeyeceğim avucunuzu yalayın :D :D

@mesmeso61 elendiğin için üzüldüm, yorumda da belirttiğim gibi strateji hatası yüzünden elendin. Neyse artık benim onlarca kez çıkardığım gibi sen de ders çıkarırsın bu durumdan :F

İlk 3'ten yalnızca hak eden @vadikızı ablamı tebrik ediyorum, gerisine 1-2 puan verdiğim için beni ilgilendirmiyor :A Haftaya cover şarkıyla gelmeyeceğim avucunuzu yalayın :D :D
Bu hafta iyi verip final puanıma katkıda bulunduğun için tebrik ederim, umarım aynı katkıyı ben de yaparım sana bir gün :A