Beni iyiden iyiye elemeye oynuyor ama onu elemeden elenmeyeceğim@denizz19 u güçlü görüyorsan acaba puanlara yansıyormu? pek takip edemiyorum puanlari
Beni iyiden iyiye elemeye oynuyor ama onu elemeden elenmeyeceğim@denizz19 u güçlü görüyorsan acaba puanlara yansıyormu? pek takip edemiyorum puanlari
Milliyetçilik duygularımız üzerine oynama bu halk seni istemiyor artıkBu arada ATAMIN şarkısıyla elenmekten gurur duyduğumu da itiraf etmek isterim, hiç üzülmedim yani
Rakipler berbat gelerek ekmeğine yağ sürüyorlar ben napayımAşık Veysel bu haftayı da kurtardı, gizli final adayı bence, @Bully e kalsa her hafta elenecek gözüyle bakıyor
Bu arada ATAMIN şarkısıyla elenmekten gurur duyduğumu da itiraf etmek isterim, hiç üzülmedim yani
@denizz19 u güçlü görüyorsan acaba puanlara yansıyormu? pek takip edemiyorum puanlari
Kazım elenirSonuçlar Bitti Açıklama Kaldı!
Evet arkadaşlar siz bu şarkıyı dinleyin hemde elenen ismi söyleyin bakalım..
Bilene benden hediye.
@denizz19 @Bully @sokak sanati @mrt-06 @Tolstoyevski @batuhankaralar @MayısKralı @MasacRE- @OzaN @Billy Kane
Sırf bu yüzden fazladan 3 puan verdim 4 aldın senin kesin 1 vereceğini bile bile.Bu arada ATAMIN şarkısıyla elenmekten gurur duyduğumu da itiraf etmek isterim, hiç üzülmedim yani
Aşık Veysel elenmemek için kaç haftadır takla atıyor yalan mıMilliyetçilik duygularımız üzerine oynama bu halk seni istemiyor artık
Zeki Ferhat Erkin Rafet desteklediklerimMarstayım hiç kimse bilmiyor ve bunun gibi birkaç gerçekten iyi şarkısı var, ayrıca Zeki Müren in de efsane şarkıları sürüyor eğer böyle erkenden harcamazsa son 3'ün ikisi Ferhat Göçer ve Zeki Müren olabilir gibi.
Zeki Ferhat Erkin Rafet desteklediklerim
Puan Durumu Eklendi! Elenen İsim Belli Oldu!
@denizz19 @sokak sanati @mrt-06 @Bully @OzaN @MayısKralı @batuhankaralar
@Dosi @MasacRE- @Tolstoyevski @vadikızı
Puan Durumu Eklendi! Elenen İsim Belli Oldu!
@denizz19 @sokak sanati @mrt-06 @Bully @OzaN @MayısKralı @batuhankaralar
@Dosi @MasacRE- @Tolstoyevski @vadikızı