Sevmedim şarkını ne yapayım elenme diye tam puan mı vereyim@batuhankaralar sen de Mektupla gelecektin ama ben bunu da beğendim. Ayrıca madem eleyecekler diyorsun niye 3 veriyon dengesiz herif .ss
Düşmanlığımı aldın haftaya bittin sen zararlı kim çıkacak bakalımSevmedim şarkını ne yapayım elenme diye tam puan mı vereyim![]()
1 hafta daha var sanki bombalari patlatmaya![]()
Seni bitireceğim oğlum o kötü oydan SonraHaftaya geleceğim şarkı bomba sayılmaz ama Şaşkın'dan sonra şu ana kadar geldiklerim içerisinde en rahat geçebileceğim hafta olmalı, Benim Albümüm'de birinciliği birkaç puan ile kaçırmıştım 10 şarkı arasından o şarkıyla.
8.Hafta ve sonrasında efsaneler kalacak, ama rakiplerin de tehlikeli şarkıları var @denizz19'un özellikle.![]()
Çok teşekkürler @destere.Veee son oyyy !
Ekli dosyayı görüntüle 55026
Mezardan oy yollayan...
@destere oyları
Aşık Veysel - Dostlar Beni Hatırlasın = 11 puan
Zeki Müren - Yıldızların Altında = 10 puan
Erkin Koray - Gönül Salıncağı = 9 puan
Rafet El Roman - Yana Yakıla = 8 puan
Feridun Düzağaç - Söz Ver = 7 puan
Emre Altuğ - Kapış Kapış = 6 puan
Ferhat Göçer - Yanına Kalmaz = 5 puan
Kazım Koyuncu - Fadime Kara Kuş = 4 puan
Murat Dalkılıç - Bir Güzellik Yapsana = 3 puan
Mehmet Erdem - Bülbülüm Altın Kafeste = 2 puan
Mirkelam - Bir Fotoğraf Çekinebilir Miyiz = 1 puan
@sokak sanati @mrt-06 @vadikızı @OzaN @denizz19 Bully @MasacRE- @batuhankaralar @Çiğdem- @denizz19
Bana kazık attığın her gün öldüğün gündür bunu aklına sokKazım Koyuncu varken benim elenmem büyük skandal oldu 😱
@denizz19 u güçlü görüyorsan acaba puanlara yansıyormu?Haftaya geleceğim şarkı bomba sayılmaz ama Şaşkın'dan sonra şu ana kadar geldiklerim içerisinde en rahat geçebileceğim hafta olmalı, Benim Albümüm'de birinciliği birkaç puan ile kaçırmıştım 10 şarkı arasından o şarkıyla.
8.Hafta ve sonrasında efsaneler kalacak, ama rakiplerin de tehlikeli şarkıları var @denizz19'un özellikle.![]()