MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Sonuçları

Bu şarkıyı yarışmamda kullanmayı düşünmüyorum, ama heba olmaması için paylaşma ihtiyacı duydum :)

İki konudur şu kızın güzelliği gözüme çarpıyor, başım dönüyor bu ne güzelliktir ya Rab :hearteyes:

afra-saracoglu-kimdir-1.jpg

Yarın akşam Fazilet Hanım ve kızlarına bekleriz o zaman:A

Aşık Veysel elenmedi hala, gelecek hafta da kurtarabilirim diye düşünüyorum :A Zaten düşündüğüm şarkı gayet güzel de forum nasıl karşılayacak bilmiyorum :A

Final adına bu kadar hevesli olman + puan edebilir.:A Biraz oy topla haftaya güzel atlat. Yoksa işin yaş.:A

Ekli dosyayı görüntüle 55028
Sunumumu beğenen beğenmeyen herkese çok teşekkürler. Genel olarak beğenildi zaten. :Z

Herkese katıldığı için asıl ben teşekkür ederim. Güldürdüysem ne mutlu. :hearteyes::bhr:

@mesmeso61 geçmiş olsun bu arada. :(

@mrt-06 @denizz19 @Tolstoyevski @batuhankaralar @mrt-06 @Billy Kane @OzaN @destere @sokak sanati @Çiğdem- @MasacRE-

Emeğine sağlık. Gerçekten güzel bir haftaydı. Tüm negatif insanlara rağmen.:X Sunumunu özlemişiz..

Ekli dosyayı görüntüle 55028
Sunumumu beğenen beğenmeyen herkese çok teşekkürler. Genel olarak beğenildi zaten. :Z

Herkese katıldığı için asıl ben teşekkür ederim. Güldürdüysem ne mutlu. :hearteyes::bhr:

@mesmeso61 geçmiş olsun bu arada. :(

@mrt-06 @denizz19 @Tolstoyevski @batuhankaralar @mrt-06 @Billy Kane @OzaN @destere @sokak sanati @Çiğdem- @MasacRE-
Fena sunmadın :) Müsvedde fazla ön planda olmasa daha iyi olurdu sadece neyse o da nazarlık olsun gerçi ondan nazarlıkta olmaz :A

Ay sen 8.mi oldun bu hafta yeni fark ettim :A

Elinde iddialı şarkılar kaldı ama korkmuyorum, savaşa hazırız :A Benim parçalar da çok iddialı, bu hafta itibariyle şova başlıyoruz :A

8.olmama rağmen final puanı sırasında seni göremiyorum, hele bi Erkin'in yarısına gel ondan sonra bakalım. :A

Gelecek hafta elenmem ama efsane bir şarkıyla da gelmeyeceğim, fakat ondan sonraki son 6-7 haftanın her biri zirveye aday, yine de beklemediğimiz yerden gol yiyebiliriz büyük konuşmayalım. :A

8.olmama rağmen final puanı sırasında seni göremiyorum, hele bi Erkin'in yarısına gel ondan sonra bakalım. :A

Gelecek hafta elenmem ama efsane bir şarkıyla da gelmeyeceğim, fakat ondan sonraki son 6-7 haftanın her biri zirveye aday, yine de beklemediğimiz yerden gol yiyebiliriz büyük konuşmayalım. :A
Ben sana bu hafta iyi verdim bi teşekkür etmedin. :A