Güvensekmi sana acaba
beğenmene sevindim Destoşum 😉
@destere hiç bir zaman oylamasi hakkinda blöf yapmadi. en son sana son 2 olacan dedi oldun.
Özelden yazmıştım ilk 4 dakika diye@ozmoturk 4 dakikalik recap belirt.
@Bully bakmadim videona. 4 dakikalikmi belirttin ?
@denizz19 seninki 4 dakikami ?
@xemrexxx youtube sahneni bekliyorum. Saat 21.00'da rast gele bir pokemon sahnesi seçebilirim.
@mrt-06 21 e kadar firsat bulabilirsen baska sahne bakabilirsin.
@FaJi ve @EFE UYSAL sizde recabi kontrol edin
kafa pek yerinde degil..ilk mesajdada belirtim aslindaÖzelden yazmıştım ilk 4 dakika diye
Benim videom 5 dakikalık, daha da inemiyorum. Kemal Sunal filmlerinde 5 dakikaya müsaade etmiştin, buna da edebilirsin bence.@ozmoturk 4 dakikalik recap belirt.
@Bully bakmadim videona. 4 dakikalikmi belirttin ?
@denizz19 seninki 4 dakikami ?
@xemrexxx youtube sahneni bekliyorum. Saat 21.00'da rast gele bir pokemon sahnesi seçebilirim.
@mrt-06 21 e kadar firsat bulabilirsen baska sahne bakabilirsin.
@FaJi ve @EFE UYSAL sizde recabi kontrol edin
Oku biraz oku o kadar yazıyorum fırsatı buldum mu affetmemkafa pek yerinde degil..ilk mesajdada belirtim aslinda
Ben de 5 dakika isterim o zamanBenim videom 5 dakikalık, daha da inemiyorum. Kemal Sunal filmlerinde 5 dakikaya müsaade etmiştin, buna da edebilirsin bence.
itirazlarl uğraşacak halde değilim peki 5 dakika olsun.Benim videom 5 dakikalık, daha da inemiyorum. Kemal Sunal filmlerinde 5 dakikaya müsaade etmiştin, buna da edebilirsin bence.
okudum ve ilk mesajda videodada eklemişim zaten. sadece senide fazladan etiketlemis oldum. tamam seninkine de ilk 5 dakika deriz ozamanOku biraz oku o kadar yazıyorum fırsatı buldum mu affetmem
Ben de 5 dakika isterim o zaman
peki. umarim etkilenmez oylarinBu şekildr paylaş.ss
Bazilari 10 dakika. 20 dakilaliklarda vardi. belli bir dakika sınırı konulmali ama tabi isteyen hepsini izlerFilm uzun olur recap koyulur da çizgi film gibi kısa şeylerde recap konulmasın. Bölüm zaten 7 dk, ha 5 olmuş ha 7.
Oylama başladı
yazım hatam için kusura bakmayın. Kafam dolu bu aralar
Bir sonraki sahne seçimi Salı akşamı olur. salı öğle civari konsepti açıklarım
@Bully @Billy Kane @EFE UYSAL @denizz19 @mrt-06 @xemrexxx @vadikızı @ozmoturk @FaJi
salıya dönüyormusun ?Tamam canım yarın kızkardeşimin yanına gitme ihtimalimiz var gidersek laptobum yanımda olacak ben derim girdiğimde şuan izliyorum oylarımı göndrcem😉
@mesmeso61 e bir hafta özel puanlama yetkisi vereceğim jet hızıyla oy yoladığı için
salıya dönüyormusun ?
iyi ozaman. hep zirvede oldugun icin elenmeni istememYok cnm benim orda kalacaz evi var kızkardeşim ingilizce öğretmeni kayseriye 1 saat uzaklıkta oraya orda kalacaz 1 hafta 10 gün kadar ordada net var ben girecem yine ordan😉
iyi ozaman. hep zirvede oldugun icin elenmeni istemem
Ilk elenen sen olursun da acaba diğer iki kişi kim olurİnşallah canım inşallah güzel devam edrim yarışmada