En İyi Ben Seçerim 4. Hafta - Çizgi Film

Güzel seçimler :) Bakalım forum hangi çizgi filmleri tutuyormuş dizileri falan biliyoruz genel olarak da çizgi film ilk kez oluyor galiba sonucu merak ettim :D
bu konsept yadırganırmı diye tereddüte kalmıştım. neyseki kimse birşey demedi :A

yalnız çizgi film sahnelerine değilde çizgi filmleri oylasak daha iyi olurdu cnm pokemonu o sahneye göre değilde pokemonu gene oalrak değerlendirmek gibi :A
zaten öyle yapıyoruz :A

Pokemon, Tom ve Jerry, Cedric ve Bugs Bunny çocukluk çizgi film bestlerim gelenler iyi puanları alır :A

Süperman çizgi filmini severmisin sen:D

Süpermen'i çizgi film olarak pek izlemedim galiba o biraz daha eski dönemin işi :D

bu konsept yadırganırmı diye tereddüte kalmıştım. neyseki kimse birşey demedi :A

zaten öyle yapıyoruz :A
Sahneyi değil de çizgi filmi oyluyorsak o zaman çizgi filmin jenerikleri falan konsa daha iyi olur bence böyle olunca millet sahnelere göre değerlendirecek :)

örümcek adam da var :A
neyse süren çok :)

Çizgi film çok da kim hangisini çok seviyor diye düşünüyorum :D yarına bırakmamam lazım oyda verilcek öğleden sonra anca gelirim laptobumun başına:D

Süpermen'i çizgi film olarak pek izlemedim galiba o biraz daha eski dönemin işi :D

Sahneyi değil de çizgi filmi oyluyorsak o zaman çizgi filmin jenerikleri falan konsa daha iyi olur bence böyle olunca millet sahnelere göre değerlendirecek :)

Peki Batman sevrmisin:DJokerle sahnesi olsa

sizi nasıl etkilemek istiyorlarsa serbestler :) ben kendim sahneye göre oylardım :)

Çizgi film çok da kim hangisini çok seviyor diye düşünüyorum :D yarına bırakmamam lazım oyda verilcek öğleden sonra anca gelirim laptobumun başına:D

Peki Batman sevrmisin:DJokerle sahnesi olsa

Abla sen bence boşver süpermeni batmani falan onlar çizgi filmden ziyade filmleriyle tanınıyor :D Bence şirinler, temel reis ya da çakmaktaşlar seç onları seçen olmadı galiba :D

Bu hafta Pokemon ile geliyorum

Pokemon seçildi yalnız :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking