Güzel seçimler Bakalım forum hangi çizgi filmleri tutuyormuş dizileri falan biliyoruz genel olarak da çizgi film ilk kez oluyor galiba sonucu merak ettim
Süperman çizgi filmini severmisin sen
Güzel seçimler Bakalım forum hangi çizgi filmleri tutuyormuş dizileri falan biliyoruz genel olarak da çizgi film ilk kez oluyor galiba sonucu merak ettim
bu konsept yadırganırmı diye tereddüte kalmıştım. neyseki kimse birşey demediGüzel seçimler Bakalım forum hangi çizgi filmleri tutuyormuş dizileri falan biliyoruz genel olarak da çizgi film ilk kez oluyor galiba sonucu merak ettim
zaten öyle yapıyoruzyalnız çizgi film sahnelerine değilde çizgi filmleri oylasak daha iyi olurdu cnm pokemonu o sahneye göre değilde pokemonu gene oalrak değerlendirmek gibi
bunlar bölüms ahne falan paylasıyor @xemrexxx te duygusal bir veda sahnesi bulmuş aklıncabu konsept yadırganırmı diye tereddüte kalmıştım. neyseki kimse birşey demedi
zaten öyle yapıyoruz
ama rakiplere karşı iyi puan almak icin en iyi sahneleriyle gelinmesi avantaj tabikide ben dedim rast gele paylaşın kapmak icin sonra en etkili sahne secebilirsiniz dedimbunlar bölüms ahne falan paylasıyor @xemrexxx te duygusal bir veda sahnesi bulmuş aklınca
Pokemon, Tom ve Jerry, Cedric ve Bugs Bunny çocukluk çizgi film bestlerim gelenler iyi puanları alır
seninki Batman değilki
örümcek adam da varEvet değiştirmeyi düşünüyorum batman de güzel bir sahne buldum beğenilirmi diye düşünüyorumda ondan sordum cevap gelirse tabii
Süperman çizgi filmini severmisin sen
Sahneyi değil de çizgi filmi oyluyorsak o zaman çizgi filmin jenerikleri falan konsa daha iyi olur bence böyle olunca millet sahnelere göre değerlendirecekbu konsept yadırganırmı diye tereddüte kalmıştım. neyseki kimse birşey demedi
zaten öyle yapıyoruz
örümcek adam da var
neyse süren çok
Süpermen'i çizgi film olarak pek izlemedim galiba o biraz daha eski dönemin işi
Sahneyi değil de çizgi filmi oyluyorsak o zaman çizgi filmin jenerikleri falan konsa daha iyi olur bence böyle olunca millet sahnelere göre değerlendirecek
sizi nasıl etkilemek istiyorlarsa serbestler ben kendim sahneye göre oylardımSüpermen'i çizgi film olarak pek izlemedim galiba o biraz daha eski dönemin işi
Sahneyi değil de çizgi filmi oyluyorsak o zaman çizgi filmin jenerikleri falan konsa daha iyi olur bence böyle olunca millet sahnelere göre değerlendirecek
Bu hafta Pokemon ile geliyorum
GezintideBonişimm gelmişş hoşgelmişşşş özledimm nerdeydinn
Gezintide
Niye aynı çizgi filmlerinin farklı sahneleri olmuyor mu Muhteşem Yüzyılı da seçtiler@xemrexxx sen pokemonmu seçmistin?
Niye aynı çizgi filmlerinin farklı sahneleri olmuyor mu Muhteşem Yüzyılı da seçtiler
Çizgi film çok da kim hangisini çok seviyor diye düşünüyorum yarına bırakmamam lazım oyda verilcek öğleden sonra anca gelirim laptobumun başına
Peki Batman sevrmisinJokerle sahnesi olsa
Bu hafta Pokemon ile geliyorum