- Reaksiyon puanı
- 114,095
- Puanı
- 1,060
hayir bu konsepte o yok. Okumayin siz zaten yazilariNiye aynı çizgi filmlerinin farklı sahneleri olmuyor mu Muhteşem Yüzyılı da seçtiler
hayir bu konsepte o yok. Okumayin siz zaten yazilariNiye aynı çizgi filmlerinin farklı sahneleri olmuyor mu Muhteşem Yüzyılı da seçtiler
Severim de farklı sahnelerle gelinebilir bence eğer olmuyorsa Muhteşem Yüzyıl niye kullanıldı 2 kişi tarafından diye sorarımBonişimm süpermen örümcek adam batman tom ve jerry sevrmisin sen
Vadikızına yazdıklarım sana da geçerliAbla sen bence boşver süpermeni batmani falan onlar çizgi filmden ziyade filmleriyle tanınıyor Bence şirinler, temel reis ya da çakmaktaşlar seç onları seçen olmadı galiba
Pokemon seçildi yalnız
Tamam ciddiyete gerek Yok değişirimhayir bu konsepte o yok. Okumayin siz zaten yazilari
Abla sen bence boşver süpermeni batmani falan onlar çizgi filmden ziyade filmleriyle tanınıyor Bence şirinler, temel reis ya da çakmaktaşlar seç onları seçen olmadı galiba
Pokemon seçildi yalnız
Severim de farklı sahnelerle gelinebilir bence eğer olmuyorsa Muhteşem Yüzyıl niye kullanıldı 2 kişi tarafından diye sorarım
Vadikızına yazdıklarım sana da geçerli
ben belirttim defalarca detayiSeverim de farklı sahnelerle gelinebilir bence eğer olmuyorsa Muhteşem Yüzyıl niye kullanıldı 2 kişi tarafından diye sorarım
Tamam ciddiyete gerek Yok değişirim
Dosi vermiş cevabını başkan o ne derse doğrudurSeverim de farklı sahnelerle gelinebilir bence eğer olmuyorsa Muhteşem Yüzyıl niye kullanıldı 2 kişi tarafından diye sorarım
Tamam ciddiyete gerek Yok değişirim
@denizz19 kusura bakma canım senle alakali değil. biraz canım sıkkın
Problem yok seçiyorum atarım birazdan@denizz19 kusura bakma canım senle alakali değil. biraz canım sıkkın
bende tam özelde burdada paylaş dedimRenk katalım birazcık
Bence de ama 6 dakikalık video kesmeme gerek var mı bilemedimHarika bir seçim
Atarım bir günayy koptummm caspermi derlermiş sanaa denizz mutlaka bebeklğinin resmini istiorum
evet çok uzun. en fazla 4 dakikaBence de ama 6 dakikalık video kesmeme gerek var mı bilemedim
Atarım bir gün
Bence de ama 6 dakikalık video kesmeme gerek var mı bilemedim
Atarım bir gün
Kız albümleri karıştırmam lazımbak yine bir gün bir ara diyo yaa
Kız albümleri karıştırmam lazım
tamam