En İyi Ben Seçerim 4. Hafta - Çizgi Film

sevildiğimi biliyorum zaten :A
o tehditide bi daha etme. sen elensende beni yalniz birakmayacaksin biliyorum. defalarcada dedim. ilk sonuçlarda yalniz kaldim ama geçerli bahanen vardi. bundan sonra senide @vadikızı nida (gerçi o olmayacak gibi görünüyor) ve @mrt-06 ikinci sonuçlarda olun. yoksa çok üzülürüm.

Canım benim daha yeni geldim kızkardeşimin yanında olduğum için evini temizliyoruz annemle şu an ayaklarımı hissetmiyorum o kadar yoruldum bugün yarın açıklayacaksın sanırım yanında olmaya çalışcam ya ikinci kez yanında olmazsam eğer bende
çok üzüleceğim:( yanında olmaya çalışacam inşallahh

Canım benim daha yeni geldim kızkardeşimin yanında olduğum için evini temizliyoruz annemle şu an ayaklarımı hissetmiyorum o kadar yoruldum bugün yarın açıklayacaksın sanırım yanında olmaya çalışcam ya ikinci kez yanında olmazsam eğer bende
çok üzüleceğim:( yanında olmaya çalışacam inşallahh
yok canim Cumartesi günü :)
sen dinlenmene bak birtanesi. diger yeni actigim konsepte gel orayi oku ve hazirlan :D

yok canim Cumartesi günü :)
sen dinlenmene bak birtanesi. diger yeni actigim konsepte gel orayi oku ve hazirlan :D

Oo cumartesimi iyi o zaman bende yarınmı olacak acaba diye düşünüyordum maşallah yeni konsepti bile açmışın tmm bakım hemen musicsurvivora bakıyordum bende düşüş yaşamışım ordan elenmem yakın gibi :D

Oo cumartesimi iyi o zaman bende yarınmı olacak acaba diye düşünüyordum maşallah yeni konsepti bile açmışın tmm bakım hemen musicsurvivora bakıyordum bende düşüş yaşamışım ordan elenmem yakın gibi :D
Efe sana tam puan vermis galiba MS de:A

@Doğu oy yolla. aslinda bu kalsin derdimde bizim liste acayip. senle @MasacRE- nin oylari birilerini dibe digerlerine final puani getirecek :D kaderler sizin elinizde. Hadi bugün aradan çikarin ve eliniz değmisken fragmanlarada el atin :A