Sahneleri izliyordur yollar o da, 8 dakikalık videolar bile vardıDarisi Atacanin basina. Okadar hatirlattim konustuk Özeldede
Sahneleri izliyordur yollar o da, 8 dakikalık videolar bile vardıDarisi Atacanin basina. Okadar hatirlattim konustuk Özeldede
Neyse şimdi film seçimi zamanı, tam saatinde konuda olurum
kolay gelsin umarim cizgi filminden daha iyi bir secim yaparsinNeyse şimdi film seçimi zamanı, tam saatinde konuda olurum
sevildiğimi biliyorum zaten
o tehditide bi daha etme. sen elensende beni yalniz birakmayacaksin biliyorum. defalarcada dedim. ilk sonuçlarda yalniz kaldim ama geçerli bahanen vardi. bundan sonra senide @vadikızı nida (gerçi o olmayacak gibi görünüyor) ve @mrt-06 ikinci sonuçlarda olun. yoksa çok üzülürüm.
yok canim Cumartesi günüCanım benim daha yeni geldim kızkardeşimin yanında olduğum için evini temizliyoruz annemle şu an ayaklarımı hissetmiyorum o kadar yoruldum bugün yarın açıklayacaksın sanırım yanında olmaya çalışcam ya ikinci kez yanında olmazsam eğer bende
çok üzüleceğim yanında olmaya çalışacam inşallahh
yok canim Cumartesi günü
sen dinlenmene bak birtanesi. diger yeni actigim konsepte gel orayi oku ve hazirlan
Efe sana tam puan vermis galiba MS deOo cumartesimi iyi o zaman bende yarınmı olacak acaba diye düşünüyordum maşallah yeni konsepti bile açmışın tmm bakım hemen musicsurvivora bakıyordum bende düşüş yaşamışım ordan elenmem yakın gibi
Efe sana tam puan vermis galiba
Sana blöf yapmis kiz kizdirmak icin ve becermiste. elenmeni isteyen niye tam puan versinDaha onun oyuna gelmedim ama elenmemi dört gözle bekliyor elensemde rahatlasa bari
Sana blöf yapmis kiz kizdirmak icin ve becermiste. elenmeni isteyen niye tam puan versin
blöf tabi öyle yapacak sen tam inan diye ve inanmissin zatenÇiğdem vadikızını elenmesini bekliyosun gibi yorum atmış onun yorum harika atmış ama
blöf tabi öyle yapacak sen tam inan diye ve inanmissin zaten