gece uyuyamam şimdiBana canım değilsin dedin, küsülmeyi kesin hak ettin de süresine daha karar veremedim
Sana küsmedim zaten ablacım ya, biraz arada kaynamış gibi oldun kusuruma bakma![]()
gece uyuyamam şimdiBana canım değilsin dedin, küsülmeyi kesin hak ettin de süresine daha karar veremedim
Sana küsmedim zaten ablacım ya, biraz arada kaynamış gibi oldun kusuruma bakma![]()
Beyblade en popüler çizgi filmlerimizdendir, sahnemi de izleyince seversin bence.bugün yarışmacıların yarısı yok
herkesinkini biliyomda @Bully ninkini çıkaramadım ilk resme bakinca. bakalım izleyince tanıyacakmiyim.
Yarina kadar vaktiniz var değiştirmeye. Değiştirenler Özelden sonra burdada belirtsin çünkü başka değişenler sizinle aynısini almasın ve belki istemediğinizi alırlar@Billy Kane @EFE UYSAL @FaJi @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @ozmoturk @mrt-06
Yine bulmuşsun bi gıcık herif şaşırmadımBen Takaocuydum, Mavi Ejdera'yı çok severdim
Ama sahne olarak Rei'nin maçını seçtim, dram yüklü baya
Az beyblade kapışmaları yapmazdık çocukkenPokemon tasoları da unutulmaz tabii
![]()
hhahah asıl takao şişkosu gıcıktı bee
Yarın öğlene kadar yotube ekle işimi kolaylastır
ben max cıydımhhahah asıl takao şişkosu gıcıktı bee
kai şuana kadar yapılmış anime tarihinin en karizmatik karakteridir![]()
![]()
![]()
Seçen tam puanı alır bendentürkçe version olarak tv'den izleyen nesilden biri olduğuma çok seviniyorum şuankı nesilin o duygudan mahrum yaşaması zaten boşa yaşadıklarının göstergesi
![]()
![]()
bencede o tarz sözler vermeBelki daha fazla seveceğin çizgi film gelir
@Bully Çiğdemin bu önerisini değerlendir![]()
bilemiyorum şimdiYarın öğlene kadar yotube ekle işimi kolaylastır![]()
Johnny Bravo ile gelen benden en yüksek puanı alır ben şimdiden rengimi belli edeyim
çizgi film haftası muhteşem olmuş tam benlik
beğenmene sevindim Destoşum 😉Johnny Bravo ile gelen benden en yüksek puanı alır ben şimdiden rengimi belli edeyim
çizgi film haftası muhteşem olmuş tam benlik
@destere hiç bir zaman oylamasi hakkinda blöf yapmadi. en son sana son 2 olacan dedi oldun.Güvensekmi sana acaba![]()
hhahah asıl takao şişkosu gıcıktı bee
kai şuana kadar yapılmış anime tarihinin en karizmatik karakteridir![]()
![]()
![]()
beğenmene sevindim Destoşum 😉
@destere hiç bir zaman oylamasi hakkinda blöf yapmadi. en son sana son 2 olacan dedi oldun.
Güzel seçimler@MasacRE- beğendinmi seçimleri ? daha 3 tane bilmediğimiz var![]()
yalnız çizgi film sahnelerine değilde çizgi filmleri oylasak daha iyi olurdu cnm pokemonu o sahneye göre değilde pokemonu gene oalrak değerlendirmek gibi@Çiğdem- herzaman ki gibi göz kamastırıyor![]()