En İyi Ben Seçerim 4. Hafta - Çizgi Film

Bana canım değilsin dedin, küsülmeyi kesin hak ettin de süresine daha karar veremedim :A

Sana küsmedim zaten ablacım ya, biraz arada kaynamış gibi oldun kusuruma bakma :A
gece uyuyamam şimdi :ppp:

bugün yarışmacıların yarısı yok :)
herkesinkini biliyomda @Bully ninkini çıkaramadım ilk resme bakinca. bakalım izleyince tanıyacakmiyim.
Yarina kadar vaktiniz var değiştirmeye. Değiştirenler Özelden sonra burdada belirtsin çünkü başka değişenler sizinle aynısini almasın ve belki istemediğinizi alırlar :) @Billy Kane @EFE UYSAL @FaJi @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @ozmoturk @mrt-06
Beyblade en popüler çizgi filmlerimizdendir, sahnemi de izleyince seversin bence. :)

@destere yi salarım üzerinize bak resimde @Bully melunu destere totoşunu itelemeye çalışıyor:A @Çiğdem- @Dosi
8c7ad447efeb398f316129295a4acd40.jpg

:F:F:kiki::kiki::kiki::kiki:o @Bully kaan olamazz

Yine bulmuşsun bi gıcık herif şaşırmadım :F Ben Takaocuydum, Mavi Ejdera'yı çok severdim :A Ama sahne olarak Rei'nin maçını seçtim, dram yüklü baya :A

Az beyblade kapışmaları yapmazdık çocukken :D Pokemon tasoları da unutulmaz tabii :A
hhahah asıl takao şişkosu gıcıktı bee :F

kai şuana kadar yapılmış anime tarihinin en karizmatik karakteridir :A :A :A
Kai-Hiwatari-beyblade-34080577-500-380.jpg

Seçen tam puanı alır benden :Z türkçe version olarak tv'den izleyen nesilden biri olduğuma çok seviniyorum şuankı nesilin o duygudan mahrum yaşaması zaten boşa yaşadıklarının göstergesi :A :A :A

bencede o tarz sözler verme :D Belki daha fazla seveceğin çizgi film gelir :)

@Bully Çiğdemin bu önerisini değerlendir :A

@destere yi salarım üzerinize bak resimde @Bully melunu destere totoşunu itelemeye çalışıyor:A @Çiğdem- @Dosi
8c7ad447efeb398f316129295a4acd40.jpg

Johnny Bravo ile gelen benden en yüksek puanı alır ben şimdiden rengimi belli edeyim :)
çizgi film haftası muhteşem olmuş tam benlik :)

@MasacRE- beğendinmi seçimleri ? daha 3 tane bilmediğimiz var :)