- Reaksiyon puanı
- 114,092
- Puanı
- 1,060
bugün kim yollayacak herkes meşgül ama jet hızıyla @mesmeso61 yolladı ona 1 haftalık özel oy yollama ayrıcalığı düşünüyorumTamam herkes gönderebildimi oy
bugün kim yollayacak herkes meşgül ama jet hızıyla @mesmeso61 yolladı ona 1 haftalık özel oy yollama ayrıcalığı düşünüyorumTamam herkes gönderebildimi oy
hahaha aa hemen bu haftakı oylamadan oy istemedim işte senden yarın sonuclar bitsinde diğer haftadan itibaren isticem gelir gelmez şıkıştırmayayım çocuğu dedimOoo tam aradığım yarışma 3 haftada bir oy veriyoruz @Çiğdem- kız bak da utan Bu arada senin ekürin Çiko bana bi hoşgeldin bile demedi Foruma ilk geldiğimde de merhaba dememişti çok kinciyimdir ben Oy istemeye gelince yakamıza yapışır baksın da örnek alsın eli maşalı hogatha
Suyuna gidersen pek bir uysaldır @destere sıvacısı Hatta aramızdaki en kolay kandırılan en yola gelen tiptir kendisiBenim üzüntümde uzun sürüyor bazı konularda.
neyse.
evet canım aldım oyları
biz @destere ile artık çok güzel anlaşıyoruz. yarışmamdada en büyük destekçim. Mosiyi öldürdükten sonra aramız çok iyi. demekki tüm mesele mosi ekindeymiş
Peki öyle olsun bakalımhahaha aa hemen bu haftakı oylamadan oy istemedim işte senden yarın sonuclar bitsinde diğer haftadan itibaren isticem gelir gelmez şıkıştırmayayım çocuğu dedim
hem burada 3 sonuc aynı akşam açıklanıyor yanı 3-4 gün içinde 3 ayrı oylama yapıcaksın bizde tek oylama ayoll sen biraz daha akfanı dinlede perşembeden itibaren oy istemeye başlarım daha siftahda yapmadın birde konusuyorsun utanmadan
bugün kim yollayacak herkes meşgül ama jet hızıyla @mesmeso61 yolladı ona 1 haftalık özel oy yollama ayrıcalığı düşünüyorum
ama şu siyaseti azalt ayoll sıvacılar içinde en sevimsiz sen duruyorsunSuyuna gidersen pek bir uysaldır @destere sıvacısı Hatta aramızdaki en kolay kandırılan en yola gelen tiptir kendisi
Peki öyle olsun bakalım
kime göre sevimsiz ?ama şu siyaseti azalt ayoll sıvacılar içinde en sevimsiz sen duruyorsun
öyle deme be çene daha önemliBende de @MEnes gibi tip olsa boy boy posterlerimi yaptırıp uçaktan atardım insanların tepelerine Allah bana sırf çene vermiş gerisini koyvermiş
Bizi kabul edecek olan böyle etmeli Onlar alışkın benim bu sürgün edilişlerimeama şu siyaseti azalt ayoll sıvacılar içinde en sevimsiz sen duruyorsun
siyaseti bende sevmem uzak durmuşumdur hep ama herkesin fikrine saygı duyarim. zıt düşüncede olan @Doğu da @Tolstoyevski ikiside gözumde sevimlilerSiyaset en nefret ettiğim şeylerden sıvacılardan bu kötü huyda sadece @Doğu da var her ay düzenli banlanıyor zaten
Ankaralı hanımlar öyle demiyor ama Daha doğrusu hanımların ne dediği önemli değil O'nun ne dediği önemli-idi Bak efkarlandım görüyor musun Ne güzel seçim zaferimi kutluyordum ne hale geldim iki dakikadaöyle deme be çene daha önemli
sen yinede siyasete fazla kapılmamaya çalıs ayoll siyaset konusurken çok çirkin görünüyorsun suratını bir renk kaplıyor karizma yerlerdeBizi kabul edecek olan böyle etmeli Onlar alışkın benim bu sürgün edilişlerime
anladım. Bende Ankaralılıyımda tabi onun fikri daha önemliAnkaralı hanımlar öyle demiyor ama Daha doğrusu hanımların ne dediği önemli değil O'nun ne dediği önemli-idi Bak efkarlandım görüyor musun Ne güzel seçim zaferimi kutluyordum ne hale geldim iki dakikada
Sorma kaç klavye eskittim bilemezsin Şimdi naif bir dokunuş konduruyorum tuşlara ama konu siyaset olunca baltayla vuruyorum sesli harflere Harbiden siyaset çok pis bir illet. En yakın akrabandan bile soğutuyor adamısen yinede siyasete fazla kapılmamaya çalıs ayoll siyaset konusurken çok çirkin görünüyorsun suratını bir renk kaplıyor karizma yerlerde
ama şuan kı halin iyi böyle haccaksın işte
hahah aa öyle tabikide ayoll birde reel hayatında konuş ne yapıyorsan yap ama bu forumu eğlenmek için kullan yanı sıvacılarla takıl benden oklava ye eğlenmene bak ayoll biz gündelik sıkıntıları atıyoruz burada birde buraya syaset getirip ortamın havasını bozmayın yanıSorma kaç klavye eskittim bilemezsin Şimdi naif bir dokunuş konduruyorum tuşlara ama konu siyaset olunca baltayla vuruyorum sesli harflere Harbiden siyaset çok pis bir illet. En yakın akrabandan bile soğutuyor adamı
Siyaset ile ilgili harika bir söz vardi face de paylaşılan şuan tam aklimda degil ama sevdiklerinizle siyaset konuşmayın, siz tartışmanızla kalirsiniz siyasetçiler yoluna bakar tarzinda birşeydiSorma kaç klavye eskittim bilemezsin Şimdi naif bir dokunuş konduruyorum tuşlara ama konu siyaset olunca baltayla vuruyorum sesli harflere Harbiden siyaset çok pis bir illet. En yakın akrabandan bile soğutuyor adamı
illa oklavanı yiyecekhahah aa öyle tabikide ayoll birde reel hayatında konuş ne yapıyorsan yap ama bu forumu eğlenmek için kullan yanı sıvacılarla takıl benden oklava ye eğlenmene bak ayoll biz gündelik sıkıntıları atıyoruz burada birde buraya syaset getirip ortamın havasını bozmayın yanı
Ben tam tersi forumun stresini günlük hayatta atıyorum Burada gerildiğim kadar hiçbir yerde gerilmiyoırum Facebook'ta her durum güncellemesinin altına ''annengiller nasıllar?'' tarzında spam yapan menopozlu teyzeler bile daha ponçik geliyor gözümehahah aa öyle tabikide ayoll birde reel hayatında konuş ne yapıyorsan yap ama bu forumu eğlenmek için kullan yanı sıvacılarla takıl benden oklava ye eğlenmene bak ayoll biz gündelik sıkıntıları atıyoruz burada birde buraya syaset getirip ortamın havasını bozmayın yanı
hhahaha vadisizlikten oldu bence oyüzden bukadar siyasete gömüldünüz ayoll şu yeni sezonda vadi olsada eskisi gibi vadi sayfasında takılmaya devam etseniz başka şeyde gözünüz görmezdiBen tam tersi forumun stresini günlük hayatta atıyorum Burada gerildiğim kadar hiçbir yerde gerilmiyoırum Facebook'ta her durum güncellemesinin altına ''annengiller nasıllar?'' tarzında spam yapan menopozlu teyzeler bile daha ponçik geliyor gözüme