En İyi Ben Seçerim 4. Hafta - Çizgi Film

Güvensekmi sana acaba :F

beğenmene sevindim Destoşum 😉

@destere hiç bir zaman oylamasi hakkinda blöf yapmadi. en son sana son 2 olacan dedi oldun.

@destere ile çok samimi olmuş @Çiğdem- konuya:A

bende yalan olmaz dosi şahidimdir ne dersek o :)
birde jonny bravo yu kendime benzetiyorum:) kızları çok sevmesine rağmen hep eli şeyinde yani böğründe kalmış:) bir türlü işi halvete kadar getirememiş değerli bir insandır kendileri :)

@xemrexxx sahneni youtube olarak paylas. baslatacam oylamayi

@ozmoturk 5 dakikalik recap belirt.
@Bully bakmadim videona. 5 dakikalikmi belirttin ?

@xemrexxx youtube sahneni bekliyorum. Saat 21.00'da rast gele bir pokemon sahnesi seçebilirim.
@mrt-06 21 e kadar firsat bulabilirsen baska sahne bakabilirsin.
@FaJi ve @EFE UYSAL sizde recabi kontrol edin

Son düzenleme:
@ozmoturk 4 dakikalik recap belirt.
@Bully bakmadim videona. 4 dakikalikmi belirttin ?
@denizz19 seninki 4 dakikami ?
@xemrexxx youtube sahneni bekliyorum. Saat 21.00'da rast gele bir pokemon sahnesi seçebilirim.
@mrt-06 21 e kadar firsat bulabilirsen baska sahne bakabilirsin.
@FaJi ve @EFE UYSAL sizde recabi kontrol edin
Benim videom 5 dakikalık, daha da inemiyorum. Kemal Sunal filmlerinde 5 dakikaya müsaade etmiştin, buna da edebilirsin bence. :)

Benim videom 5 dakikalık, daha da inemiyorum. Kemal Sunal filmlerinde 5 dakikaya müsaade etmiştin, buna da edebilirsin bence. :)
itirazlarl uğraşacak halde değilim peki 5 dakika olsun.
Oku biraz oku o kadar yazıyorum :A fırsatı buldum mu affetmem :F

Ben de 5 dakika isterim o zaman :A
okudum ve ilk mesajda videodada eklemişim zaten. sadece senide fazladan etiketlemis oldum. tamam seninkine de ilk 5 dakika deriz ozaman

Film uzun olur recap koyulur da çizgi film gibi kısa şeylerde recap konulmasın. Bölüm zaten 7 dk, ha 5 olmuş ha 7.

Film uzun olur recap koyulur da çizgi film gibi kısa şeylerde recap konulmasın. Bölüm zaten 7 dk, ha 5 olmuş ha 7.
Bazilari 10 dakika. 20 dakilaliklarda vardi. belli bir dakika sınırı konulmali ama tabi isteyen hepsini izler

kafayi yedi telefonum tıpkı benim gibi

Son düzenleme:
@mesmeso61 e bir hafta özel puanlama yetkisi vereceğim jet hızıyla oy yoladığı için :A

Tamam canım yarın kızkardeşimin yanına gitme ihtimalimiz var gidersek laptobum yanımda olacak ben derim girdiğimde şuan izliyorum oylarımı göndrcem😉
salıya dönüyormusun ?

Son düzenleme:
Yok cnm benim orda kalacaz evi var kızkardeşim ingilizce öğretmeni kayseriye 1 saat uzaklıkta oraya orda kalacaz 1 hafta 10 gün kadar ordada net var ben girecem yine ordan😉
iyi ozaman. hep zirvede oldugun icin elenmeni istemem :D