anlamamzliktan gel. senaryonu yazdinya. @xemrexxx nin hakkindaki dusuncelerini kabul ettigini gösteriyornasıl anlamadım
anlamamzliktan gel. senaryonu yazdinya. @xemrexxx nin hakkindaki dusuncelerini kabul ettigini gösteriyornasıl anlamadım
şimdi çikinellayla vadikızı evde kalmış kartlamış yeteneksiz çirkin pis sinsi tipler aa senin hakkında pek bişi bilmiyorum belki değişebilir fikrim ileride
ayy sen bakma bu yer cücesine @dosimosi evde kalmadım ben @vadikızı klmış olabilironunla henuz tartismamiz olmadi
survivor zamaninda tartisiyormuyduk hatirlamiyorum. farkli kisileri tutardik.
@Çiğdem- ikimizin iyi anlastigini dusunuyor. acaba @vadikizi ve ona ettigin laflari bana etmiyorsun diyemi bu kaniya vardi ?
tövbe bismillah fanteziye bak 😱 @Çiğdem- @mrt-06 @dosimosi @cookies @Harunnn60 @Aserat @eskici @MayısKralı
terbiyesizzzz pis emree seni senaryomda sevgilim yapacam ve bana
tecavüze yeltenecen ama ben izin vermicem bunaaa
çüşşş 😱😱😱tövbe bismillah fanteziye bak 😱 @Çiğdem- @mrt-06 @dosimosi @cookies @Harunnn60 @Aserat @eskici @MayısKralı
çüşşş 😱😱😱
kiz yazimi ters okuma. onun senin hakkindaki dusuncesi dedim. tersini demedim@xemrexxx onun hakkında ne düşüncem olabilir beee allah allah
bu rolü ona uygun gördüm sadece
kiz yazimi ters okuma. onun senin hakkindaki dusuncesi dedim. tersini demedim
çüşşş 😱😱😱
kız konu açtım oraya gelin valalhi sizi çiğdemin okalvasıyla kovalarımhee tmm pardon ya
kız konu açtım oraya gelin valalhi sizi çiğdemin okalvasıyla kovalarım
etiket gelmedi mi kız kaknem
Onca tekrara rağmen dünkü reyting sonuçlarına da bak canım hem pt'de yayınlandı @destere de gelmiş Anne'yi o da izliyordur. Gazabından korkbu hafta 3 gruptada geride kalınca rezil olucaksınız @Forumdash ile inş yok tekrarları iyiymişte görüceksiniz siz annenizle birlikte ağlarsınız arıtk çarşamba sabahı
ilk bölümü izledim tabiki cansu dere var diye zaten direk dalış yaptım diziyeOnca tekrara rağmen dünkü reyting sonuçlarına da bak canım hem pt'de yayınlandı @destere de gelmiş Anne'yi o da izliyordur. Gazabından kork
Orjinali de öyleydi de orada 2 bölüme sığdırılıp bizde 1 bölüme sığdırmışlar Sen de bizim saftaysan çarşamba sabahı forumda cümbüş var @Çiğdem-ilk bölümü izledim tabiki cansu dere var diye zaten direk dalış yaptım diziye
ama konuda beklediğimden daha güzeldi ufak kız çok sempatik , zeynep karakteride aynı derecede çok asil kadın asalet abidesi resmen
sadece dizide sevmediğim kısım kıza yapılan kötülüğün çok abartıya kaçmasıydı oralar fazla oldu gibi
Aynen yapımcısı youtuba yukletmiyor sanırım yurt dışı satışı için ama youtube'da kaçak göçek biri tv versiyonunu yuklemiş. Trendlerde nasıl görmedinBu dizinin bölümleri niye YouTube'da yok? Gece izleyecek bir şeyler arıyodum Anne'nin ilk bölümünü izleyeyim dedim bir tek StarTv'nin internet sitesinde var. Televizyonun tarayıcısı da Startvnin sitesindeki videoları oynatmıyor. Başka bir platformdan izleyeceğim de çok üşendim şimdi. Keşke youtube kanalı olsaydı dizinin sansürsüz izlerdik ne güzel. Umarım yakın zamanda açılır.
Bu dizi zaten uyarlama değil mi neyini gizliyorlar bu kadar Biliyorum kaçak yayını gördüm ama öyle izlemek istemiyorum çözünürlüğü düşük gibi.Aynen yapımcısı youtuba yukletmiyor sanırım yurt dışı satışı için ama youtube'da kaçak göçek biri tv versiyonunu yuklemiş. Trendlerde nasıl görmedin
Evet şimdi baktım dusuk bayaBu dizi zaten uyarlama değil mi neyini gizliyorlar bu kadar Biliyorum kaçak yayını gördüm ama öyle izlemek istemiyorum çözünürlüğü düşük gibi.