Allah'ım bu nasıl bir muhteşemlik. Tatlılıktan ölecek bu kız. Doğum günü sürprizine mutluluktan ağlıyor.
O değilde Kötü çocuk serisi instagramda Cansu dereyi takip ediyor.
Kaylanın anasını falanmı oynuycak napcak bu kadın filmde
bu hafta 3 gruptada geride kalınca rezil olucaksınız @Forumdash ile inş yok tekrarları iyiymişte görüceksiniz siz annenizle birlikte ağlarsınız arıtk çarşamba sabahıdemek ki tüm berenler @Polat Şaşmaz @Doğu ve diğer agalarına karşı oluyor @Çiğdem- @dosimosi @Tolstoyevski @mrt-06 @Aserat @vadikızı @cookies @eskici
demek ki tüm berenler @Polat Şaşmaz @Doğu ve diğer agalarına karşı oluyor @Çiğdem- @dosimosi @Tolstoyevski @mrt-06 @Aserat @vadikızı @cookies @eskici @sokak sanati @Bully
kız 2.bölümden edho yu geçemezse nolacak sanki sen ane yi en çok izlenen dizi dho ya rakip görüyorsun bu bile büyük başarıbu hafta 3 gruptada geride kalınca rezil olucaksınız @Forumdash ile inş yok tekrarları iyiymişte görüceksiniz siz annenizle birlikte ağlarsınız arıtk çarşamba sabahı
siz öyle konusuyorsunuz havanızı almak lazım ne yapalım ayoll haddinizi bilin 2.sıradakız 2.bölümden edho yu geçemezse nolacak sanki sen ane yi en çok izlenen dizi dho ya rakip görüyorsun bu bile büyük başarı
bu forumda edindigim izlenim sen ve @sokak sanati na söz dalasina girmemem gerektigi.kız 2.bölümden edho yu geçemezse nolacak sanki sen ane yi en çok izlenen dizi dho ya rakip görüyorsun bu bile büyük başarı
soka totoşu da turabicidir bunu hatırlatırsan tartışmanız biter ama biz safiye sultan için yapabileceğin bişi yok susmayızbu forumda edindigim izlenim sen ve @sokak sanati na söz dalasina girmemem gerektigi.
azicik biraz igneleyici yorum yazmaya baslamissam bu senin eserin. Daha öncede belirttigin gibi huyumu degistirdin
onunla henuz tartismamiz olmadisoka totoşu da turabicidir bunu hatırlatırsan tartışmanız biter ama biz safiye sultan için yapabileceğin bişi yok susmayız
şimdi çikinellayla vadikızı evde kalmış kartlamış yeteneksiz çirkin pis sinsi tipler aa senin hakkında pek bişi bilmiyorum belki değişebilir fikrim ilerideonunla henuz tartismamiz olmadi
survivor zamaninda tartisiyormuyduk hatirlamiyorum. farkli kisileri tutardik.
@Çiğdem- ikimizin iyi anlastigini dusunuyor. acaba @vadikizi ve ona ettigin laflari bana etmiyorsun diyemi bu kaniya vardi ?
şimdi çikinellayla vadikızı evde kalmış kartlamış yeteneksiz çirkin pis sinsi tipler aa senin hakkında pek bişi bilmiyorum belki değişebilir fikrim ileride
kiz ama bu nekadar caresiz oldugunun bir göstergesiterbiyesizzzz pis emree seni senaryomda sevgilim yapacam ve bana
tecavüze yeltenecen ama ben izin vermicem bunaaa
bu forumda edindigim izlenim sen ve @sokak sanati na söz dalasina girmemem gerektigi.
azicik biraz igneleyici yorum yazmaya baslamissam bu senin eserin. Daha öncede belirttigin gibi huyumu degistirdin
tövbe bismillah fanteziye bak 😱 @Çiğdem- @mrt-06 @dosimosi @cookies @Harunnn60 @Aserat @eskici @MayısKralıterbiyesizzzz pis emree seni senaryomda sevgilim yapacam ve bana
tecavüze yeltenecen ama ben izin vermicem bunaaa
tövbe bismillah fanteziye bak 😱 @Çiğdem- @mrt-06 @dosimosi @cookies @Harunnn60 @Aserat @eskici @MayısKralı
sen bunu bir de forumdan kovduğumuz kullarımıza sorEmre hayal dünyasında yaşıyor. Zaten gül geç cinsinden ama ben her türlü tartışır haklı çıkarım.
kiz ama bu nekadar caresiz oldugunun bir göstergesi
evet tartismada ustunuze yok. farkettim bunuEmre hayal dünyasında yaşıyor. Zaten gül geç cinsinden ama ben her türlü tartışır haklı çıkarım.
sen bunu bir de forumdan kovduğumuz kullarımıza sor