Star Anne - Dizi Yorumları

Allah'ım bu nasıl bir muhteşemlik. Tatlılıktan ölecek bu kız. Doğum günü sürprizine mutluluktan ağlıyor.:bhr:

O değilde Kötü çocuk serisi instagramda Cansu dereyi takip ediyor.

Kaylanın anasını falanmı oynuycak napcak bu kadın filmde :)
e98d6f6134666553144d64b7c9c823b3.jpg

Olabilir belki neden olmasın😉

abuu fragman süper heyecanlı olacak valla:bhr:

Son düzenleme:
bu hafta 3 gruptada geride kalınca rezil olucaksınız @Forumdash ile inş yok tekrarları iyiymişte görüceksiniz siz annenizle birlikte ağlarsınız arıtk çarşamba sabahı :A :A :A
kız 2.bölümden edho yu geçemezse nolacak sanki :F sen ane yi en çok izlenen dizi dho ya rakip görüyorsun bu bile büyük başarı :F

kız 2.bölümden edho yu geçemezse nolacak sanki :F sen ane yi en çok izlenen dizi dho ya rakip görüyorsun bu bile büyük başarı :F
bu forumda edindigim izlenim sen ve @sokak sanati na söz dalasina girmemem gerektigi.
azicik biraz igneleyici yorum yazmaya baslamissam bu senin eserin. Daha öncede belirttigin gibi huyumu degistirdin :A

bu forumda edindigim izlenim sen ve @sokak sanati na söz dalasina girmemem gerektigi.
azicik biraz igneleyici yorum yazmaya baslamissam bu senin eserin. Daha öncede belirttigin gibi huyumu degistirdin :A
soka totoşu da turabicidir bunu hatırlatırsan tartışmanız biter :A ama biz safiye sultan için yapabileceğin bişi yok susmayız:A

soka totoşu da turabicidir bunu hatırlatırsan tartışmanız biter :A ama biz safiye sultan için yapabileceğin bişi yok susmayız:A
onunla henuz tartismamiz olmadi :)
survivor zamaninda tartisiyormuyduk hatirlamiyorum. farkli kisileri tutardik.
@Çiğdem- ikimizin iyi anlastigini dusunuyor. acaba @vadikizi ve ona ettigin laflari bana etmiyorsun diyemi bu kaniya vardi ? :D

onunla henuz tartismamiz olmadi :)
survivor zamaninda tartisiyormuyduk hatirlamiyorum. farkli kisileri tutardik.
@Çiğdem- ikimizin iyi anlastigini dusunuyor. acaba @vadikizi ve ona ettigin laflari bana etmiyorsun diyemi bu kaniya vardi ? :D
şimdi çikinellayla vadikızı evde kalmış kartlamış yeteneksiz çirkin pis sinsi tipler aa senin hakkında pek bişi bilmiyorum belki değişebilir fikrim ileride :F

şimdi çikinellayla vadikızı evde kalmış kartlamış yeteneksiz çirkin pis sinsi tipler aa senin hakkında pek bişi bilmiyorum belki değişebilir fikrim ileride :F

:ppp:terbiyesizzzz pis emree seni senaryomda sevgilim yapacam ve bana
tecavüze yeltenecen ama ben izin vermicem bunaaa:F:F