Star Anne - Dizi Yorumları

Hee doğru sonlara doğru hepten tırlattı adam. Etrafa garip garip bakar oldu. :A Ama son sahneyle yıllar sonra dönüp tekrar reisliğini gösterdi yani. :A 'Then who wants to be king?' sözünü aldım koydum bi kenara fena oyunculuk var orda. :)

ragnar ı canlandıran vatandaşın mimikleri tarzı hareketleri efsane oynamıyorda sanki o dönemi yaşıyormuş gibi :) o açıdan ragnara saygımız sonsuz :) orda en nefret ettiğim karakter rollo ama onunda fransız kızla olan sahnelerinde kahkahalar atmıştım :)
hele millet kral ve adamları yemek masasındayken üstte rolloyla bağıra çağıra iş pişirip yemek masasını nerdeyse deprem etkisi yaratacak şekilde sallayıp düşürecekleri sahnede kahkahalar atmıştım muhteşemdi :)

Kız İbrahim Tatlıses gibi mermiye kafa atmıştı :A Artık nasıl beddua ettiyse millet kızı spatulayla asfalttan kazıdılar :A
birçok oyuncuyla tanışıklığım ezelledir :)
bunlardan biri sedef diğeri barış falay bu diziden sonra takip ettiğim oyunculardır :)

ama ezeli ezel yapan tabikide tuncel kurtiz dir gerisi fasa fiso :)

ragnar ı canlandıran vatandaşın mimikleri tarzı hareketleri efsane oynamıyorda sanki o dönemi yaşıyormuş gibi :) o açıdan ragnara saygımız sonsuz :) orda en nefret ettiğim karakter rollo ama onunda fransız kızla olan sahnelerinde kahkahalar atmıştım :)
hele millet kral ve adamları yemek masasındayken üstte rolloyla bağıra çağıra iş pişirip yemek masasını nerdeyse deprem etkisi yaratacak şekilde sallayıp düşürecekleri sahnede kahkahalar atmıştım muhteşemdi :)

bunlardan biri sedef diğeri barış falay bu diziden sonra takip ettiğim oyunculardır :)

Aynen Rollo'nun o sahnelerine ben de kahkaha atmıştım. :A Zaten o hanım kızla arayı düzelttikten sonra o dili öğrenme sahneleri falan sempatik geldi Rollo. Yoksa tam hain hep satıp durdu ama hanım kız sayesinde katlanıyoruz. :)

Aynen büyük üstad mekanı cennet olsun. Öldüğü sahnede gözlerimden yaşlar geldi kendi dayım ölmüş gibi üzüldüm :A Benim gibi bir sığırı bile Yılmaz Morgül gibi ağlatan bir iş olmuş Ezel. :A Favori efsanelerim arasına girdi :)

ilk bölümü izledim tabiki cansu dere var diye zaten direk dalış yaptım diziye :)
ama konuda beklediğimden daha güzeldi ufak kız çok sempatik , zeynep karakteride aynı derecede çok asil kadın asalet abidesi resmen
sadece dizide sevmediğim kısım kıza yapılan kötülüğün çok abartıya kaçmasıydı oralar fazla oldu gibi :)
Iyyy sen nasıl bu diziyi izlersin ayol eşkiyamın düşmanı bunlar :ppp:

meryemi eşkiyama alıp @xemrexxx i kendimize transfer ettik :A :A :A

Iyyy sen nasıl bu diziyi izlersin ayol eşkiyamın düşmanı bunlar :ppp:

meryemi eşkiyama alıp @xemrexxx i kendimize transfer ettik :A :A :A
meryoş kendi dizisini kurtaramadı eşkıyayımı kurtaracak :) merhemi olsa kendi başına sürerdi kızcağız dizisi rezil oldu tosbağa @xemrexxx bile soğudu kadından o derece yerlerde karizma :))

Aynen büyük üstad mekanı cennet olsun. Öldüğü sahnede gözlerimden yaşlar geldi kendi dayım ölmüş gibi üzüldüm :A Benim gibi bir sığırı bile Yılmaz Morgül gibi ağlatan bir iş olmuş Ezel. :A Favori efsanelerim arasına girdi :)

o zaman sen direk the affair e başla çok duygusal bir dizi :) hep yatakta ağlıyorlar :))

meryoş kendi dizisini kurtaramadı eşkıyayımı kurtaracak :) merhemi olsa kendi başına sürerdi kızcağız dizisi rezil oldu tosbağa @xemrexxx bile soğudu kadından o derece yerlerde karizma :))
hahaha aaa oda biliyor yeni dizide izlenmeyeceğini kendisini tekrar eşkiyada parlatmak istiyor raci bey onu eski ününe kavuşturucak gelirse tabi :F :F :F

hahaha aaa oda biliyor yeni dizide izlenmeyeceğini kendisini tekrar eşkiyada parlatmak istiyor raci bey onu eski ününe kavuşturucak gelirse tabi :F :F :F
keşke gelmese meryoşa olan en ufak saygımıda kaybederim gelirse :)

senin eşkıyada izlemeye değer bir iffet var başkada izlenecek gibi değil benden uzak size yakın olsun dizi :)

keşke gelmese meryoşa olan en ufak saygımıda kaybederim gelirse :)

senin eşkıyada izlemeye değer bir iffet var başkada izlenecek gibi değil benden uzak size yakın olsun dizi :)
Sanem çelik geldi ayoll emre onun için bu sezon bizi izliyor mesala ama ben hiç sevmedim kadını :F :F :F

o zaman sen direk the affair e başla çok duygusal bir dizi :) hep yatakta ağlıyorlar :))
soğumam için net görmem lazım her yerini görmedik o yüzden soğumam imkansız:A

Sanem çelik geldi ayoll emre onun için bu sezon bizi izliyor mesala ama ben hiç sevmedim kadını :F :F :F

sanem çeliği bende severim sizin diziye gelmekle yanlış yapmış :)

neyse sen hangi dizileri izliyon yerlilerden :F

emre ben soracaktım sen sormasan @destere ye hangi dizileri izliyon diye:F

o kadar pprofil mesajına boşunamı yazdık .. bir zahmet okumadınız orayı :)

babam ve ailesi, anne , paramparça , bodrum masalı

:D:D aman yaa ben okumuştum unutmuşum kusura bakma babame ve ailesini
bende izlliyorum netten anne izlicem yarın ilk bölüm izlemiştim bodrum masalında
5.bölümde kalmıştım devam edip pazar akşamları onu izlicem inşallah

vatanım sensinde izliyorsun @xemrexxx :F tek rotak dizimiz o bende izliyorum ama kırgın çiçekleri bırakmışsın :A @denizz19 u çağıralım :F

vatanım sensinde izliyorsun @xemrexxx :F tek rotak dizimiz o bende izliyorum ama kırgın çiçekleri bırakmışsın :A @denizz19 u çağıralım :F

evet vatanım sensinde güzel başladı yalnız o dizide savaş sahneleri ve izmir işgali kısmı çabuk geçer umarım o kısımları sevmiyorum :)
birde yunanca yani rumca konuşanlara dublajı kırık türkçeyle yapıyorlar nefret ettiriyorlar diziden :)

izmiri alacayis iyonyaya dalacayis :))

:D:D aman yaa ben okumuştum unutmuşum kusura bakma babame ve ailesini
bende izlliyorum netten anne izlicem yarın ilk bölüm izlemiştim bodrum masalında
5.bölümde kalmıştım devam edip pazar akşamları onu izlicem inşallah
anne diziside güzel onuda izle mutlaka :)

evet vatanım sensinde güzel başladı yalnız o dizide savaş sahneleri ve izmir işgali kısmı çabuk geçer umarım o kısımları sevmiyorum :)
birde yunanca yani rumca konuşanlara dublajı kırık türkçeyle yapıyorlar nefret ettiriyorlar diziden :)

İzlicem çok beğendim edho izliyordum salı akşamları Anne dizisine transfer oldum:D:D

2.bölüm fragmanı çok iyi görünüyor dizi açılıcktır cnm :F