Star Anne - Dizi Yorumları

şimdi çikinellayla vadikızı evde kalmış kartlamış yeteneksiz çirkin pis sinsi tipler aa senin hakkında pek bişi bilmiyorum belki değişebilir fikrim ileride :F
onunla henuz tartismamiz olmadi :)
survivor zamaninda tartisiyormuyduk hatirlamiyorum. farkli kisileri tutardik.
@Çiğdem- ikimizin iyi anlastigini dusunuyor. acaba @vadikizi ve ona ettigin laflari bana etmiyorsun diyemi bu kaniya vardi ? :D
ayy sen bakma bu yer cücesine @dosimosi evde kalmadım ben @vadikızı klmış olabilir :A

bu hafta 3 gruptada geride kalınca rezil olucaksınız @Forumdash ile inş yok tekrarları iyiymişte görüceksiniz siz annenizle birlikte ağlarsınız arıtk çarşamba sabahı :A :A :A
Onca tekrara rağmen dünkü reyting sonuçlarına da bak canım hem pt'de yayınlandı:A @destere de gelmiş Anne'yi o da izliyordur. Gazabından kork:A

Onca tekrara rağmen dünkü reyting sonuçlarına da bak canım hem pt'de yayınlandı:A @destere de gelmiş Anne'yi o da izliyordur. Gazabından kork:A
ilk bölümü izledim tabiki cansu dere var diye zaten direk dalış yaptım diziye :)
ama konuda beklediğimden daha güzeldi ufak kız çok sempatik , zeynep karakteride aynı derecede çok asil kadın asalet abidesi resmen
sadece dizide sevmediğim kısım kıza yapılan kötülüğün çok abartıya kaçmasıydı oralar fazla oldu gibi :)

ilk bölümü izledim tabiki cansu dere var diye zaten direk dalış yaptım diziye :)
ama konuda beklediğimden daha güzeldi ufak kız çok sempatik , zeynep karakteride aynı derecede çok asil kadın asalet abidesi resmen
sadece dizide sevmediğim kısım kıza yapılan kötülüğün çok abartıya kaçmasıydı oralar fazla oldu gibi :)
Orjinali de öyleydi de orada 2 bölüme sığdırılıp bizde 1 bölüme sığdırmışlar :X Sen de bizim saftaysan çarşamba sabahı forumda cümbüş var @Çiğdem- :A

Bu dizinin bölümleri niye YouTube'da yok? Gece izleyecek bir şeyler arıyodum Anne'nin ilk bölümünü izleyeyim dedim bir tek StarTv'nin internet sitesinde var. Televizyonun tarayıcısı da Startvnin sitesindeki videoları oynatmıyor. Başka bir platformdan izleyeceğim de çok üşendim şimdi. :A Keşke youtube kanalı olsaydı dizinin sansürsüz izlerdik ne güzel. Umarım yakın zamanda açılır.

Bu dizinin bölümleri niye YouTube'da yok? Gece izleyecek bir şeyler arıyodum Anne'nin ilk bölümünü izleyeyim dedim bir tek StarTv'nin internet sitesinde var. Televizyonun tarayıcısı da Startvnin sitesindeki videoları oynatmıyor. Başka bir platformdan izleyeceğim de çok üşendim şimdi. :A Keşke youtube kanalı olsaydı dizinin sansürsüz izlerdik ne güzel. Umarım yakın zamanda açılır.
Aynen yapımcısı youtuba yukletmiyor sanırım yurt dışı satışı için(b) ama youtube'da kaçak göçek biri tv versiyonunu yuklemiş. Trendlerde nasıl görmedin(b)

Aynen yapımcısı youtuba yukletmiyor sanırım yurt dışı satışı için(b) ama youtube'da kaçak göçek biri tv versiyonunu yuklemiş. Trendlerde nasıl görmedin(b)
Bu dizi zaten uyarlama değil mi neyini gizliyorlar bu kadar :A Biliyorum kaçak yayını gördüm ama öyle izlemek istemiyorum çözünürlüğü düşük gibi.