Maskeli Fedai
Favori Üye
Ha dun negihan seda sakatken elenmesini önermesi onun oyunu bayağı düşürdü ve atakana baka tugbaya baska konuştu. Negihanin sms de elenmesi büyük olasılık.Kadınlardan asıl favorim nagihan ama tv işi sonuçta diyip komploya girince kadınlarda Damla diyorum
Nagihan bence gelmiş geçmiş en iyi Survivor kızı. Hatta bunu erkeklerle yarıştırmak lazım. Ama çok üst perdeden konuşyor ve bu onu itici yapıyor. Atakan için söylediğim gibi onun için de aynısı geçerli. Oyunlarda başarılısınınz zaten, dedikodulardan biraz uzak durun be.Adalar birleşince bütün kızlar negihani yazar.. Negihan laflarıyla da gönüllülerin kızlarını dövüyor)))
Pek desteklenecek adam yok ya öyle detaylı izlemiyorum kime ne yapıyor pek bilgim yok.Atakan'ı destekliyorum ama bazen çok dedikodu içerisinde yer alıyor. Bırak arkadaş sen oyunlarda çok başarılısın zaten, SMS oylamasında da 1. geliyorsun, daha niye Yunus gibi adamlara sahip çıkıyorsun? Yunus girmiş Atakan'ın şemsiyesinin altına atıp tutuyor.
İkisinin de zayıf tarafı kişilikleri.. Negihan üst perdenden konuşması anlaşılabilir kadın kazanıyor ama bunun yanında cif taraflı oynuyor yalanlar söylüyor.. Atakan da benzer durumda hele bu oyunda bayağı facasi dağıldıNagihan bence gelmiş geçmiş en iyi Survivor kızı. Hatta bunu erkeklerle yarıştırmak lazım. Ama çok üst perdeden konuşyor ve bu onu itici yapıyor. Atakan için söylediğim gibi onun için de aynısı geçerli. Oyunlarda başarılısınınz zaten, dedikodulardan biraz uzak durun be.
Serkayi savunduğum hiç olmadı o ilk olayda kaç kez yazdım kimse haklı değil diye ama siz taraf tuutunuz ben Turmadım serkay saklarken sessizdi elestirmedim gecen hafta ben yemeğimi kimseyle paylaşmam bugün de agresif tavırları ikinci Semih yapti kendini)))@beyazsoy Serkayı eleştirmişsin)))
Bu oyunda kalıplı ve uzun olanlar avantajlıydı atakanin ayağı kötüydü ondan dağıldı@beyazsoy iki tane sırık varya onlar kazandırdı oyunu etliye sütlüye karışmayan.
Olabilir nagihanı seven birini görmedim sosyal medyadaHa dun negihan seda sakatken elenmesini önermesi onun oyunu bayağı düşürdü ve atakana baka tugbaya baska konuştu. Negihanin sms de elenmesi büyük olasılık.
Abi favorin onlar mı?Nagihan bence gelmiş geçmiş en iyi Survivor kızı. Hatta bunu erkeklerle yarıştırmak lazım. Ama çok üst perdeden konuşyor ve bu onu itici yapıyor. Atakan için söylediğim gibi onun için de aynısı geçerli. Oyunlarda başarılısınınz zaten, dedikodulardan biraz uzak durun be.
Tam anlamıyla kimseyi desteklemiyorum. Biraz daha zaman geçsin bakalım?Abi favorin onlar mı?
Görmedim ama Yilmazindır benceYunus kimin ismini yazdı kaçırdım orayı?
En cok kimin ismi cikti kesin Edanin?Yılmaz M
Yarıdan coğunu göstermiyor:/Nagihan'ın ismini yazan oldu mu?