Survivor 2016 - 23. Bölüm Yorumları

Kadınlardan asıl favorim nagihan ama tv işi sonuçta diyip komploya girince kadınlarda Damla diyorum:X
Ha dun negihan seda sakatken elenmesini önermesi onun oyunu bayağı düşürdü ve atakana baka tugbaya baska konuştu. Negihanin sms de elenmesi büyük olasılık.

Adalar birleşince bütün kızlar negihani yazar.. Negihan laflarıyla da gönüllülerin kızlarını dövüyor)))
Nagihan bence gelmiş geçmiş en iyi Survivor kızı. Hatta bunu erkeklerle yarıştırmak lazım. Ama çok üst perdeden konuşyor ve bu onu itici yapıyor. Atakan için söylediğim gibi onun için de aynısı geçerli. Oyunlarda başarılısınınz zaten, dedikodulardan biraz uzak durun be.

Atakan'ı destekliyorum ama bazen çok dedikodu içerisinde yer alıyor. Bırak arkadaş sen oyunlarda çok başarılısın zaten, SMS oylamasında da 1. geliyorsun, daha niye Yunus gibi adamlara sahip çıkıyorsun? Yunus girmiş Atakan'ın şemsiyesinin altına atıp tutuyor.
Pek desteklenecek adam yok ya öyle detaylı izlemiyorum kime ne yapıyor pek bilgim yok.

nagihan smste dusuk olsada acun ellettirmez. eskilerden beri yuksek cikan kisiler eleme zamani hop asagi,asagilarda gezinen isimlerde potaya girince hop yukarilarda olmustu

Nagihan bence gelmiş geçmiş en iyi Survivor kızı. Hatta bunu erkeklerle yarıştırmak lazım. Ama çok üst perdeden konuşyor ve bu onu itici yapıyor. Atakan için söylediğim gibi onun için de aynısı geçerli. Oyunlarda başarılısınınz zaten, dedikodulardan biraz uzak durun be.
İkisinin de zayıf tarafı kişilikleri.. Negihan üst perdenden konuşması anlaşılabilir kadın kazanıyor ama bunun yanında cif taraflı oynuyor yalanlar söylüyor.. Atakan da benzer durumda hele bu oyunda bayağı facasi dağıldı

Abi favorin onlar mı? :A