Sıradaki kurban Nihal olur inş.Aynen Semih olunca cok eglenceli oluyor konsey lafları koyuyor beyin ameliyatı yapıyor Gorursun onumuzdeki gonulluler konseyinde Nihal gidecek gitmeli ama Acun kalmasini saglayabilir
Atakan Kulisin dedikodunun dibine vuruyor ve yine en ahlaklı kişiyim pozunda)))
Daha geçen sen 6. İlan etmiştin oyunlardaki performansından şimdi bana muhalefetlik yapma bugunkü oyunda da kötüydü. Dünkünü saymıyorum bile açık araydı resmenAdam hem güçlü hem ikidir birinci çıkıyor sen hala komplo teorisi peşindesin)))
Aynen ikisi karakter olarak kardeşler kulisin dedikodunun dibine vuruyorlar sonra temize çıkıyorlar))) ama negihanin hakkını yemeyekim kız daha iyi kulis yapıyor))))ama nagihanda kulis yaptı ama
6.oldu da(3.imis acunun sitesine göre )bu oyunlardaki durumu. Ve son zamanlarda düştü. ama sms de birinci yatardan sonra en iyi erkek.. Kendisinin birinci olacağını düşünmesi normalDaha geçen sen 6. İlan etmiştin oyunlardaki performansından şimdi bana muhalefetlik yapma bugunkü oyunda da kötüydü. Dünkünü saymıyorum bile açık araydı resmen
Aynen ikisi karakter olarak kardeşler kulisin dedikodunun dibine vuruyorlar sonra temize çıkıyorlar))) ama negihanin hakkını yemeyekim kız daha iyi kulis yapıyor))))
Tamam da en son bu havayı tuncik yapıyordu aynı böyle ince mesajlı. Bu trye şampiyon döndüğümde diyor, tuncik de diyordu şampiyon dişarı çıktıgımda Turabide yapıyor muydu? (Keşke izleseymişim)6.oldu da(3.imis acunun sitesine göre )bu oyunlardaki durumu. Ve son zamanlarda düştü. ama sms de birinci yatardan sonra en iyi erkek.. Kendisinin birinci olacağını düşünmesi normal
Hatırladığım kadarıyla Merve yapıyordu turabi mutavizydi(ki turabi birinci olmuştu. Bir önceki survivor da) insanın birinci oldugunu düşünmesi normal ama bunu dile getirmek pek işe yaramıyorTamam da en son bu havayı tuncik yapıyordu aynı böyle ince mesajlı. Bu trye şampiyon döndüğümde diyor, tuncik de diyordu şampiyon dişarı çıktıgımda Turabide yapıyor muydu? (Keşke izleseymişim)
Şimdi baktım acunun verilerine 3. Olmuş. Genel toplam oyun üzerinden yapsalar hesaplamayı. Oynamadıkları oyunu da hesaba katsalar. Serkay kaç kere oynamadı ama tabloda olumlu görunuyor mesela.