Survivor 2016 - 23. Bölüm Yorumları

Bu senenin hatta abartıyorum Survivor tarihinin en güzel kızı Damla Can'dır. Tartışmasız efsane ve doğal bir güzelliği var. Vücut hatları da güzel sporcuymuş zaten.
Kalıcı makyaj yatırmış sanırım yüzde yüz doğal değil

Aynı isyanı yakın zamanda bi yerde daha görmuştum :F :F

Hayırrr Serkayla kavgadan sonra Semih hala hıncını alıyordu anlamında Serkaylar başlattı dedim. Semih için o kavganın defteri kapanmamişti hemen devam etmeliydi:F

Onu yönetemezsiniz. Kımsenın boyundurugu altına gelmez. Birisi lidermiş gibi davrandiği hissettiği an çizgisini çeker. Ütopyada da Çağatay yapmişti. Burdaki lidermiş havasını serkaç çok yapıyor. Üstten bakıyor. Bu olayda bence Semih haklı. Hele 2 haftadır ağzını açmayan serkaç küfürle ağzını açtı. (Daha geçen bölüm biz onlara aldırış etmeyelim naparlarsa yapsın diye kendi diyordu)

Sende de mi Semih'lik var kesin ve net çizgiyi çekıyorsun:A

Ama önce laf atan semihti yenemediniz diye tamam serkay da küfür etmemeliydi
ama bence serkaylar haklıydı

Iyi ozaman tugbanin ezgiyi söylememe sansi var. Yanliz farkindaysaniz tugba nagihan ve yilmaz gecen haftada ayni kisyi yazmadilar.
Yılmaz geçen hafta Tuğba'nın ismini yazmayan Nagihan ve Eda ile 3 isimden biriydi. Eda, Atakan'ların yanından gelip daha sonra bnlarla kavga etti. Şimdi Nagihan'larda dışladı ve ortada kaldı. İki guruba da oynuyor elensede kurtulsak. Güzel değil zaten benim için en büyük özellik o. :)))

4 kere ust uste panorama reklam i yapildi. Gina geldi. Daha devam ediyor. 5_6 surer

Yılmaz geçen hafta Tuğba'nın ismini yazmayan Nagihan ve Eda ile 3 isimden biriydi. Eda, Atakan'ların yanından gelip daha sonra bnlarla kavga etti. Şimdi Nagihan'larda dışladı ve ortada kaldı. İki guruba da oynuyor elensede kurtulsak. Güzel değil zaten benim için en büyük özellik o. :)))
Sen olaylari cozmüsun :A Herseyi senaryo Edanın :D Ama smste 3. olmustu :D

Suan 3 kisiyiz. Oyumuz fayda etmez deyip farkli kisyide yazmis olabilirler

Hahahaha şampiyonluğa ne ara geldin Atakan :F bildiğin ifşa laan bu :F acun bunlara haberi uçuruyor sosyal medyayı belli:F

Yılmazı saymıyorum ama dedikoduların arasında tek erkek Atakan var :F

Atakan Kulisin dedikodunun dibine vuruyor ve yine en ahlaklı kişiyim pozunda)))

Eda gider bu hafta. Birinci olacak olan kişi Eda diyecek ve kurtulacağız :A O değil de Ünlüler konseyi hiç heyecanlı olmuyor. Gönüllüler kaybetsin de Semihin deyimiyle biraz beyin ameliyatı izleyelim :A

Ezgi ne kadarda benziyor Cansu Dere'ye :X
Kibarlığı ve asaleti de benziyor. Bence Ezgi elenmeyecektir SMS gücü var. :X

Atakan, Eda'yı söyler yarın, acaba bir sürpriz yapabilir mi? (b)

50.000'inci mesajımı da yazdım şükür. Bir senedir çıkamamıştım kık binden. :)

Hadi iyi geceler bana, daha sonra dizi izlemeye gelirim yine. :X

Hahahaha şampiyonluğa ne ara geldin Atakan :F bildiğin ifşa laan bu :F acun bunlara haberi uçuruyor sosyal medyayı belli:F

Yılmazı saymıyorum ama dedikoduların arasında tek erkek Atakan var :F
Adam hem güçlü hem ikidir birinci çıkıyor sen hala komplo teorisi peşindesin)))

Eda gider bu hafta. Birinci olacak olan kişi Eda diyecek ve kurtulacağız :A O değil de Ünlüler konseyi hiç heyecanlı olmuyor. Gönüllüler kaybetsin de Semihin deyimiyle biraz beyin ameliyatı izleyelim :A
Bu adada tek beyin ameliyatı bulmaca oyunların semihe uyguladığı beyin ameliyatıdir))))

Aynen Semih olunca cok eglenceli oluyor konsey lafları koyuyor beyin ameliyatı yapıyor :bhr: Gorursun onumuzdeki gonulluler konseyinde Nihal gidecek gitmeli ama Acun kalmasini saglayabilir :A