Oyunlarda da başarısız Semih'in şemsiyesinin altına girmiş ama kişisel dokunulmazlığı kazanamadığı zaman ilk fırsatta şutlayacaklar.Tm tartısmayalım Gizemime laf yok
Bu arada Olmamış like'ı atıp adamı hasta etme.
Oyunlarda da başarısız Semih'in şemsiyesinin altına girmiş ama kişisel dokunulmazlığı kazanamadığı zaman ilk fırsatta şutlayacaklar.Tm tartısmayalım Gizemime laf yok
Smsi var kızin Sende atiyorsun katilmadigima atiyorum Semih yaninda daha ne olsun Sen Damlanla yola devam.Oyunlarda da başarısız Semih'in şemsiyesinin altına girmiş ama kişisel dokunulmazlığı kazanamadığı zaman ilk fırsatta şutlayacaklar.
Bu arada Olmamış like'ı atıp adamı hasta etme.
Aynı isyanı yakın zamanda bi yerde daha görmuştum
Hayırrr Serkayla kavgadan sonra Semih hala hıncını alıyordu anlamında Serkaylar başlattı dedim. Semih için o kavganın defteri kapanmamişti hemen devam etmeliydi
Nagihanin siritmasini anlayamadim. Kendisi degilde yilmaz yazildi diyemi sevindi ?
Ne bekliyorsun normal o Serkac ve Efecan oldukca. AAynen öyle semihin davranışları çok kötü takımdan değilmiş gibi davranıyor
bende anlayamadım soracaktım unuttum
Aynen öyle semihin davranışları çok kötü takımdan değilmiş gibi davranıyor
Ne bekliyorsun normal o Serkac ve Efecan oldukca. A
Nagihan yazmıştır. Geçen hafta Ebru'yu söylemeden önce haftaya da onu yazacağım demişti. Hatırlarsan geçen hafta ikisiyle kavga etmişti. Demek ki çok kindar unutmamış.Acaba ezgiyi Kim yazdi
Dun atakan ona dediki senin smse guvenerek ismini söyleriz oda dediki risk olur yilmazi gözden cikarmayi teklif etti. Yilmaz in ilk ismi cikinca siritti kendisi degilde yilmaz yem oldu diye AMA daha erken gulmek icinAynen öyle semihin davranışları çok kötü takımdan değilmiş gibi davranıyor
Yok kızmı erkek mi belli olsun diye yapmış olabilir))@beyazsoy Naginin saç taranmış acun yarişmaya mudahale ediyor asgsdahag
Yok yılmaz komik ve ağdalı konuşuyor atakanlara ayar veriyor ya ona oh oh vur yılmaz diye gülüyorNagihanin siritmasini anlayamadim. Kendisi degilde yilmaz yazildi diyemi sevindi ?
Dun atakan ona dediki senin smse guvenerek ismini söyleriz oda dediki risk olur yilmazi gözden cikarmayi teklif etti. Yilmaz in ilk ismi cikinca siritti kendisi degilde yilmaz yem oldu diye AMA daha erken gulmek icin
Iyi ozaman tugbanin ezgiyi söylememe sansi var. Yanliz farkindaysaniz tugba nagihan ve yilmaz gecen haftada ayni kisyi yazmadilar.Nagihan yazmıştır. Geçen hafta Ebru'yu söylemeden önce haftaya da onu yazacağım demişti. Hatırlarsan geçen hafta ikisiyle kavga etmişti. Demek ki çok kindar unutmamış.
hee tmm tmm şimdi anladım nagihanada gıcık oluyorm ben ya
Ilk isim cikinca sirittiYok yılmaz komik ve ağdalı konuşuyor atakanlara ayar veriyor ya ona oh oh vur yılmaz diye gülüyor
Onu yönetemezsiniz. Kımsenın boyundurugu altına gelmez. Birisi lidermiş gibi davrandiği hissettiği an çizgisini çeker. Ütopyada da Çağatay yapmişti. Burdaki lidermiş havasını serkaç çok yapıyor. Üstten bakıyor. Bu olayda bence Semih haklı. Hele 2 haftadır ağzını açmayan serkaç küfürle ağzını açtı. (Daha geçen bölüm biz onlara aldırış etmeyelim naparlarsa yapsın diye kendi diyordu)Aynen öyle semihin davranışları çok kötü takımdan değilmiş gibi davranıyor