Survivor 2016 - 23. Bölüm Yorumları

Tm tartısmayalım Gizemime laf yok :bhr:
Oyunlarda da başarısız Semih'in şemsiyesinin altına girmiş ama kişisel dokunulmazlığı kazanamadığı zaman ilk fırsatta şutlayacaklar.

Bu arada Olmamış like'ı atıp adamı hasta etme. :F

Oyunlarda da başarısız Semih'in şemsiyesinin altına girmiş ama kişisel dokunulmazlığı kazanamadığı zaman ilk fırsatta şutlayacaklar.

Bu arada Olmamış like'ı atıp adamı hasta etme. :F
Smsi var kızin :A Sende atiyorsun katilmadigima atiyorum :A :A Semih yaninda daha ne olsun :A Sen Damlanla yola devam. :A

Yilmaz sen SMS de guclusun diye yazildin. Merak etme gitmezsin.

Nagihanin siritmasini anlayamadim. Kendisi degilde yilmaz yazildi diyemi sevindi ?

Aynı isyanı yakın zamanda bi yerde daha görmuştum :F :F

Hayırrr Serkayla kavgadan sonra Semih hala hıncını alıyordu anlamında Serkaylar başlattı dedim. Semih için o kavganın defteri kapanmamişti hemen devam etmeliydi:F

Aynen öyle semihin davranışları çok kötü takımdan değilmiş gibi davranıyor

Nagihanin siritmasini anlayamadim. Kendisi degilde yilmaz yazildi diyemi sevindi ?

bende anlayamadım soracaktım unuttum

Dun atakan ona dediki senin smse guvenerek ismini söyleriz oda dediki risk olur yilmazi gözden cikarmayi teklif etti. Yilmaz in ilk ismi cikinca siritti kendisi degilde yilmaz yem oldu diye AMA daha erken gulmek icin

Dun atakan ona dediki senin smse guvenerek ismini söyleriz oda dediki risk olur yilmazi gözden cikarmayi teklif etti. Yilmaz in ilk ismi cikinca siritti kendisi degilde yilmaz yem oldu diye AMA daha erken gulmek icin

hee tmm tmm şimdi anladım nagihanada gıcık oluyorm ben ya

Nagihan yazmıştır. Geçen hafta Ebru'yu söylemeden önce haftaya da onu yazacağım demişti. Hatırlarsan geçen hafta ikisiyle kavga etmişti. Demek ki çok kindar unutmamış. :)
Iyi ozaman tugbanin ezgiyi söylememe sansi var. Yanliz farkindaysaniz tugba nagihan ve yilmaz gecen haftada ayni kisyi yazmadilar.

Onu yönetemezsiniz. Kımsenın boyundurugu altına gelmez. Birisi lidermiş gibi davrandiği hissettiği an çizgisini çeker. Ütopyada da Çağatay yapmişti. Burdaki lidermiş havasını serkaç çok yapıyor. Üstten bakıyor. Bu olayda bence Semih haklı. Hele 2 haftadır ağzını açmayan serkaç küfürle ağzını açtı. (Daha geçen bölüm biz onlara aldırış etmeyelim naparlarsa yapsın diye kendi diyordu)

Sende de mi Semih'lik var kesin ve net çizgiyi çekıyorsun:A