Survivor 2016 - 23. Bölüm Yorumları

Nagihanın dünkü bir yorumu çok fazla saçmaydı.eda ile birkaç isim saydı(5 isim filan) bunların hiçbiri bir Nagihan etmez dedi.bu nasıl bir kibir,nasıl bir ego,nasıl bir kendini beğenmişlik anlamak zor.

Semih ve Nihal ikisi de yarışmalarda kötü neyin kavgasını veriyorlarsa? :)
Tam izlemiyorsun sanırım.. Semih serkayin gider yapmasının acısını nihalden çıkarmak istedi.. Semih ne zaman beceriksizlik yapsa Nihal zayıf halka olduğu için onu ezerek kendini iyi göstermeye çalışıyor.. Tipik algı çalışması

Acun ve ekibi bu hep popüler olana oynar ama damlanın çok agresif tavırlarını gösterdi mesela zafere su tencere yika diye emir vermişti.. Nihal zaferi sakinleştirmek için tenceriyi yikmamisti
Göstersinler bence de, ama oyun sonrası havaları (2 kişilikte) en çok o gösteriliyor. Performansı kötü de olsa. Uzun zamandır survivorda kadınlar 1.olmuyor. allstardan sonra survivor resetlenmeli diyip bir kadın şampıyon yapabilir. Bilmiyorum o hep öyle benim aklımın bir köşesinde acunun şampiyonu olarak kalacak:X eleneceği gün gelse de :F Rezzan gibi :A

Damla burnu aciklamaisni yaptı nihalin oyunun yüksek olduğunu efecan ve serkayin gitmemesi için aylini söyledi.. Yanı Nihali sevdiğinden değil tabi hafif takip olarak görmesi de var
Damla benim Gönüllüler'de en çok sevdiğim isim ama benim düşüncem; kendisine en güçlü rakip gördüğü isimlerden biri (diğeri Nagihan) Aylin'i aradan çıkardı.

Adalar birleşince Damla'nın ilk yazacağı isim Nagihan'dır ben böyle düşünüyorum.

@GunesinOglu senin kız gine bir karış surat 2 dk tutamadı ipi bıraktıktan sonra ise hep bacağım çekip diyip duruyodu.

ilk aday eda, tugbanin söyleyecegi isim ezgi veya yunus olur. birinci atakansa oda nagihan yada yilmazi söyler eda gitsin diye ama edanin kesin aday olacagi belli oldugu icin oy potansiyeli yuksek olur

Tuğba görmemişin kolyesi olmuş gibi :F bu görmemişliği ilerde Nagiden de görmek istiyorum :F

Damla benim Gönüllüler'de en çok sevdiğim isim ama benim düşüncem; kendisine en güçlü rakip gördüğü isimlerden biri (diğeri Nagihan) Aylin'i aradan çıkardı.

Adalar birleşince Damla'nın ilk yazacağı isim Nagihan'dır ben böyle düşünüyorum.
?? adalar birlesincede takim olarak yarisiliyor

gerci atakanlar akili davranip yilmazi yazarlarsa tugba zaten eda der
oldukca Karisik oldu

Göstersinler bence de, ama oyun sonrası havaları (2 kişilikte) en çok o gösteriliyor. Performansı kötü de olsa. Uzun zamandır survivorda kadınlar 1.olmuyor. allstardan sonra survivor resetlenmeli diyip bir kadın şampıyon yapabilir. Bilmiyorum o hep öyle benim aklımın bir köşesinde acunun şampiyonu olarak kalacak:X eleneceği gün gelse de :F Rezzan gibi :A
Yine komplo teorisi))) negihan varken damla asla kazanamaz belki güzel olması güç eksiğini kapatabilir ama performasi çok kötü. Negihan belki kadınlardan birinci çıkarsa çıkar o çıkar

Yine komplo teorisi))) negihan varken damla asla kazanamaz belki güzel olması güç eksiğini kapatabilir ama performasi çok kötü. Negihan belki kadınlardan birinci çıkarsa çıkar o çıkar
Kadınlardan asıl favorim nagihan ama tv işi sonuçta diyip komploya girince kadınlarda Damla diyorum:X

Adalar birleşince bütün kızlar negihani yazar.. Negihan laflarıyla da gönüllülerin kızlarını dövüyor)))

Atakan baya kötüydü bugün şaşırttı.
Atakan'ı destekliyorum ama bazen çok dedikodu içerisinde yer alıyor. Bırak arkadaş sen oyunlarda çok başarılısın zaten, SMS oylamasında da 1. geliyorsun, daha niye Yunus gibi adamlara sahip çıkıyorsun? Yunus girmiş Atakan'ın şemsiyesinin altına atıp tutuyor.