Nagihanın dünkü bir yorumu çok fazla saçmaydı.eda ile birkaç isim saydı(5 isim filan) bunların hiçbiri bir Nagihan etmez dedi.bu nasıl bir kibir,nasıl bir ego,nasıl bir kendini beğenmişlik anlamak zor.
Semih ve Nihal ikisi de yarışmalarda kötü neyin kavgasını veriyorlarsa?Damlanın demesine bozulmuş araları iyi olduğu için semihe karşı siper olmuşken içerden birini de sur da delik açmasına bozulmuş.
Damla burnu aciklamaisni yaptı nihalin oyunun yüksek olduğunu efecan ve serkayin gitmemesi için aylini söyledi.. Yanı Nihali sevdiğinden değil tabi hafif takip olarak görmesi de varŞu var Nihal becerisizi dururken Damla Aylin'in ismini yazmıştı.
Tam izlemiyorsun sanırım.. Semih serkayin gider yapmasının acısını nihalden çıkarmak istedi.. Semih ne zaman beceriksizlik yapsa Nihal zayıf halka olduğu için onu ezerek kendini iyi göstermeye çalışıyor.. Tipik algı çalışmasıSemih ve Nihal ikisi de yarışmalarda kötü neyin kavgasını veriyorlarsa?
Göstersinler bence de, ama oyun sonrası havaları (2 kişilikte) en çok o gösteriliyor. Performansı kötü de olsa. Uzun zamandır survivorda kadınlar 1.olmuyor. allstardan sonra survivor resetlenmeli diyip bir kadın şampıyon yapabilir. Bilmiyorum o hep öyle benim aklımın bir köşesinde acunun şampiyonu olarak kalacak eleneceği gün gelse de Rezzan gibiAcun ve ekibi bu hep popüler olana oynar ama damlanın çok agresif tavırlarını gösterdi mesela zafere su tencere yika diye emir vermişti.. Nihal zaferi sakinleştirmek için tenceriyi yikmamisti
Öyle çok bakmıyorum arada yorumda pek yapmıyorum bugün biraz baktım Ünlüler'in erkekleri fos çıktı.@ABAY_06 gardaşım nerelerdesin? Bu sene bakıyor musun yarışmaya hiç konuşamadık?
Damla benim Gönüllüler'de en çok sevdiğim isim ama benim düşüncem; kendisine en güçlü rakip gördüğü isimlerden biri (diğeri Nagihan) Aylin'i aradan çıkardı.Damla burnu aciklamaisni yaptı nihalin oyunun yüksek olduğunu efecan ve serkayin gitmemesi için aylini söyledi.. Yanı Nihali sevdiğinden değil tabi hafif takip olarak görmesi de var
Ben de senin gibi arada izliyorum. İlk defa bu kadar fazla yorum yaptım.Öyle çok bakmıyorum arada yorumda pek yapmıyorum bugün biraz baktım Ünlüler'in erkekleri fos çıktı.
?? adalar birlesincede takim olarak yarisiliyorDamla benim Gönüllüler'de en çok sevdiğim isim ama benim düşüncem; kendisine en güçlü rakip gördüğü isimlerden biri (diğeri Nagihan) Aylin'i aradan çıkardı.
Adalar birleşince Damla'nın ilk yazacağı isim Nagihan'dır ben böyle düşünüyorum.
Yine komplo teorisi))) negihan varken damla asla kazanamaz belki güzel olması güç eksiğini kapatabilir ama performasi çok kötü. Negihan belki kadınlardan birinci çıkarsa çıkar o çıkarGöstersinler bence de, ama oyun sonrası havaları (2 kişilikte) en çok o gösteriliyor. Performansı kötü de olsa. Uzun zamandır survivorda kadınlar 1.olmuyor. allstardan sonra survivor resetlenmeli diyip bir kadın şampıyon yapabilir. Bilmiyorum o hep öyle benim aklımın bir köşesinde acunun şampiyonu olarak kalacak eleneceği gün gelse de Rezzan gibi
Atakan baya kötüydü bugün şaşırttı.Ben de senin gibi arada izliyorum. İlk defa bu kadar fazla yorum yaptım.
Takım kalmaz gibi saçma bir düşünceye kapıldım bir an. Damla'dan başka son dördü görecek oyuncu çok takımda bence. Ünlülerden'de Atakan, Yattara ve Nagihan son dördü görecektir.?? adalar birlesincede takim olarak yarisiliyor
Kadınlardan asıl favorim nagihan ama tv işi sonuçta diyip komploya girince kadınlarda Damla diyorumYine komplo teorisi))) negihan varken damla asla kazanamaz belki güzel olması güç eksiğini kapatabilir ama performasi çok kötü. Negihan belki kadınlardan birinci çıkarsa çıkar o çıkar
Adalar birleşince bütün kızlar negihani yazar.. Negihan laflarıyla da gönüllülerin kızlarını dövüyor)))Damla benim Gönüllüler'de en çok sevdiğim isim ama benim düşüncem; kendisine en güçlü rakip gördüğü isimlerden biri (diğeri Nagihan) Aylin'i aradan çıkardı.
Adalar birleşince Damla'nın ilk yazacağı isim Nagihan'dır ben böyle düşünüyorum.
Atakan'ı destekliyorum ama bazen çok dedikodu içerisinde yer alıyor. Bırak arkadaş sen oyunlarda çok başarılısın zaten, SMS oylamasında da 1. geliyorsun, daha niye Yunus gibi adamlara sahip çıkıyorsun? Yunus girmiş Atakan'ın şemsiyesinin altına atıp tutuyor.Atakan baya kötüydü bugün şaşırttı.