Ben de acun ayar veri sanmıştım hep benim iyi düşüncemmiş meğerseSerkay güçsüzken çok mülayim oluyor eline hafif güç geçince insafsızca davranıyor zaten köpek gibi yiyeceksin derken de kişiliği ortaya çıkmıştı
İbrahim gibi tutucunun üstünden hava atıyor işte.Serkay güçsüzken çok mülayim oluyor eline hafif güç geçince insafsızca davranıyor zaten köpek gibi yiyeceksin derken de kişiliği ortaya çıkmıştı
Atakan da kötü, kim oynayacak?Mehmet hic kazandimi? o niye oynuyor yine ?
atakan yine iyi ya. yatarra ile hic oynamadilar galiba , yatarranin atislariyla biraz daha iyi olabilirdi belkiAtakan da kötü, kim oynayacak?
Yok ya atışlarda problem yoktu. Yattara ilk oyunlarda daha çok isabetli atmıştı, firesi yok gibiydi. Ama Atakan bu oyunda başından beri çok kötüydü.atakan yine iyi ya. yatarra ile hic oynamadilar galiba , yatarranin atislariyla biraz daha iyi olabilirdi belki
Pek sevmiyorum ama Tuğba da çok iyiydi, hakkını teslim etmek lazım. Nagihan her oyunda iyi, kötü yarıştığı oyun yok.Oyunun tek hakimi İbrahimdi
Tuğba hep kavga etsin izlemesi daha çok zevkli benim içinBu oyun daha farklı bitebilirdi de. Acun, İbrahim'i az oynatırken Nagihan-Tuğba ikilisini fazla oynattı.
Yok ya atışlarda problem yoktu. Yattara ilk oyunlarda daha çok isabetli atmıştı, firesi yok gibiydi. Ama Atakan bu oyunda başından beri çok kötüydü.
Pek sevmiyorum ama Tuğba da çok iyiydi, hakkını teslim etmek lazım. Nagihan her oyunda iyi, kötü yarıştığı oyun yok.
İlk olayda serkaya ayar vermeliydi ama olaya hakim değildi belkiBen de acun ayar veri sanmıştım hep benim iyi düşüncemmiş meğerse
Tuğba, Eda, Yunus ve Mehmet bir an önce elensin istiyorum ben.Tuğba hep kavga etsin izlemesi daha çok zevkli benim için