Survivor 2016 - 23. Bölüm Yorumları

Serkay güçsüzken çok mülayim oluyor eline hafif güç geçince insafsızca davranıyor zaten köpek gibi yiyeceksin derken de kişiliği ortaya çıkmıştı

Semih şöyle dese ben karişmiyorum bu oyun sizin için benim tuzu kuru dese adahafaha:F

Acun maç uzasin diye kızlardan başlattı halbuki sıra erkeklerdeydi)))

Eda nasılsa beni yazacaklar diye isteksiz oynuyor bu her halinden belli. Az önceki oyunu yükü de hafifken bırakmasının başka bir açıklaması yok.

Bu oyun daha farklı bitebilirdi de. Acun, İbrahim'i az oynatırken Nagihan-Tuğba ikilisini fazla oynattı. :)

atakan yine iyi ya. yatarra ile hic oynamadilar galiba , yatarranin atislariyla biraz daha iyi olabilirdi belki
Yok ya atışlarda problem yoktu. Yattara ilk oyunlarda daha çok isabetli atmıştı, firesi yok gibiydi. Ama Atakan bu oyunda başından beri çok kötüydü.

Oyunun tek hakimi İbrahimdi :Z
Pek sevmiyorum ama Tuğba da çok iyiydi, hakkını teslim etmek lazım. Nagihan her oyunda iyi, kötü yarıştığı oyun yok. :)

bugun tugbayi yazmalari dogru olmaz. eda potada olur. onunda destekcileri var, neyini destekliyorlarsa . oyunlarda iyi degil yuzude hep somurtkan. adadaki herkesede yaka sirkitiyor

yanliz dikattimi ceken neden hep ayni kisiler agirligi cekti ? yanlis hatirlamiyorsam gecen sene herkes hem atisi hemde agirligi cekmeyi yapmisti. burda agirligi ceken atisi denemedi mesela

Bu oyun daha farklı bitebilirdi de. Acun, İbrahim'i az oynatırken Nagihan-Tuğba ikilisini fazla oynattı. :)

Yok ya atışlarda problem yoktu. Yattara ilk oyunlarda daha çok isabetli atmıştı, firesi yok gibiydi. Ama Atakan bu oyunda başından beri çok kötüydü.

Pek sevmiyorum ama Tuğba da çok iyiydi, hakkını teslim etmek lazım. Nagihan her oyunda iyi, kötü yarıştığı oyun yok. :)
Tuğba hep kavga etsin :A izlemesi daha çok zevkli benim için :F