Semih ilk başta 7 tane boşa attı bunu aralarda kaçırmak ile arasındaki farkı anlatmsyayim0.01 oranı tabi savunmazsın
Bazıları bilerek zaferi sinir etmek içindi Semihin öyle huyu da varBaştan beri dediğim Semih klasik oyunlari.. Semihe o kadar giydiririm ama bilerek atamadim demiyecegim belki klasik beceriksiz Semih atışları olabilir
Anlatmana gerek yok öncekinde dedim zatenSemih ilk başta 7 tane boşa attı bunu aralarda kaçırmak ile arasındaki farkı anlatmsyayim
Ama tartişmayı Serkaçlar başlattı serkaç tane 5-6 tane atamadı. Semih için hepisi bir semih teksemih bugün beni deli ediyor kendiside 6 tane atamadı nihalde ne diye
tartışıyorsa
İnsaf))). Semih sekizde yedi yaptı ikinci oyununda üstelik kız 4 oyununda 3 tane atamadı.Nihalin atişlar Semihten farksız
Son oyunu ile Semihin son oyununu karşılaştır. İkisi de birbirinin aynı. Ya çok öteye atıyorlardı ya da ucu ucuna sepete giriyordu.İnsaf))). Semih sekizde yedi yaptı ikinci oyununda üstelik kız 4 oyununda 3 tane atamadı.
Serkay ile tartışırken Nihal araya girmedi gibi Nihale sarmasının sebebi beceriksizliğini kapamak sadeceAma tartişmayı Serkaçlar başlattı serkaç tane 5-6 tane atamadı. Semih için hepisi bir semih tek