Başta hareketlerini sempatim vardı ama bi yere kadar. 2 aydır asık suratla somurta somurta takılıyor içimi bayıyo artık.Sen o kızı sevmiyor muydun?
Sen zaten birisine kıl kaptın mı öyle gider artık.Başta hareketlerini sempatim vardı ama bi yere kadar. 2 aydır asık suratla somurta somurta takılıyor içimi bayıyo artık.
Semih rezil bir oyun çıkarınca klasik olarak takımdakilere sarar geçen de yine beceriksizlik yapmıştı nihalle sarmıştıSemih çirkefliğe başladı.
Kendide 1 sayı alınca bilerek atmadı zaten. O 1 sayıyıda laf yememek için aldı şimdi takımın morali bozup mağlup ettirme çabasında giden kişi onun yararına olacak.Semih rezil bir oyun çıkarınca klasik olarak takımdakilere sarar geçen de yine beceriksizlik yapmıştı nihalle sarmıştı
Aha aha aha gördüğün üzere kazanmasına rağmen savunmadimHelal semih bu konuda %99.9 haklı 0.01'i @beyazsoy'un Serkaçı savunmasına bıraktım
0.01 oranı tabi savunmazsınAha aha aha gördüğün üzere kazanmasına rağmen savunmadim
Baştan beri dediğim Semih klasik oyunlari.. Semihe o kadar giydiririm ama bilerek atamadim demiyecegim belki klasik beceriksiz Semih atışları olabilirKendide 1 sayı alınca bilerek atmadı zaten. O 1 sayıyıda laf yememek için aldı şimdi takımın morali bozup mağlup ettirme çabasında giden kişi onun yararına olacak.