kim kaldiTuğba, Eda, Yunus ve Mehmet bir an önce elensin istiyorum ben.
kim kaldiTuğba, Eda, Yunus ve Mehmet bir an önce elensin istiyorum ben.
Atakan, Yattara, Yattara ve Seda.kim kaldi
Mehmet iyi yaa go go go awuuuuuuuuuu koş koş koş adam çipet pet pete bağlıcamkTuğba, Eda, Yunus ve Mehmet bir an önce elensin istiyorum ben.
Seda biraz zor toparlar. öyle anli sanli performansi yok bence ama tabi kiza zaman verirlerse toparlanir illerdeAtakan, Yattara, Yattara ve Seda.
Nihal, hadi Damla'yı eleştiriyor. Sen neden eleştiriyorsun Gizem?
eda Yilmaz mehmet nagihan yunus almiyor kesin buBireysellik oyunu Nagihan kazanmasın diyerek konulmuş sanki. Bu oyun Nagihan'a ters gelebilir.
Senın yorumu okudum kadın elendiBireysellik oyunu Nagihan kazanmasın diyerek konulmuş sanki. Bu oyun Nagihan'a ters gelebilir.
Tuğba alabilir bence. Son oyunlarda çok iyi.eda Yilmaz mehmet nagihan yunus almiyor kesin bu
Gizem ile Nihal yaşıt olduğundan çok iyi anlaşıyor Nihale bir şey dendi mi gizeme denmiş demektir.Atakan, Yattara, Yattara ve Seda.
Nihal, hadi Damla'yı eleştiriyor. Sen neden eleştiriyorsun Gizem?
Acun her hafta Nagihan'ın kazanmasını istememiş olmalı. Güce ve hıza dayalı bir oyun olsa Nagihan alırdı.Senın yorumu okudum kadın elendi
Şu var Nihal becerisizi dururken Damla Aylin'in ismini yazmıştı.Gizem ile Nihal yaşıt olduğundan çok iyi anlaşıyor Nihale bir şey dendi mi gizeme denmiş demektir.
Acun ve ekibi bu hep popüler olana oynar ama damlanın çok agresif tavırlarını gösterdi mesela zafere su tencere yika diye emir vermişti.. Nihal zaferi sakinleştirmek için tenceriyi yikmamistiNihaller Damlayı çekiştiyor Damlanın 2- 3 kişi de yarişsak "ben ben kazandım" havalarını montaj ekibi de öyle gösteriyor. Keşke görebilselerdi yazık bilmiyorlar gerçeği.
Damlanın demesine bozulmuş araları iyi olduğu için semihe karşı siper olmuşken içerden birini de sur da delik açmasına bozulmuş.Ay kırılmış canım ya. Nihal bir kere de millete suç bulma kendin beceksizsin.