Survivor 2016 - 23. Bölüm Yorumları

Aslında bu oyunu acun kazansı yine güç oyunu ve gönüllüler kazandi.

Damla iki üç haftadır kötü gittikçe performansı düşüyor.

Nihaller Damlayı çekiştiyor:F Damlanın 2- 3 kişi de yarişsak "ben ben kazandım" havalarını montaj ekibi de öyle gösteriyor. Keşke görebilselerdi yazık:( bilmiyorlar gerçeği.

Ay kırılmış canım ya. Nihal bir kere de millete suç bulma kendin beceksizsin. :)

Atakan, Yattara, Yattara ve Seda. :)

Nihal, hadi Damla'yı eleştiriyor. Sen neden eleştiriyorsun Gizem?
Seda biraz zor toparlar. öyle anli sanli performansi yok bence ama tabi kiza zaman verirlerse toparlanir illerde
ben sadece performansa bakarsam evet unlulerde nagihan seda atakan ve yattara derim. kemik dörtlu

Bireysellik oyunu Nagihan kazanmasın diyerek konulmuş sanki. Bu oyun Nagihan'a ters gelebilir. :X

Bu bireysel dokunulmazlik ne sacma bir oyun ya böyle sacma bir oyun görmedim ben :D

Semih ilk dokunulmazlık oyununda da sakatm diye yatış yapmıştı bu oyunda atışları otamatikman satış olarak algılandı. Sanırım artık gönüllüler dokunulmazlık oyununda semihi oyunlarda oynamamsi için her şeyi yapacak))))

Bugün semihe fazla sallamadim o kadar açık ki kişiliği fazla bir şey dememe hacet bırakmadı.)))

Nihaller Damlayı çekiştiyor:F Damlanın 2- 3 kişi de yarişsak "ben ben kazandım" havalarını montaj ekibi de öyle gösteriyor. Keşke görebilselerdi yazık:( bilmiyorlar gerçeği.
Acun ve ekibi bu hep popüler olana oynar ama damlanın çok agresif tavırlarını gösterdi mesela zafere su tencere yika diye emir vermişti.. Nihal zaferi sakinleştirmek için tenceriyi yikmamisti