Semih ilk başta 7 tane boşa attı bunu aralarda kaçırmak ile arasındaki farkı anlatmsyayim0.01 oranı tabi savunmazsın![]()
Bazıları bilerek zaferi sinir etmek içindiBaştan beri dediğim Semih klasik oyunlari.. Semihe o kadar giydiririm ama bilerek atamadim demiyecegim belki klasik beceriksiz Semih atışları olabilir
Anlatmana gerek yok öncekinde dedim zatenSemih ilk başta 7 tane boşa attı bunu aralarda kaçırmak ile arasındaki farkı anlatmsyayim
Ama tartişmayı Serkaçlar başlattısemih bugün beni deli ediyor kendiside 6 tane atamadı nihalde ne diye
tartışıyorsa![]()
İnsaf))). Semih sekizde yedi yaptı ikinci oyununda üstelik kız 4 oyununda 3 tane atamadı.Nihalin atişlar Semihten farksız![]()
Son oyunu ile Semihin son oyununu karşılaştır. İkisi de birbirinin aynı. Ya çok öteye atıyorlardı ya da ucu ucuna sepete giriyordu.İnsaf))). Semih sekizde yedi yaptı ikinci oyununda üstelik kız 4 oyununda 3 tane atamadı.
Serkay ile tartışırken Nihal araya girmedi gibi Nihale sarmasının sebebi beceriksizliğini kapamak sadeceAma tartişmayı Serkaçlar başlattıserkaç tane 5-6 tane atamadı.
Semih için hepisi bir semih tek
![]()