32 sayfa oldu tarihe altın harflerle edelim muhabbete devamUlan ben bu kadar olacağını bilseydim daha önce gelirdim vallaha helal olsun sağlam mubabbetiniz varmış![]()
Duş yapacam diye diye hava karardı32 sayfa oldu tarihe altın harflerle edelim muhabbete devam![]()
Sende çoştun aga sendde az değilsinKonuya En Çok Mesaj Yazanlar TOP10;
1. @takas 100
2. @Polat Şaşmaz 93
3. @EFE UYSAL 75
4. @Since2011 72
5. @Doğu 70
6. @-KADİR- 46
7. @china_shangai 44
8. @vadikızı 39
9. @Maskeli Fedai 28
10. @papuleoo 19
Onu ben gaza getirdim ,eskiden daha çok yazardı yaşlanmış artıkSende çoştun aga sendde az değilsin![]()
çaktırma agaSende çoştun aga sendde az değilsin![]()
Haha iyiydiDuş yapacam diye diye hava karardı![]()
Hadi 50 sayfa yapalımsonunda polat şaşmaz ı geçebildik
forumda çıkamadım bi türlü öyle bir sohbet var ki bırakamıyor insan
O şimdi seni geçmek için Efe'yle akşama kadar kasarsonunda polat şaşmaz ı geçebildik
dün 2 mesajın vardı senin bugünün liderisin büyük ihtimalle agaOnu ben gaza getirdim ,eskiden daha çok yazardı yaşlanmış artık![]()
aynen bu tabloyu görünce motora bağlayacak kesinO şimdi seni geçmek için Efe'yle akşama kadar kasar![]()
ÇakalO şimdi seni geçmek için Efe'yle akşama kadar kasar![]()
Foruma keşke daha önce gelseydim dedim aga sen konuya mı anladın32 sayfa oldu tarihe altın harflerle edelim muhabbete devam![]()
Seneler sonra hiç bu kadar yazmamıştımdün 2 mesajın vardı senin bugünün liderisin büyük ihtimalle aga![]()
Dediğin gibi anladımda başka konuya geçiş yaptımForuma keşke daha önce gelseydim dedim aga sen konuya mı anladın![]()
arada bir yazmak lazım aga böyle iyisinSeneler sonra hiç bu kadar yazmamıştım. 1 sene içinde yazdığım toplam mesajı bugün buraya yazdım galiba
![]()
Ben mesaj yazmadim senin gecmeni bekledim aferinsonunda polat şaşmaz ı geçebildik
Yemek yiyecektim muhabbetten sonra gidemedimarada bir yazmak lazım aga böyle iyisin![]()