Biz senle gece kırarız Yok aga ne oyunu bizim tayfadan ses yok tek girsem hacamat ederler Ruslar beniSende ne uykucusun he Bence sen oyuna dalacan da bizi kekliyon
Biz senle gece kırarız Yok aga ne oyunu bizim tayfadan ses yok tek girsem hacamat ederler Ruslar beniSende ne uykucusun he Bence sen oyuna dalacan da bizi kekliyon
Ruslar kim oluyor 34 sayfaBiz senle gece kırarız Yok aga ne oyunu bizim tayfadan ses yok tek girsem hacamat ederler Ruslar beni
ya olum hatırlamıyon mu fragman bölüm yorumu hepsini birleştirmiştik 50 sayfayı bile geçmişti ozan gelip kapattı konuyu yeter artık diye nasıl bulamadınHangi sezon oldugunu bilsem bulurum da hangi sezon oldugunu bilmiyorum.
Gecen senenin en fazla yorum yapilan Vadi konusu https://fav10.net/forum/threads/kurtlar-vadisi-pusu-234-bölüm-yorumları.235946/#post-2127236
Bizim bir akraba var 2 gun boyunca araliksiz uyumus Rekor herhalde :SSen beni bilmiyon 4e kadar uyumuşluğum var öğledn sonra 4
Yazin laptop alinca kapisiriz İnşallahBiz senle gece kırarız Yok aga ne oyunu bizim tayfadan ses yok tek girsem hacamat ederler Ruslar beni
Hatirlamiyorum Bilgisayari tamir edeyim bulurum belkiya olum hatırlamıyon mu fragman bölüm yorumu hepsini birleştirmiştik 50 sayfayı bile geçmişti ozan gelip kapattı konuyu yeter artık diye nasıl bulamadın
o değilde 41 sayfalık konuda sen ilk 3 te yokmuşsun şaka gibi ;
Keşke tahmin ettiğin Ruslardan olsaydıRuslar kim oluyor 34 sayfa
Polat yok 😱 olamazzzzya olum hatırlamıyon mu fragman bölüm yorumu hepsini birleştirmiştik 50 sayfayı bile geçmişti ozan gelip kapattı konuyu yeter artık diye nasıl bulamadın
o değilde 41 sayfalık konuda sen ilk 3 te yokmuşsun şaka gibi ;
Yuh yuh o kadarda uyulmaz çok abartmış Rüyasında kadın mı gördü uyanmadıBizim bir akraba var 2 gun boyunca araliksiz uyumus Rekor herhalde :S
Bence o ölmüştür elektroşokla diriltmişlerdirBizim bir akraba var 2 gun boyunca araliksiz uyumus Rekor herhalde :S
o konunun son sayfasına bak hatırlarsınHatirlamiyorum Bilgisayari tamir edeyim bulurum belki
Yok ulan 2 gun uyuyan zaten kizPolat yok 😱 olamazzzz
Yuh yuh o kadarda uyulmaz çok abartmış Rüyasında kadın mı gördü uyanmadı
kahkaha attımBence o ölmüştür elektroşokla diriltmişlerdir
HahahahahaBence o ölmüştür elektroşokla diriltmişlerdir
ulan o zaman erkek görmüştür yoksa seni mi gördü rüyasındaYok ulan 2 gun uyuyan zaten kiz
+18 şeyler görmüştür erkekle belki ondan uyanmamıştırYok ulan 2 gun uyuyan zaten kiz
bence polat şaşmaz ı görmüştür adam şekil sonuçta+18 şeyler görmüştür erkekle belki ondan uyanmamıştır
Bence de+18 şeyler görmüştür erkekle belki ondan uyanmamıştır
Karizma oldugum dogrudur da sen benim tipimi nerden gordunbence polat şaşmaz ı görmüştür adam şekil sonuçta
Evet şekildir kendisi neler yapmıştır acaba onla.sssss Ben 2.5 litreik kolayı 40 dk da bitiren adamımbence polat şaşmaz ı görmüştür adam şekil sonuçta