polat şaşmaz harekete geçtiYemek yiyecektim muhabbetten sonra gidemedim
Gençler yazsın artık bizim kaçma vaktimiz geldi hadi ben kaçar duşaarada bir yazmak lazım aga böyle iyisin
yok abi rekor değil biz bi ara 51 sayfa yazmıştık diye hatırlıyorumvadi bölüm konusunda en fazla yazılan sayfa sayısı kaç rekoru mu kırıldı yoksa daha varmı rekora
Hadi kıracaz biraz tempo hadi @Polat Şaşmazyok abi rekor değil biz bi ara 51 sayfa yazmıştık diye hatırlıyorum
ama bu konunun şöyle bir rekoru oldu; bölüm gecesi yazılan mesajdan daha fazlasını diğer gün yazdık dün 15 sayfaydı konu bugün 17 sayfa daha yazdık
@Polat Şaşmaz o konuyu bulamadın mı aga ozan kapatmıştı en son
tamam aga görüşürüz geldiğinde polat şaşmazı 200 mesajla 1. görürsen şaşırmaGençler yazsın artık bizim kaçma vaktimiz geldi hadi ben kaçar duşa
aga kıramayız daha 20 sayfa var boşver rekoru şimdiHadi kıracaz biraz tempo hadi @Polat Şaşmaz
Hangi sezon oldugunu bilsem bulurum da hangi sezon oldugunu bilmiyorum.yok abi rekor değil biz bi ara 51 sayfa yazmıştık diye hatırlıyorum
ama bu konunun şöyle bir rekoru oldu; bölüm gecesi yazılan mesajdan daha fazlasını diğer gün yazdık dün 15 sayfaydı konu bugün 17 sayfa daha yazdık
@Polat Şaşmaz o konuyu bulamadın mı aga ozan kapatmıştı en son
Ben 43 diye biliyorum rekoru zor değiltamam aga görüşürüz geldiğinde polat şaşmazı 200 mesajla 1. görürsen şaşırma
aga kıramayız daha 20 sayfa var boşver rekoru şimdi
Rekor 43 sayfasa gece yeni rekoru tanıtırıztamam aga görüşürüz geldiğinde polat şaşmazı 200 mesajla 1. görürsen şaşırma
Yok be ders calisacam ben sizin gibi tembel degilimtamam aga görüşürüz geldiğinde polat şaşmazı 200 mesajla 1. görürsen şaşırma
Polatla konuşmuştuk geçen günsen nereden biliyon 43 sayfayı
Aga uyuyacam ben de muhabbetten uyuyamıyoruk ki Daha ne yapayım Bugün kırarız rekoruDestek ver biraz konuna
Tm kıracaz senin için bugün rekoru Maskeli hemen kayboldu korktu kaçtıAga uyuyacam ben de muhabbetten uyuyamıyoruk ki Daha ne yapayım Bugün kırarız rekoru
Sende ne uykucusun he Bence sen oyuna dalacan da bizi kekliyonAga uyuyacam ben de muhabbetten uyuyamıyoruk ki Daha ne yapayım Bugün kırarız rekoru
Sen beni bilmiyon 4e kadar uyumuşluğum var öğledn sonra 4Sende ne uykucusun he Bence sen oyuna dalacan da bizi kekliyon