Kurtlar Vadisi Pusu 282.Bölüm Yorumları

Eski vadiciler de gelse 20'i rahat geçeriz konularda :D. Eskiden yasin93 vardı , west vardı :D .İyi yazarlardı konulara ama uğramıyorlar :(
aynen eskiler pek uğramıyor yasin kardeşim foruma bile girmiyor çok severdim onu adamın hasıdır almanyada yaşıyor

lan @Maskeli Fedai ne adamsın sen var ya !!!!!! hani karlı havada güneş açar ya biz de halk dilinde kar topluyor arkasından kar gelecek deriz ya :))) sen de öylesin :))) tamam artık üstüme gelmeyin yoruldum deyip konudan kayboluyorsun 1 saat sonra kaldığın yerden devam ediyorsun :))) enteresan adamsın vesselam :)))) uyuz mu oldun olm kaşıntın hala devam ediyor senin :))))))

lan @Maskeli Fedai ne adamsın sen var ya !!!!!! hani karlı havada güneş açar ya biz de halk dilinde kar topluyor arkasından kar gelecek deriz ya :))) sen de öylesin :))) tamam artık üstüme gelmeyin yoruldum deyip konudan kayboluyorsun 1 saat sonra kaldığın yerden devam ediyorsun :))) enteresan adamsın vesselam :)))) uyuz mu oldun olm kaşıntın hala devam ediyor senin :))))))
abi izin ver kaşınan bölgelerini kaşıyayım maskelinin :D

@Mehmet_Cvkn

Aga buluruz sorun değil 50binlik grubumuz var ordan getiririm :D Buda yeni @enesdnc60 yeni :D Maskelide diriliş hastası :D Sürgünümede ben izletiyorum :D
rahat bulursan diriliş şuan gözde bir dizi baya izleyeni var

aga bölüm sırasında bu şekil yazsak var ya 60 sayfa garanti :D

iyi düşün sen anne karnındaki yaşadıklarını bile hatırlayan adamsın bunu mu hatırlayamadın :D
:kiki:Polat Şaşmaz bir ara anne karnında ki anılarını anlatıyordu :D:D

Sen fazlasıyla kaşıdın yeter artık :D

Sürgünüm dizisini satmamak için Poyraz izliyor :F yoksa bize yoruma gelecek :D yoksa çok sevdi Dirilişi çok kaliteli diyor :D Aynen aga @china_shangai abimde izliyorda hiç yoruma gelmiyor :(