Eski vadiciler de gelse 20'i rahat geçeriz konularda . Eskiden yasin93 vardı , west vardı .İyi yazarlardı konulara ama uğramıyorlarefe usal billy harzem darklegend 4 kişii galiba vadiciler 20 den fazla ama
Eski vadiciler de gelse 20'i rahat geçeriz konularda . Eskiden yasin93 vardı , west vardı .İyi yazarlardı konulara ama uğramıyorlarefe usal billy harzem darklegend 4 kişii galiba vadiciler 20 den fazla ama
Mehmet arkadaşımız var yeni buralarda Dirilişçi
diriliş daha çok taze bir dizi aga fan bulmakta zorlanmazsınızMehmet arkadaşımız var yeni buralarda Dirilişçi
aynen eskiler pek uğramıyor yasin kardeşim foruma bile girmiyor çok severdim onu adamın hasıdır almanyada yaşıyorEski vadiciler de gelse 20'i rahat geçeriz konularda . Eskiden yasin93 vardı , west vardı .İyi yazarlardı konulara ama uğramıyorlar
Hafizam kuvvetlidir ama cikaramadim43 değil 50 yi geçmiştik hatırlıyorum hatta OzaN konuyu kilitledi sonunda o kadar çok yazmıştık ki iyi düşün
aga bölüm sırasında bu şekil yazsak var ya 60 sayfa garantiBundan sonra konuları @Doğu sen aç .Uğurlu geldin
iyi düşün sen anne karnındaki yaşadıklarını bile hatırlayan adamsın bunu mu hatırlayamadınHafizam kuvvetlidir ama cikaramadim
@Mehmet_Cvknnicki ne onun
Aga buluruz sorun değil 50binlik grubumuz var ordan getiririm Buda yeni @enesdnc60 yeni Maskelide diriliş hastası Sürgünümede ben izletiyorumdiriliş daha çok taze bir dizi aga fan bulmakta zorlanmazsınız
aynen eskiler pek uğramıyor yasin kardeşim foruma bile girmiyor çok severdim onu adamın hasıdır almanyada yaşıyor
@Mehmet_Cvkn
Aga buluruz sorun değil 50binlik grubumuz var ordan getiririm Buda yeni @enesdnc60 yeni Maskelide diriliş hastası Sürgünümede ben izletiyorum
abi izin ver kaşınan bölgelerini kaşıyayım maskelininlan @Maskeli Fedai ne adamsın sen var ya !!!!!! hani karlı havada güneş açar ya biz de halk dilinde kar topluyor arkasından kar gelecek deriz ya )) sen de öylesin )) tamam artık üstüme gelmeyin yoruldum deyip konudan kayboluyorsun 1 saat sonra kaldığın yerden devam ediyorsun )) enteresan adamsın vesselam ))) uyuz mu oldun olm kaşıntın hala devam ediyor senin )))))
rahat bulursan diriliş şuan gözde bir dizi baya izleyeni var@Mehmet_Cvkn
Aga buluruz sorun değil 50binlik grubumuz var ordan getiririm Buda yeni @enesdnc60 yeni Maskelide diriliş hastası Sürgünümede ben izletiyorum
Polat Şaşmaz bir ara anne karnında ki anılarını anlatıyorduaga bölüm sırasında bu şekil yazsak var ya 60 sayfa garanti
iyi düşün sen anne karnındaki yaşadıklarını bile hatırlayan adamsın bunu mu hatırlayamadın
Sen fazlasıyla kaşıdın yeter artıkabi izin ver kaşınan bölgelerini kaşıyayım maskelinin
rahat bulursan diriliş şuan gözde bir dizi baya izleyeni var
Sürgünüm dizisini satmamak için Poyraz izliyor yoksa bize yoruma gelecek yoksa çok sevdi Dirilişi çok kaliteli diyor Aynen aga @china_shangai abimde izliyorda hiç yoruma gelmiyorabi izin ver kaşınan bölgelerini kaşıyayım maskelinin
rahat bulursan diriliş şuan gözde bir dizi baya izleyeni var
polat alemdar gibi adam polatın bir lafı var gördüğümü okuduğumu unutmam şeklindePolat Şaşmaz bir ara annesin karnında ki anılarını anlatıyordu
Yok aga bu hafta ısrar ettiler diye açtım Ama uğurlu geldiğim doğrudurBundan sonra konuları @Doğu sen aç .Uğurlu geldin
Yeter adamı kaşımayın artık bir daha gelemicek burayaPolat Şaşmaz bir ara anne karnında ki anılarını anlatıyordu
Sen fazlasıyla kaşıdın yeter artık
yok yorulmadım da forumdan arta kalan kısımda iş yapmaya çalışıyorum yoksa muhabbet iyi)) tabi burada senin hakkını da teslim etmek gerekir )))@china_shangai abi yoruldun galiba ,sadece izliyorsun
Sende haklısın abi bizim gibi işsizler sabaha kadar konuşuryok yorulmadım da forumdan arta kalan kısımda iş yapmaya çalışıyorum yoksa muhabbet iyi)) tabi burada senin hakkını da teslim etmek gerekir )))
Kvpde yazı rekorumu kırdım bugün saolun arkadaşlarpolat alemdar gibi adam polatın bir lafı var gördüğümü okuduğumu unutmam şeklinde